2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacım hoşgeldin.herşeyini güzel geçmesine çok sevindim heleki baalyın off off hangi oteldi bebişim senin bizede yaz değerlendirelim
voyage belek'e gittik canım benim

adaşım evi tutmuşsunuz demekki sonunda
sakın böyle davetiyedi şuydu buydu canını sıkma, hepsi olup bitiyor
inan düğün zamanı yaklaştıkca daha abuk şeyler yaşanıyor
direk nişanlınla veya ailesi ile sorun yaşamak zorunda değilsin başka başk saçma sapan insanlar canını sıkabiliyor
Allah geçim ve ağız tadı versin canım adaşım

zeynoooo izletmiyor ne yapıyor kız allah seni

öyle güzel şeyler yzıyorsunuz ki insan hevesliyor:)

nişan telaşesınde düğün için balayının ne demek olduğunu çok iyi anladık:9

çünkü insan fena yoruluyor gve şöle kafası rahatlasın bi rahatlayım istiyor değil mi...

neredeyse iki saat takı sürdü bizim çok sinir bir durum takı merasimi herkes foto istiyor bilmem öpmek pöfff geldi bir ara oturudm hatta bayılacaktım bir kerede yetmiyor ilk tebrik ediyor takıyor takısını tekrar öpüyorlar

zeynep eda ne kadar topandı katkı oldumu

kızlar öyle yapmaya çalışıyorum..elden bişi gelmiyoki..sinir oldugumla kalıyorum..kendime yapıyorum..buketcim davetiyenin akşam resmini çekerim..o gösterdiklerimden bastırmadık..
nurgüşüm çok sağol.yanımda oldugunu biliyorum inan..nilaycım fıstıgımsın sen benim..gercekten bunalımmış ev dizmek eşya bakmak..neyse

edacım canım tekrar hoşgeldin..çok şükür hersey güzel geçmiş..balayı da rüya gibiydi demek..çok geç geldin kızgınım sana.zeynep hemen geldi..denizde p.tesi geldi..neyse facede resimlerini gördüm çok güzel bi gelin olmussun..çok yakısmıs..asil arkadasım benim

Allahım herşeyi senin o güzel kalbine göre versin edoşum...Herkes çok ama çok mutlu olsun.Ama kalbimde ayrı bir yerin var kız gerçekden.Senin hep bıcır bıcır olmanı isterim içine kapanmak sana hiç yakışmıyor.

offf o takı olayında sorma yaa ne iğrenç bişi yapış yapış ter topuklar ayrı acıtır...insanlar dediğin gbi ayrı poz ister:)

ben çıkardım arada ayakkabımı arada giydim

şarkı bile söylediğim:):)

en çok yoran takı ve son hayırlı olsun muhabbeti:)

canım sakın üzülme son güne kadar hep kavga ettik sinirler tef oluyor çünkü:)
relax ol ve lütfen sıkmamay çalış...

hersey çok güzel olucak...

ne garip demi arkadaşlar betül zuhal gelin olduk evlendik buradayız yine insan inanası gelmiyor ben hala şaşkınım

hemde çok kızlar daha kaç gn önce kınam düğünm nasl olcaktı diyoken sz şimdi evde kocalarınzdan bahsediosnz nasipse 3 hafta snra bnde aynılarını dycem o kadar tuhafki

hiç sorma deniz bizim takı merasimi de cok uzun sürdü ben ayakkabılarımı çıkardım
millet öperken boynuma sarıldı duvayımı çekiştirdi, ayyy bir ara alın takılarınızı gidin dicektim valla
bizim tl miz düğün salonunu ödemeye yetti hatta arttı
onun dışında Euro ve dolarımız cok şükür coktu

Allah sabrını veriyor adaş, sadece sen kendini avutmaya yeri geldiğinde hatta kandırmaya çalış
Allah sağlık sıhat versin güç versin hepsi yerine gelir

evimizde internet yoktu canım o yüzden gelemedim, yurt dışından ve şehir dışından gelemeyen arkadaşlarm vardı onların ısrarı ile facebook'a bir iki resim ekleyebildim sadece ama ilk fırsatta yükleyeceğim resimleri.
herkes gelinliğime bayıldı adaş, kuaförde herkes resmimi çekti. nereye gittiysek gelinliğimin fotosunu çektiler

faceteki o 2 resmi burayada eklesene şimdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…