2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aylincim böyle hisler yaşaman normal sonuçta çok yabancı bir duygu, biraz zaman geçsin sen de daha mutlu olacaksın, onunda daha mutlu olduğunu göreceksin

yok biz ara vermiyoruz hiç, kimi çift hafta içi pek pasiftir.
bizde fulltime.
haftasonları daha aktif tabi. nadiren ara vermişizdir. :92:

hakkımda düşündüklerinize çok sağolun ballarım.

Mozaik pasta malzemeleri
• Yarım kg. bisküvi
• 125 gram margarin
• 4 çorba kaşığı kakao
• 1 su bardağı süt
Mozaik pasta tarifi
Bir kabın içinde bisküvileri kırın. Genişçe bir kapta 125 gr margarini eritin. Erimiş margarinin içine 4 çorba kaşığı kakao ve 1 su bardağı süt ilave edip karıştırın. Kırdığınız bisküvileri yağlı karışıma ilave edin. Tüm malzemeyi elle karıştırın. Düz bir zemine şeffaf folyo yayın. Pasta malzemesini folyonun üzerine yayıp, elle şekil verin. Buzlukta 2-3 saat bekletin. Buzluktan çıkarıp, üzerine hindistav cevizi serperek ve dilimleyerek servis yapın

ayşecim erkek kadar kadında istiyorsa bence de olması gereken bu nasıl başlarsan öyle gider galiba ama kadınlık görevleri zor iş her şekilde.

seni örnek alıcam ayşecm ne de olsa topik ablamzsn

maşallah diyorum

deniycem bunu zeynocum
ben hazır pudingle yapıyodum genelde bunu

ayşecim erkek kadar kadında istiyorsa bence de olması gereken bu nasıl başlarsan öyle gider galiba ama kadınlık görevleri zor iş her şekilde.

nasıl başlarsak öyle giderse
bizden bi halt olmaz o zaman zuzucum
ya acıyo işte yaa acıyo
valla ağlıycam şimdi çok sinirim bozuk

ayy ben bu smilelerin salladıkları şeyi anca farkettim çok komikmiş

aylincim canım bak ablanı dinle
acıyo ama geçecek.

böyle şeyler psikolojik sen sadece iyi düşün kendini bırak
zamanla nası olacak göreceksin.

:86: iki gün sonra başlamak yok ama öldüm bittim öldürmüyorrr süründürüyor demelere :86:

valla zuzuş şu an korkmuyorum nişanlma çoook gweniyorum inşallah kızların yaşadığı sorunları yaşamam çok zordur ama buketin dediğine sonuna kadar katılıorm bu tek bi kişi için katlanılan bi durum diil karşılıklı bşey allah güç kuvvet versn bn fındk fıstık keçiboynuzu alym :92:

zuzuşumm geçmiş olsun
noldu yaww nazarmı deydii
koşturdun tabe yorudun ayağını
ama ihmal etme bebemmm

sonra seri olamazsın bak heee

kesinlikle ye derim ben mutluluk verici şeyler yemek lazım ki zinde olalım bencede bebişim korkma kaç yaşlarında çocuk denecek kızların başına geliyor atlatacağız inşallah sağ salim :92:

kızlar bigün eşim yer elması almış yedi falan.
sonra ben nası yemeği yapılır diye bi netten bakayım dedim meğer faydası şeymiş..

dedim bilerek mi aldınnnn

canım inşallah yaşamazsın ama
bu gerçekten karşı tarafın anlayışıyla alakalı bişey değil gerçekten
zaten sadece onun için katlanmıyosun buna sende artık bu hayatın düzene girsin istiyosun
ama olmayınca olmuyo işte
benim kocam o kadar üzülüyoki ben acı çektikçe
nerdeyse o ağlıycak gibi oluyo
ama yapıcak bişey yok
bu tamamen bünyeyle alakalı bi durum
mesela kiminde bir damla bile kan gelmezken
benim gibi 2 hafta boyunca kanama yaşayanlar var
öyle ben korkmuyorum güveniyorumla falan olmuyo yani emin ol
ama dediğim gibi korkutmakta istemem yaşamasını da istemem kimsenin bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…