- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.581
geçmiş olsun zuhalcim çektir baktır bakalım yoğunluğa girşmeden yoksa kalır
kızlarr benimde 1 aya yakındır sol diz kapağım ağrıyor uyurken kitleniyor ve dizimde de şişlik var doktora gittim 1 hafta buz sar ödemini alsın dedi şimdi şişlik ayak bileğime dağılmış gibi ama dizimde de hala ödem var ne oldu anlamadımemar çektirmek lazımmış
geçmiş olsun düğündaşım ihmal etme...
kızlarr benimde 1 aya yakındır sol diz kapağım ağrıyor uyurken kitleniyor ve dizimde de şişlik var doktora gittim 1 hafta buz sar ödemini alsın dedi şimdi şişlik ayak bileğime dağılmış gibi ama dizimde de hala ödem var ne oldu anlamadımemar çektirmek lazımmış
akşam olurmu kızlar şöyle iki seksen uzanmak istiyorum ya bugün bir ruhum sıkılıyor oruç mu çarptı acep tövbe de yani birşeyler oldu zeynep ben hamaratlı biliyordum kız seni geçiştiriyormuş
kızlar fırından hazır hamur alın elinizin işi ile açık sıvıyağ üsürn kızartın peynir domates tamam buda bir akşam beni kaıyınvalidem geçen hamur aldı ondan gördüm
kızlar nil dinliyordum şarkı sanki bugünlerdeki ruh halinizi yansıtıyor gibi geldi
Dedim senin neyin var bugün?
hiç yemedin gülmüyor yüzün
dedi benim yok bir şeyim
yokmuş gibi hiçbir şeyim
dedim bu değil normal halin
bu duruşun fazla narin
dedi yok dedim yok birşeyim
yokmuş gibi hiçbir şeyim
Her şeyimsin dedim ona
ben bir şeyler buliym sana
olurum ben senin şeyin
olur musun herbi' şeyim?
neden sesin çıkmıyor bugün
hiç nefesin gelmior bugün
dedi benim yok bişeyim
yokmuş gibi hiç bişeyim
dedim kesin küstün bana
kesin bir şey yaptım sana
dedi yok dedim yok bir şeyim
yokmuş gibi hiçbir şeyim
ne enteresan sözleri varmış heee
düğünü yaklaşan gelinciklerin ruh halide enteresan değil mi kuzum
Günaydın Aysecimmm yazdıklarında çok haklısın ama yine de çok garip duygularmış sen kaynananın varlıgını yoklugunu anlamadın ki sessiz biri heralde demi
günaydın kızlarr, ayşecim dediğin markayı duymadım araştırayım bakayım. Dün akşam dedemi ziyarete gittik maşallah bilinci açılmış beni tanıdı çok mutlu oldum
bugün üç ayların başlangıcı niyrtlendim gece kalkıp birşeyler yedim akşam kşturmaca ile eve gider artık en pratiklerden bireyler hazırlarım
zuzummm ses ver ablana, özledim seni de..
ayşe biliyormusun iyiki varsın
selam kızlar herkese
buketim başlayalım yine nil paylaşımlarına
teşekkürler canım
evet meltemcim sessiz, bi kere sadece bi sözüne sıkıldım geçenlerde ilk defa ama cevap vermedim. Neyseki sonra eşimle dertleştim bu konuda eşimin tavrı çok güzeldi kızlar.
Beni haklı buldu, keşke anneme şunu deseydin dedi. Yok dedim bana yakışmaz.
çok tatlı teselli etti. Sonuçta annesini de haklı bulabilir, beni anlamayabilirdi.
çok şükür
çok sevindim buketim.
Inşallah herşey istediğinden de güzel geçer.
Denizim allah kabul etsin canım.bende dün eve gittim. 6.10 da iftar 8.40 taydı üşenmedim kek yaptım. Bu evimde keki deneyişimin 2.si. Ilkinde biraz olmamıştı. Ama şimdi güzel oldu.
Bende 2. Günde tutayım istedim ama gözüm yemedi.
çok sevapmış bugünlerde oruç tutmak.
Kızlar dün takvimde okudum ihlası şerifi hergün 10 kere okumak çok sevapmış bu ayda.
Birbirimize hatırlatalım.
Kızlar yemeklerle ilgili sohbet etmek istiyordum hep sizle hadi hepiniz evleninde gelin yemek sohbeti edelim diyordum ya, yazamasamda güzel oldu bu sohbet.
Yeni evlilerin telaşına bayılıyorum
hepsi geçiyo kızlar herşey daha da güzel oluyo.
Kübracım senin ne ara 1 ay 3 hafta oldu canım yaaa
maşallah
bu arada eşinin mr sının iyi çıkmasına çok sevindim canım yazamadım.
Bu arada aylin ara vermek lazım dedin ya biz neredeyse ara vermiyoruz. Bi tek reglken tabi.
Allah hepimize eşlerimizle, nişanlılarımızla bol muhabbet versin
gamze, eda, betüş, aslış hiç bunalmayın sizlerinde bitecek geleceksiniz güzel güzel yemek sohbetlerimizi yapacağız,
çok şey var aklımda yazcak da çok yoğunum
seviyom sizi
hadi kendinize dikkat edin
canım benim yaa gözlerim doldu walla.
Kızlar burayı çok önemsiyorum hepiniz kardeşimsiniz sanki
inşallah sizin içinde böyle lezzetlidir burası.
ayşe biliyormusun iyiki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?