2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay olsun ya kıyamıyrm yinede istemesem vazgeçsem olmaz mı acep :)
orda kaynanam sinir olsun die dedim erzurum burması hahayt
kızlar kaçtım ben görşürüzz

ay canım benim sağol düşünmen yeter senin eksiğin varsa ben öleyim ama kazara 1,2 tane aldığın şey varsa onları 5 lemediğin için sana eksik geliyor olabilir

kızlar şuan eve baza ve yatak geliyo..
ayrıca tv üniteside bu olacak..şuan yapılıyo..hemen paylaşmak istedim sizinle :78:Eki Görüntüle 202881

çok güzelmiş canım beğendim çokk

gerçekten begendinmi buket..ya dayım acil örnek gönder deyince 10 dk da buna karar verip yolladım..hafta sonu mutfak dolaplarım tv ünitem portmantom geliyo inşallah..

gerçekten begendinmi buket..ya dayım acil örnek gönder deyince 10 dk da buna karar verip yolladım..hafta sonu mutfak dolaplarım tv ünitem portmantom geliyo inşallah..

gerçekten çok beğendim ben daha farklı birşey istiyorum ama bunuda gerçekten çok beğendim çok kullanışlı canım iyi günlerde kullan

kzlar bilginiz vardır eminim bisey sorcm cevap verirseniz sevinirim; biz suanda fransadayız 1,5 ay sonra türkiye'ye gelicez ve orada resmi ve dini nikahımız olck ama nisanlım sinop bende g.antpliyim.. Nikahımız g.antpde olck ailesi ile biraz sinopta kalıp sonra 1 haftalıgına yanımıza gelicekler.. nikah için onun bi belge fln getirmesi gerekir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…