2011 gelin adayları buyrun sohbete

buketçiğim hiç sana soramadım kuzum ya deden nasıl oldu canım nişan için neler yaptınız hazırlıklar nasıl gidiyor canım

dedemiz çok şükür iyi canım dün yoğun bakımdan çıktı akşamda ziyaretine gittik tanıdı beni sohbet ettik acıda hissetmiyormuş herkes hazırlıklar nasıl gidiyor diye soruyorda düşünüyorum biz hiç hazırlık yapmadık sadece günün gelmesini bekliyoruz

hadi bakalım ayyy çok şükür çok çok geçmiş olsun inş. aman ne hazırlığı kuzu hazırlık dediğim bohça falan onlarıda ayarlamıştın zaten canım

off kuzu senin işinde zor..Allah kolaylık versin

amin canım benim amin allah razı olsun valla ne yapacağım bilemiyorum şuan şeytan diyorki al çantanı çek git düşünme işi falan ama maalesef olmuyor bu aralar bide miğdem ağrımaya başladı allah hayır etsin bakalım kanama falan geçirmem inş. bu stresle

Allah kourusn kuzum o nasıl laf..bende de var mide ağrısı..strese bağlıyorum kuzum..kötü şeyler getirme aklına tamammı kuzu..işte yogunlukta işin gıcık tarafı üst üste geliyo.sabredicez bebeğim..

akşam olurmu kızlar şöyle iki seksen uzanmak istiyorum ya bugün bir ruhum sıkılıyor oruç mu çarptı acep tövbe de yani birşeyler oldu zeynep ben hamaratlı biliyordum kız seni geçiştiriyormuş
kızlar fırından hazır hamur alın elinizin işi ile açık sıvıyağ üsürn kızartın peynir domates tamam buda bir akşam beni kaıyınvalidem geçen hamur aldı ondan gördüm

hadi bakalım ayyy çok şükür çok çok geçmiş olsun inş. aman ne hazırlığı kuzu hazırlık dediğim bohça falan onlarıda ayarlamıştın zaten canım

hııı o hazırlık mı alışverişi 1 ay önce yapmışık canımg eçen haftada bohça götürdük benimkileri aldık o fasıl kapandı çok şükür

annemde alır çok, yağla açar avucunda içine kıymalı harç koyar kayık gibi yapar atar fırına ama fırında hamur öğle saatlerinde oluyor akşam üstü kalmıyor bizim fırında

Son düzenleme:
kızlarr benimde 1 aya yakındır sol diz kapağım ağrıyor uyurken kitleniyor ve dizimde de şişlik var doktora gittim 1 hafta buz sar ödemini alsın dedi şimdi şişlik ayak bileğime dağılmış gibi ama dizimde de hala ödem var ne oldu anlamadım emar çektirmek lazımmış

geçmiş olsun zuhalcim çektir baktır bakalım yoğunluğa girşmeden yoksa kalır

geçmiş olsun tatlım çektir ihmal etme

benim annem de yapar kayınvalidemler de yapıyor nişanlım çok sever hamur hamur diye tutturuyo arada bir keresinde ellerimle yapayım dedim de açması göründüğü gibi kolay değilmiş meğerse alışmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…