- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.561
zaten bi sabah muhabbeti sonra akşama kadar hepimiz yokuz
küstüm size
adaş onun kadınım deyişine bile ağlıyorum zaten..
hoşgeldin nurgüşüm nasılsın mesai kaldınmı akşam
zaten bi sabah muhabbeti sonra akşama kadar hepimiz yokuz
küstüm size
bu akşam esranın kınası var dimi kızlar ..
bol şans diliyorum..huzurlu bi şekilde atlatır inşallah hepsini
buketçiğim hiç sana soramadım kuzum ya deden nasıl oldu canım nişan için neler yaptınız hazırlıklar nasıl gidiyor canım
küsme bizeee yawww canım balım bitanem ben çok yoğunum valla akşam neredeyse sinirden yoğunluktan ağlayacaktım ya
dedemiz çok şükür iyi canım dün yoğun bakımdan çıktı akşamda ziyaretine gittik tanıdı beni sohbet ettik acıda hissetmiyormuşherkes hazırlıklar nasıl gidiyor diye soruyorda düşünüyorum biz hiç hazırlık yapmadık sadece günün gelmesini bekliyoruz
off kuzu senin işinde zor..Allah kolaylık versin
amin canım benim amin allah razı olsun valla ne yapacağım bilemiyorum şuan şeytan diyorki al çantanı çek git düşünme işi falan ama maalesef olmuyor bu aralar bide miğdem ağrımaya başladı allah hayır etsin bakalım kanama falan geçirmem inş. bu stresle
hadi bakalım ayyy çok şükür çok çok geçmiş olsun inş. aman ne hazırlığı kuzu hazırlık dediğim bohça falan onlarıda ayarlamıştın zaten canım
akşam olurmu kızlar şöyle iki seksen uzanmak istiyorum ya bugün bir ruhum sıkılıyor oruç mu çarptı acep tövbe de yani birşeyler oldu zeynep ben hamaratlı biliyordum kız seni geçiştiriyormuş
kızlar fırından hazır hamur alın elinizin işi ile açık sıvıyağ üsürn kızartın peynir domates tamam buda bir akşam beni kaıyınvalidem geçen hamur aldı ondan gördüm
kızlarr benimde 1 aya yakındır sol diz kapağım ağrıyor uyurken kitleniyor ve dizimde de şişlik var doktora gittim 1 hafta buz sar ödemini alsın dedi şimdi şişlik ayak bileğime dağılmış gibi ama dizimde de hala ödem var ne oldu anlamadımEmar çektirmek lazımmış
kızlarr benimde 1 aya yakındır sol diz kapağım ağrıyor uyurken kitleniyor ve dizimde de şişlik var doktora gittim 1 hafta buz sar ödemini alsın dedi şimdi şişlik ayak bileğime dağılmış gibi ama dizimde de hala ödem var ne oldu anlamadımemar çektirmek lazımmış
akşam olurmu kızlar şöyle iki seksen uzanmak istiyorum ya bugün bir ruhum sıkılıyor oruç mu çarptı acep tövbe de yani birşeyler oldu zeynep ben hamaratlı biliyordum kız seni geçiştiriyormuş
kızlar fırından hazır hamur alın elinizin işi ile açık sıvıyağ üsürn kızartın peynir domates tamam buda bir akşam beni kaıyınvalidem geçen hamur aldı ondan gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?