2011 gelin adayları buyrun sohbete

hay allah yaaaaaaaaa
iyi gelir kas gevşeltici tatlımmmm
eşin sürsünn :))

sanki birisi benim nişanlımı tarif etti
Tavuk et köfte makarna patates kızartması

salata ve sebze yemeği yok

pirinç pilavı daha iyi gider sanki..hatta yapabilirsen bezelyeli yap zeynep

ben almadım henüz fresh'in mantısını ama alırım herhalde haftaya denerim bi
bugün kayınvalideme yemeğe gideceğiz biz o yüzden bugün yemek yapmayacağım yarın da kuzenim geliyor almanyadan eşimin de çalışması gerekiyor muş, sabah hooooooooooop doğru anneme gidicem teyzelerimle kuzenlerime gıslar günü yapacağız

bu erkekler cok feci nilay, bir iştahları var şaşıp kalıyorum.
dün akşam o kadar yemek yedi yanında ekmek de yedi sonra oturdu bir kase yaptığım irmikden yedi sonra da balık kraker. dedim yapma iyice göbeğin çıktı olsun evli olduğum başka nasıl anlaşılcak böyle de seksi sayılırım diyo.
benimkinin favori menüsü aynı, makarna ketçap yanında cola

bence ikisi de olur
ama bulgur pilavında da fasülyedede benzer şeyler var içinde soğan domates biber falan
pirinç pilavı yap bence sen zeynepçim
ya da makarna yap yanına
benim bu akşam menüm öyle fasülye makarna

fasülyeyi zeytin yağlı yapacaksan pilava gerek yok bence cacık ve salata yap yeter diye düşünüyorum tatlım

Aynı benim nişanlımda öyle adacım :) Kız valla bir yemek yiyor ben onun gibi yesem 100 kilo olurum.Bize geldiğinde genelde geç oluyor ben o satte yemiyorum tabi hazırlayıp veriyorum paşama.Annemde yanımızda bana sessizce ekmek yok mu fıstığım diyor :) Nişanlımda aynı enişte gibi valla hiç fark yok.Yemekden sonra çay yada kahve mutlaka içer yanında da tatlı bir şeyler ister

sanki birisi benim nişanlımı tarif etti
Tavuk et köfte makarna patates kızartması

salata ve sebze yemeği yok

Anladım anladım bütün erkekler aynı

pirinç pilavı daha iyi gider sanki..hatta yapabilirsen bezelyeli yap zeynep

fasülyeyi zeytin yağlı yapacaksan pilava gerek yok bence cacık ve salata yap yeter diye düşünüyorum tatlım
ay yok kaç gecedir geçiştirip duruom bu akşam iyi bişiyler yapıp kocamın gözüne girmem lazım
cacık yapamam salatalık yokkii
taze fasulye bulgur pilavı yapcam pirinç pilavını pek sevmioz biz
bende makarnayı sade sevmem soslada uğraşamıcam valla.
salatada yaparım yanına sofrayıda kurayım mısırda patlatırsam
olur işte

kızlar kutsinin melek şarkısını barkovizyona koyicim kararımı verdim..

adaş'ım bizim aşkımla birlikte olan fotolarımızda ve benim fotolarımda volkan konak; hoşgeldin kadınım çaldı
nasıl güzeldi anlatamam salondaki herkes duygulandı. nişanlımda sonunda hoşgeldin kadınım dedi herkesin önünde tekrar yine alnımdan öptü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…