2011 gelin adayları buyrun sohbete

bana ne yazardı buna istinaden biliyomusun esra..
edacım hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın
altta kalamyacagı laf yoktur vesselam..

Aaaa mihir vardı demi bizim evde kıyıldı imam nikahı hoca bana hiç birşey sormadı zaten dinen de 50 gr 100 arası dedi siz olgun insanlarsınız ve belli bir durumuz var 50gr diye söylüyorum bende şaşırdım birşey diyemedim bende canı sağolsun eşim için dedim ki elli de yapar 150 de yaapr bir beklentim yok ne yapabilirse diye bozdum güzelce sen bana sor demi kendi kendine allahım ya sinir oldum

seninki zaten biraz sinirli ve alttan almayı sevmiyor
sende canım bu durumda nabza göre şerbet vericeksin
üstüne gitme falza

ne salaklar ya
sanki bizler o mihir'e kaldık
formalite icabı cevap verdim ben sadece amcası anlasın diye onun sözünün üstüne söz söyledim
bidaha ağzını açmaz sözkonusu benim vereceğim bir karar olduğunda

kınada hayde gedelum hayde şarkısı varya nişanlım bir çaldı bir oynadım bir görseniz aklıma geldi çok güzel karadenizli gelinler haydeeeeeeeee

onların tuzu kuru şekercim tek dertleri akşama ne pişirsem. Sizde çeyizi bitirdiniz rahatsınız beni bir telaş sardı tamamlamak istiyorum eksiklerimi baan çorap yollasana zuzu

:))) çorapları o gün bugündür görmüyorum bukoooo kaldırdım koydum unuttum ne var ne yok:)) daha eksiğimde çok ya evi bi tutalım herşeyimi bi anda alacam buko bende istediğin çorap olsun bebişimmm at adresini özelime göndereyim hemen:)))zevkime göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…