- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.101
hele ki çok mutlu olduğunu hissediyorsan denizimmmm şaşkın olman gerçekten normal bu mutlululuğun ifadesi
voyage belek'e gittik canım benimedacım hoşgeldin.herşeyini güzel geçmesine çok sevindim heleki baalyın off off hangi oteldi bebişim senin bizede yaz değerlendirelim
adaşım evi tutmuşsunuz demekki sonundaselam fıstıklar ben geldim..dün perde ölçülerini ve davetiyeleri aldık..sağolsunlar heyecan falan bırakmadıkları için hiç birsey hissetmedim görünce..bi yabancı davetiyesi gibiydi..
ama şimdi düne göre biraz daha iyiyim..nişanlım bugun izinli ve elektrk su işleri için koşturuyo..
ay benimki izlemioda izletmioda :)
ama hoşuma gidio benimde
evett zaman su gibi 10 gün oldu hala inanamıyrm ama ark.larım dio evli kadın gibi davranmaa başladın artık. daha olgunlaşıyrsun hareketlerin değişti.
bilinçaltı sanırım
düğündaşımm resim var mı
edda hoş geldin düğündaşım
aynı duyguları sende yaşacaksın belki daha fazlası
hoşbulduk canım düğündaşım
nasılsın? nasıl geçti kına, düğün balayı?
zeynoooo izletmiyor ne yapıyor kız allah seni
hoşbulduk canım düğündaşım
nasılsın? nasıl geçti kına, düğün balayı?
kızlar öyle yapmaya çalışıyorum..elden bişi gelmiyoki..sinir oldugumla kalıyorum..kendime yapıyorum..buketcim davetiyenin akşam resmini çekerim..o gösterdiklerimden bastırmadık..
nurgüşüm çok sağol.yanımda oldugunu biliyorum inan..nilaycım fıstıgımsın sen benim..gercekten bunalımmış ev dizmek eşya bakmak..neyse
edacım canım tekrar hoşgeldin..çok şükür hersey güzel geçmiş..balayı da rüya gibiydi demek..çok geç geldin kızgınım sana.zeynep hemen geldi..denizde p.tesi geldi..neyse facede resimlerini gördüm çok güzel bi gelin olmussun..çok yakısmıs..asil arkadasım benim
:)kız oynayıp duruo benle.
pek bi şımarıom bende
offf o takı olayında sorma yaa ne iğrenç bişi yapış yapış ter topuklar ayrı acıtır...insanlar dediğin gbi ayrı poz ister:)neredeyse iki saat takı sürdü bizim çok sinir bir durum takı merasimi herkes foto istiyor bilmem öpmek pöfff geldi bir ara oturudm hatta bayılacaktım bir kerede yetmiyor ilk tebrik ediyor takıyor takısını tekrar öpüyorlar
zeynep eda ne kadar topandı katkı oldumu
kızlar öyle yapmaya çalışıyorum..elden bişi gelmiyoki..sinir oldugumla kalıyorum..kendime yapıyorum..buketcim davetiyenin akşam resmini çekerim..o gösterdiklerimden bastırmadık..
nurgüşüm çok sağol.yanımda oldugunu biliyorum inan..nilaycım fıstıgımsın sen benim..gercekten bunalımmış ev dizmek eşya bakmak..neyse
edacım canım tekrar hoşgeldin..çok şükür hersey güzel geçmiş..balayı da rüya gibiydi demek..çok geç geldin kızgınım sana.zeynep hemen geldi..denizde p.tesi geldi..neyse facede resimlerini gördüm çok güzel bi gelin olmussun..çok yakısmıs..asil arkadasım benim
edacık canım kimse böyle bir kına düğün görmediğini söyledi herkes çok güzeldi herşey
balayı desen öyle harika allah bundan sonra geçim huzur versin amin.
ne garip demi arkadaşlar betül zuhal gelin olduk evlendik buradayız yine insan inanası gelmiyor ben hala şaşkınım
neredeyse iki saat takı sürdü bizim çok sinir bir durum takı merasimi herkes foto istiyor bilmem öpmek pöfff geldi bir ara oturudm hatta bayılacaktım bir kerede yetmiyor ilk tebrik ediyor takıyor takısını tekrar öpüyorlar
zeynep eda ne kadar topandı katkı oldumu
hiç sorma deniz bizim takı merasimi de cok uzun sürdü ben ayakkabılarımı çıkardım
millet öperken boynuma sarıldı duvayımı çekiştirdi, ayyy bir ara alın takılarınızı gidin dicektim valla
bizim tl miz düğün salonunu ödemeye yetti hatta arttı
onun dışında Euro ve dolarımız cok şükür coktu
Allah sabrını veriyor adaş, sadece sen kendini avutmaya yeri geldiğinde hatta kandırmaya çalış
Allah sağlık sıhat versin güç versin hepsi yerine gelir
evimizde internet yoktu canım o yüzden gelemedim, yurt dışından ve şehir dışından gelemeyen arkadaşlarm vardı onların ısrarı ile facebook'a bir iki resim ekleyebildim sadece ama ilk fırsatta yükleyeceğim resimleri.
herkes gelinliğime bayıldı adaş, kuaförde herkes resmimi çekti. nereye gittiysek gelinliğimin fotosunu çektiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?