- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.601
bncede bncede iyi ki war sanki imdada koşan abla gbi
nasıl ara vermiyoruz yaa
Allahım ben neden böyleyim yaa
çok moralim bozuk zaten bugün
hiçte iyi hissetmiyorum kendimi
sanki kocamı mutlu edemiyomuşum gibi düşünüyorum
hiçbişey yapasım yok bugün
sinilerim bozuk çok
bende burdan gerçekten çok büyük keyif alıyorum
bazen işlerin yoğunluğundan giremiyorum
huzursuz oluyorum o zaman çok
Aylincim böyle hisler yaşaman normal sonuçta çok yabancı bir duygu, biraz zaman geçsin sen de daha mutlu olacaksın, onunda daha mutlu olduğunu göreceksin
yok biz ara vermiyoruz hiç, kimi çift hafta içi pek pasiftir.
bizde fulltime.
haftasonları daha aktif tabi. nadiren ara vermişizdir. :92:
hakkımda düşündüklerinize çok sağolun ballarım.
Aylincim böyle hisler yaşaman normal sonuçta çok yabancı bir duygu, biraz zaman geçsin sen de daha mutlu olacaksın, onunda daha mutlu olduğunu göreceksin
bizde fulltime.
bizde fulltime.
Mozaik pasta malzemeleri
• Yarım kg. bisküvi
• 125 gram margarin
• 4 çorba kaşığı kakao
• 1 su bardağı süt
Mozaik pasta tarifi
Bir kabın içinde bisküvileri kırın. Genişçe bir kapta 125 gr margarini eritin. Erimiş margarinin içine 4 çorba kaşığı kakao ve 1 su bardağı süt ilave edip karıştırın. Kırdığınız bisküvileri yağlı karışıma ilave edin. Tüm malzemeyi elle karıştırın. Düz bir zemine şeffaf folyo yayın. Pasta malzemesini folyonun üzerine yayıp, elle şekil verin. Buzlukta 2-3 saat bekletin. Buzluktan çıkarıp, üzerine hindistav cevizi serperek ve dilimleyerek servis yapın
ayşecim erkek kadar kadında istiyorsa bence de olması gereken bu nasıl başlarsan öyle gider galibaama kadınlık görevleri zor iş her şekilde.
bizde fulltime.
aylincim canım bak ablanı dinle
acıyo ama geçecek.
böyle şeyler psikolojik sen sadece iyi düşün kendini bırak
zamanla nası olacak göreceksin.
seni örnek alıcam ayşecm ne de olsa topik ablamzsn
burdayımmm canımmmmmmmmmmmmm bende özledim seni kız nasıl ara vermiyorsun iş temposuyla maşallahh ayşecimmm bünyen alışmıştır o zaman
m
nasıl başlarsak öyle giderse
bizden bi halt olmaz o zaman zuzucum
ya acıyo işte yaa acıyo
valla ağlıycam şimdi çok sinirim bozuk
:86: iki gün sonra başlamak yok ama öldüm bittim öldürmüyorrr süründürüyor demelere :86:
kızlarr benimde 1 aya yakındır sol diz kapağım ağrıyor uyurken kitleniyor ve dizimde de şişlik var doktora gittim 1 hafta buz sar ödemini alsın dedi şimdi şişlik ayak bileğime dağılmış gibi ama dizimde de hala ödem var ne oldu anlamadımEmar çektirmek lazımmış
valla zuzuş şu an korkmuyorum nişanlma çoook gweniyorum inşallah kızların yaşadığı sorunları yaşamam çok zordur ama buketin dediğine sonuna kadar katılıorm bu tek bi kişi için katlanılan bi durum diil karşılıklı bşey allah güç kuvvet versn bn fındk fıstık keçiboynuzu alym:92:
valla zuzuş şu an korkmuyorum nişanlma çoook gweniyorum inşallah kızların yaşadığı sorunları yaşamam çok zordur ama buketin dediğine sonuna kadar katılıorm bu tek bi kişi için katlanılan bi durum diil karşılıklı bşey allah güç kuvvet versn bn fındk fıstık keçiboynuzu alym:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?