- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.421
evli hatunlar elektrik süpürgenizi hangi marka ve model almıştınız memnun musunuz?
Canımmm arkadaslarımmm Kandiliniz Mübarek olsun ....
Karayip Korsanları Gizemli Denizlere gitmek isteyen olursa tavsiye ederim...Çok güzeldi....Ben de galiba çok zor bir yoldan geçiyorum.Tek başıma gittim,mısırımı da aldım,izledim.Karmaşık duygular içerisindeyim nişanlım uzakta bende alıştım yalnızlıga geçen günde yazmıştım Ankara'dan ayrılmak bana çok zor geliyor bir de benim nişanlım çok kıskançtı 2 sene ben sadece evden-işe gidebildim ama şimdi burdan ayrılmanında etkisiyle biraz daha rahatım iş çıkışı arkadaslarımla buluşup birşeyler yapabiliyorum 11'e kadar da iznim var26 yaşındayım yapamadıklarım var;
Borç ödemekten araba alamadım çok istedim ama olmadı siz sizz olun kıyafet alışverişi için kredi kartını patlatmayın 1 sene sonra nasıl olsa modası geçiyor Allah herkesin yardımcısı olsun ben bitirdim
günaydın kızlar hayırlı cumalar..
yarın çeyiz gidiyo haftabaşından beri ewe 9-10dan önce gremyrm her gün bişey yapıyorum artık son noktadayım çoooook yoruldum ne zormuş evlilik
herkese günaydın kızlar... aynen bende betül yarın çeyiz gitcek bende yorgunum hemde çok yorgun
bu arada evlilik bunalımına girdim galiba kızlar kolay kolayda çıkamıyorum ne yaptıysam olmuyo
gamzecim bol bol ayetel-kürsi oku..şeytan vesvesemi veriyo napıyo pislik
yolda gelirken diyorum 2 hafta oldu sanki dün gibi hala bir yorgunluk var
günaydın kızlarr, ayşecim dediğin markayı duymadım araştırayım bakayım. Dün akşam dedemi ziyarete gittik maşallah bilinci açılmış beni tanıdı çok mutlu oldum
nice 2 haftaların olsun.2 değil 2,000.000.000 haftanız hep huzurlu mutlu olsun fıstıgım..seviyom kız seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?