2011 gelin adayları buyrun sohbete

Buket pazartesi nişanlı oalrak görüşeceğiz .)))
bu topikte kimse bekar kalmıyor maşallah hemen veriyoruz sahiplerine züleyhada öyle sende başka kimse yok sanırım

:))))) o zamana kadar kalkarr zaten denizimmm sen eve gidince öyle yap kocişineee tam günlerinizz vallaaaa

kanasın kanasın bırakın yaram kanasın :))))
evlilik moduna henüz giremesemde sanki kaçamak olur sevgilinle nişanlınla gdersin bir yerlere öyle cicimayımız pek bir nazlıyız canım
daha çok yeni zuhalcim alışmaya çalışıyorum gençlik duygularımdan çıkıp kadınlık edasına girmeye çalışıyorum güzel olmazmı sevdiğin insanla aynı evi paylaşmak birlikte uyanmak birlikte kahvaltı yapmak güzel hepsi farklı güzelliklerde ki sende bunu 2 3 ay sonra yaşayacaksın ve bizimle paylaşacaksın
inş. Dahada güzel olacak diyelim zuhalcim zamanla

inşallah canımmm bizde o güzel günleri yaşamak için sabırsızlanıyoruz valla herşeyin yolunda gitmesine svindim denizcim bugünlerin kıymeti bilinmeli

sizler böyle anlattıkça bir an önce evlenesim geliyor

günaydın canım hoşgeldin çalışmaya çalışıyoruz sen nasılsın iyisin inş.

iyiyim denizciğim ne olsun canım bende çalışıyorum mobilyalarım gelmiş eve taşıyorlarmış bende öğleden sonra gideceğim şirkette portmanto yaptırdım abiler onu monte edecekler camları silip tülleri asacağım allah nasip kısmet ederse bide dolapları sileyim diyorum azda olsa kokuları çıkar halıları falan sereyimmi ne diyorsunuz kızlar

günaydın
işlerin çok Allah kolaylık versin...

sizler böyle anlattıkça bir an önce evlenesim geliyor

hani insanların hayali omazsa yaşanmaz derler onun gibi ilk hayal kuruyorsun işte planlar yapıyorsun bir bakıyorsun zamanla gerçekleşiyor ve işte o an rüyamı gerçekmi ayırt edemiyorsun ben şuanda mutluluğumu ve hisslerimi anlayamıyorum halen rüya gibi geliyor bana .))
eşime dedim evlilik nasıl diye zuhalin sorduğu gibi :)
oda rüya gibi dedi önemli olan karşındakininde aynı duyguları yaşaması yaşayabilmesi
ve bu rüyanın hiç bitmemesi
bu yüzden o kadar farklı herşeyden önce hayırlısı diyorum kızlar daha yolun çok başındayız aynı evin içinde yaşamaya başladıkça gerçek bir tanıma oluyor

ne güzel canımmm seninde tam gaz devam ediyorumm bende eşyalardan önce temiz şirin bir ev bulabilirim inşallah en önemlisi ev eşyalar zaten yeni.tüm işlerin bitmeden halıları serme bence canım kaç günün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…