- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.121
neredeyse iki saat takı sürdü bizim çok sinir bir durum takı merasimi herkes foto istiyor bilmem öpmek pöfff geldi bir ara oturudm hatta bayılacaktım bir kerede yetmiyor ilk tebrik ediyor takıyor takısını tekrar öpüyorlar
zeynep eda ne kadar topandı katkı oldumu
ay maşallah ne güzel benim eşim 9 gibi anca geliyor yemek 10 zaten uykum geliyor :))))
edoşş face i olmayanların günahı ne bizde fotoğraf istiyoruzzzz
edoşş face i olmayanların günahı ne bizde fotoğraf istiyoruzzzz
faceteki o 2 resmi burayada eklesene şimdi canım
hiç sorma deniz bizim takı merasimi de cok uzun sürdü ben ayakkabılarımı çıkardım
millet öperken boynuma sarıldı duvayımı çekiştirdi, ayyy bir ara alın takılarınızı gidin dicektim valla
bizim tl miz düğün salonunu ödemeye yetti hatta arttı
onun dışında Euro ve dolarımız cok şükür coktu
Allah sabrını veriyor adaş, sadece sen kendini avutmaya yeri geldiğinde hatta kandırmaya çalış
Allah sağlık sıhat versin güç versin hepsi yerine gelir
evimizde internet yoktu canım o yüzden gelemedim, yurt dışından ve şehir dışından gelemeyen arkadaşlarm vardı onların ısrarı ile facebook'a bir iki resim ekleyebildim sadece ama ilk fırsatta yükleyeceğim resimleri.
herkes gelinliğime bayıldı adaş, kuaförde herkes resmimi çekti. nereye gittiysek gelinliğimin fotosunu çektiler
Benim de facem yok ama
piskevüt var yermisin
evet adaş gelinliğin çok güzeldi..aa kuaför demişken nasıllar adaş..toprakmı yaptı makyajını..az geldi makyajın bana senmi öyle istedin.saçın istedigin gibi oldumu??
adaşım resimlerden bi kaç ekledim..burayamı ekliyim..mailini açabiliyosan maillemi gönderiyim
makyajımı toprak yaptı canım
ben fazla müdahele etmedim ama abartılı bişeyler istemediğimi söylemiştim sade ve doğal olsun istedim
saçımın arka tarafı istediğim gibi olmuştu ama önünü maalesef başaramadılar
cok ağladım moralim bozuldu ama değiştirmeye vakit kalmamıştı
kısacası makyajımdan cok memunum kaldım
ama saçımdan memnun değildim
provada başka bişey yaptı düğün günü başka
vakit olsaydı değiştirdirtim ama vakit yoktu
sende dikkatli ol saç konusunda, 2 gelin daha vardı bitanesi cok üzgündü
o da fazla beğenmedi saçını
Herkese slm kızlaar, nasılsınız...
Eda'cım gelmiş hoşgeldin canımcım...
Kızlaar bugün gelemeyebilirim yarın yolculuk var bir dolu evrak işim olacak.
Mobilyalarımız gelmiş, hepsinin montajı olmuş bozdolabı, bulaşık makinemiz bağlanmış.
Nişanlım yerler biraz toz oldu diyor, herşey çok güzel oldu diyor, çok beğenmiş, bugünde köşe takımımız gelecek...
Hepiniz hakkınızı helal edin kızlar, çok paylaşımımız oldu, dertlerime ortak oldunuz, ayrıca çook dua edin, buna çok ihtiyacım olacak...
Akşama uğrayabilirsem muhabbete katılırım yine.
Sizleri çook seviyorum kızlar...
Mobilyalarımız gelmiş, hepsinin montajı olmuş bozdolabı, bulaşık makinemiz bağlanmış.
Nişanlım yerler biraz toz oldu diyor, herşey çok güzel oldu diyor, çok beğenmiş, bugünde köşe takımımız gelecek...
Hepiniz hakkınızı helal edin kızlar, çok paylaşımımız oldu, dertlerime ortak oldunuz, ayrıca çook dua edin, buna çok ihtiyacım olacak...
bunların çok profosyonel oldugunu düşünmüyorum zaten..plastik makyaj uzmanı bu çocuk..facedeki yorumlarında bile makyaj konusunda yeni yeni öğreniyorz zaman var gibi yorumlar yapmıstı..sağlık olsun canım..müdahale etmekten başka şansım yok..çok şükür sağ salim atlattın bitanem..peki stüdyo araba damat berberi durumları iyimiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?