- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.241
ayy yavrumm bide üste çıkmaları yokmu mesajda kavga ediyoruz işte dün bizde ben yazdım yazdım bude beni daha çok çıldırtmak için yazmış işine gelirse ben böyle bi adamım gibisinden bende dedim işime gelmiyo ama artık çok geç kaldımSonra cevap veremedi oda ohh iyi oldu :))
ya ben senide yerim anlaşınıda yerim güldürdün beni..
benim sorunumda bunun gibi mesela adaş..
bana haklısın demez..haksız çıkarmak için konsurda konusr..mesela :aynı şey bizim basımıza gelse işte o yaşlı senin yaptıgın saygısızlık ben desemki hayır bana sordu..tmm olabilir ama senin yaptıgın saygısızlık anladınmı..benim herif dangalaktır böyle işte..
telde şimdi diyoki sana artık anlayış göstermicem senin çenen açıldı..olmayan anlayısın neyini göstercen be dedim..uyuz herif
bana ne yazardı buna istinaden biliyomusun esra..
edacım hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın
altta kalamyacagı laf yoktur vesselam..
Aaaa mihir vardı demi bizim evde kıyıldı imam nikahı hoca bana hiç birşey sormadı zaten dinen de 50 gr 100 arası dedi siz olgun insanlarsınız ve belli bir durumuz var 50gr diye söylüyorum bende şaşırdım birşey diyemedim bende canı sağolsun eşim için dedim ki elli de yapar 150 de yaapr bir beklentim yok ne yapabilirse diye bozdum güzelce sen bana sor demi kendi kendine allahım ya sinir oldum
kızlar o mihirin mutlaka alınması gerekiyormu?
bizim hoca mutlaka yapılması gerekiyor dedi
zaten yüzgörümlük için bir kolye almıştı acaba kaç gr dır .)))))
evlilikte her hangi bir sürede mi yapılcak yoksa belli bir zaman var mı
2 erzuurum burması istemiştim ben
yandı beyim o zaman
mihir boşanma durumunda verilmez mi
ooooo evlilerrrr basmışşşş burayııııbekarlar az kaldık yahuuu bizi bastırdılar
ille boşanma durumnda değil kadının hakkı ve ileride zor durumda kalmaması için kimi de kızlık süt hakkı diyorlar mihir
kınada hayde gedelum hayde şarkısı varya nişanlım bir çaldı bir oynadım bir görseniz aklıma geldi çok güzel karadenizli gelinler haydeeeeeeeee
onların tuzu kuru şekercim tek dertleri akşama ne pişirsem. Sizde çeyizi bitirdiniz rahatsınız beni bir telaş sardı tamamlamak istiyorum eksiklerimi baan çorap yollasana zuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?