2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay maşallah ne güzel benim eşim 9 gibi anca geliyor yemek 10 zaten uykum geliyor :))))

bebişim çok bişiy takılmadı
ama yinede iyidi :)
yani ev peşinatının yarısı çıktı gibi bişiy.

benim eşimde 8 gibi gelio sofraya oturuyrz zaten hemen. sonra uykum gelio ama oturuyrm napim

evet adaş gelinliğin çok güzeldi..aa kuaför demişken nasıllar adaş..toprakmı yaptı makyajını..az geldi makyajın bana senmi öyle istedin.saçın istedigin gibi oldumu??

Son düzenleme:
evet adaş gelinliğin çok güzeldi..aa kuaför demişken nasıllar adaş..toprakmı yaptı makyajını..az geldi makyajın bana senmi öyle istedin.saçın istedigin gibi oldumu??

makyajımı toprak yaptı canım
ben fazla müdahele etmedim ama abartılı bişeyler istemediğimi söylemiştim sade ve doğal olsun istedim
saçımın arka tarafı istediğim gibi olmuştu ama önünü maalesef başaramadılar
cok ağladım moralim bozuldu ama değiştirmeye vakit kalmamıştı
kısacası makyajımdan cok memunum kaldım
ama saçımdan memnun değildim
provada başka bişey yaptı düğün günü başka
vakit olsaydı değiştirdirtim ama vakit yoktu
sende dikkatli ol saç konusunda, 2 gelin daha vardı bitanesi cok üzgündü
o da fazla beğenmedi saçını

Herkese slm kızlaar, nasılsınız...
Eda'cım gelmiş hoşgeldin canımcım...
Kızlaar bugün gelemeyebilirim yarın yolculuk var bir dolu evrak işim olacak.
Mobilyalarımız gelmiş, hepsinin montajı olmuş bozdolabı, bulaşık makinemiz bağlanmış.
Nişanlım yerler biraz toz oldu diyor, herşey çok güzel oldu diyor, çok beğenmiş, bugünde köşe takımımız gelecek...
Hepiniz hakkınızı helal edin kızlar, çok paylaşımımız oldu, dertlerime ortak oldunuz, ayrıca çook dua edin, buna çok ihtiyacım olacak...
Akşama uğrayabilirsem muhabbete katılırım yine.
Sizleri çook seviyorum kızlar...

bunların çok profosyonel oldugunu düşünmüyorum zaten..plastik makyaj uzmanı bu çocuk..facedeki yorumlarında bile makyaj konusunda yeni yeni öğreniyorz zaman var gibi yorumlar yapmıstı..sağlık olsun canım..müdahale etmekten başka şansım yok..çok şükür sağ salim atlattın bitanem..peki stüdyo araba damat berberi durumları iyimiydi?

canım benim hayırlı yolculuklar
Allah işlerinizi rast getirsin ve yardımcınız olsun
özlicez seni Esra'cım,

ama böyle yapma gözlerim dolu dolu..Allah yolunu bahtını şansını açıt etsin esramm.
Bizde seni çok seviyoruz..çok mutlu ol arkadasım çookkk

Oy oy oy esroşum gözlerim dolu dolu oldu kız.
Kendine çok ama çok dikkat et.
Aklımız sende dularımız seninle.
Herşey dilediğin gibi olsun çok ama çok mutlu ol inşallah.
Haberlerini er yada geç mutlaka bekliyoruz ona göre.
İnternet bağlanır bağlanmaz gel yamacımıza
Bizde seni çok çok seviyoruz unutma emi

arabayı güzel süslediler
onda bir sıkıntı yoktu
damat berberi de iyidi, gerçi eşim gitmedi ama kuzeni gitti onun yerine
eşim her zaman gittiği berbere gitti
stüdyo ya gitmedik biz canım cünkü cok geç kalmıştık, arkadaşım dış mekan fotoları çekti ki onlar muhteşem olmuşlar

öyle kötü falan değiller, makyaj konusunda ben açıkcası bir sıkıntı yaşamadım
sadece saç, orda gerçekten müdahele edeceksin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…