- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.281
kzlar bilginiz vardır eminim bisey sorcm cevap verirseniz sevinirim; biz suanda fransadayız 1,5 ay sonra türkiye'ye gelicez ve orada resmi ve dini nikahımız olck ama nisanlım sinop bende g.antpliyim.. Nikahımız g.antpde olck ailesi ile biraz sinopta kalıp sonra 1 haftalıgına yanımıza gelicekler.. nikah için onun bi belge fln getirmesi gerekir mi?
slms kızlarrrrr
bugün evimiz boyanıyormuş.cuma kapı takılıyor.sonra laminant.rahatladım birazzzz
kızlar günaydın..kandiliniz mübarek olsun..hayırlı kandiller diliyorum..
nasılsınız?? bugun mutluyum kendimi iyi hissediyorum..
kızlar günaydın..kandiliniz mübarek olsun..hayırlı kandiller diliyorum..
nasılsınız?? bugun mutluyum kendimi iyi hissediyorum..
aslı son 9 mu kız sen seçim günümü evleniyon..c.tesi diye hatırlıyodum ben 11i..
aslıcık inan bende heyecanlanıyorum valla sizleri görünce ay su gibi geçer zaman
inş. herşey güzel olur
allah daim etsin canım ne güzel hep mutlu ol bugün kandil insan dini duygusunu hissediyor bende bugün çok iyi hissediyorum kendimi
ohhh çok şükür eda. çok iyi bende sevindim kendini iyi hissetmene canım :)
inşallah hep böle mutlu olursun, hepimiz oluruz :)
Bugün bol bol dua edelim kızlar birbirimizide unutmayalım dualarımızda.
Bu sene bizim için en farklı sene. Hayatımızın dönüm noktasının senesi.
eve doğalgaz vermediler şohpen 3 kademeli 2de soğuk geliyor su bana 3 şalter atıyor yarım yamalak suya grip çıktım ya şaçlarımda ıslak kaldı başıma vurdu hemen sabah sabah aşağıya ses inmesin diye kurutamadım
eve doğalgaz vermediler şohpen 3 kademeli 2de soğuk geliyor su bana 3 şalter atıyor yarım yamalak suya grip çıktım ya şaçlarımda ıslak kaldı başıma vurdu hemen sabah sabah aşağıya ses inmesin diye kurutamadım
denizim dikkat et Allah korusun hasta olursun
boynun tutulur.
ben evlendiğim günden beri sadece bir gece rahat bir uyku uyuyabildim kızlar ya
cok uykusuzum bir türlü alışamadım yanımda birinin yatmasına, eşim sürekli sarılıyor bu sıcakta da hiç hoşlanmıyorum, kolun ağrıyacak diyorum yok bu sefer diğer kolunu üzerime atıyor bi de yatağın en köşesine sıkıştırıyo beni
siz alıştınız mı hemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?