2011 gelin adayları buyrun sohbete

herkese günaydın kızlar
topik ablalarınızdan biri olarak topiki bugün ben açıyorummm
açılmıştır,

evli hatunlar elektrik süpürgenizi hangi marka ve model almıştınız memnun musunuz?

buketim ben nilfisk almıştım. güzel çekiyor. benimki ufak bi modeli o ara öyle denk gelmişti, ablam daha büyüğünü kullanıyor o daha da memnun.
nilfisk aslında sanayi tipi makineler yapan otel hastane süpürgeleri üreten bir marka.
ev süpürgeleri üretmeye başlamış.
bi bak istersen canım, fikir olsun.

meltemim geçen günde yazmıştım, cepten okudum cevap yazamadım.
evlenme öncesinde insan garip duygulara girebiliyor.
ama birine herşeyiyle ait olmak, onun senin olması, aile ortamı, beraber elele geleceğe bakmak, hayaller kurmak, birlikte bir hayatı paylaşmak falan çok tarifsiz güzel duygular.
ailedeki yakın bağlardan daha yakın bi bağ bu.
şey çok enteresan oluyo. hayatına sonradan giren birinin tüm hayatın olması. hayatı 2ye ayırman. o ve diğerleri.
buna alışmak zor oluyor onun dışında çok güzel.
ailen gelir yanına sen gidersin, onlar senin mutluluğunu gördükçe daha mutlu olacaklar inşallah.
bi süre sonra zaten kendi yuvan, eşin, çocukların saracak etrafını.
yıllar böyle böyle geçecek.

kredi kartı konusunda da haklısın, düğün planlarına başlamadan önce bende çok gereksiz alışveriş yapardım. sonra para biriktirmek için kestim hepsini. şimdi 1-2 taksit var kartta.
o kadar rahatki, maaşın alır almaz biyerlere gitmiyor. peşin paranla alıyorsun. peşin para verdiğin içinde 2 kez düşünüyorsun.

biraz daha yazasım geldi
gündüzleri giremiyorum ya içim gidiyor

kocişi işe gönderdim. 7,35 gibi. 8,15 te de ben çıkacağım.
aldım nesfitimi buraya geldim geçmişi okudum.

kayınvalidem pazartesi gidicek galiba.

cafelatte edacım resimlerini gördüm canım hepsi süper.
Allah nazarlardan korusun mutluluğunuzu daim etsin
denizcim senin resimleri göremedim canımmm

Günaydın Aysecimmm yazdıklarında çok haklısın ama yine de çok garip duygularmış sen kaynananın varlıgını yoklugunu anlamadın ki sessiz biri heralde demi

günaydın kızlar hayırlı cumalar..

yarın çeyiz gidiyo haftabaşından beri ewe 9-10dan önce gremyrm her gün bişey yapıyorum artık son noktadayım çoooook yoruldum ne zormuş evlilik

herkese günaydın kızlar... aynen bende betül yarın çeyiz gitcek bende yorgunum hemde çok yorgun

bu arada evlilik bunalımına girdim galiba kızlar kolay kolayda çıkamıyorum ne yaptıysam olmuyo

günaydın kızlar hayırlı cumalar..

yarın çeyiz gidiyo haftabaşından beri ewe 9-10dan önce gremyrm her gün bişey yapıyorum artık son noktadayım çoooook yoruldum ne zormuş evlilik

oyy kıyamam ben kuzuma..canım Allah yardımcın olsun..son haftan çok şükür çeyiz işinide bitirdin..birazdaha sıkıcan dişini..sonra rahatlıcaksın inş.
haftaya bende senin gibi olucam.evden eşofman tişört aldım iş çıkısı temizliğe gidicem bende :97:

kızlar yaşayan biri olarak allah ardımcınız olsun diyorum herşey ilgilenmek zorundasınız koş oraya kş buraya zor gerçektn ama sonu mutlu bir final oluyor
önemli olan sorunsuz halledebilmk gerginlik olmaması daha bir sabır lı olmak lazım son aşamalar

günaydın kızlarr, ayşecim dediğin markayı duymadım araştırayım bakayım. Dün akşam dedemi ziyarete gittik maşallah bilinci açılmış beni tanıdı çok mutlu oldum

gamzecim bol bol ayetel-kürsi oku..şeytan vesvesemi veriyo napıyo pislik

valla edacım ne yapıyo bilmiyorum...aslında ben namazımı kılıyordum hiç olmazsa ruhum dinleniyordu ama bu ara bi hastalandım daha yeni bitiyorum o yüzden namazda kılamıyorum...

gerçekten çok zormuş ya evlenmek kafayı üşüttüm artık.. o üzülmesin bu kırılmasın derken gerçekten çok bunaldım ya.. dün sevgilimede dedim... ben galiba evlilik bunalımına girdim sende birşey yokmu dedim.. yok dedi

bende var bişey ya... ay acaba şu uyutan haplardan filanmı alsam

bugün üç ayların başlangıcı niyrtlendim gece kalkıp birşeyler yedim akşam kşturmaca ile eve gider artık en pratiklerden bireyler hazırlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…