2011 gelin adayları buyrun sohbete

bütün herşey bitsin öyle ser canım zaten kaç kere girilip çıkılacak evi gösteren halı ve perde öyle gel götür birşey yoksa ser

zaten yeni halılar hep toz topluyor çok gıcık

3 hafta var tam zuhalim haftaya pazar çeyiz gidecek nasip olursa inş. gönlüne göre bir ev bulabilirsin benim en büyük avantajım sıfır daire olması kuzum gönlümden geçirdiğim hep oydu rabbim hepimizin gönlüne göre versin herşeyi inş.

bütün herşey bitsin öyle ser canım zaten kaç kere girilip çıkılacak evi gösteren halı ve perde öyle gel götür birşey yoksa ser

zaten yeni halılar hep toz topluyor çok gıcık

denizciğim yarın beyaz eşyalar gelecek pazartesi günüde montajını yapmaya gelecekler ben en iyisi daha sonra sereyim kuzum çeyiz günü en son halıları serer kapımızı kitleriz

gözünaydın kuzucummmmm hadi bakalım kim tutar seniiii

kimse tutmasın beni beraber uçalım
ne güzel bir haber sen de nişanının tadını çıkarırsın artık :)
evet canım bu haber çok iyi oldu herkesin neşesi yerine geldi keyifli geçer nişan

Buket pazartesi nişanlı oalrak görüşeceğiz .)))
bu topikte kimse bekar kalmıyor maşallah hemen veriyoruz sahiplerine züleyhada öyle sende başka kimse yok sanırım

son nişanlanacak kızda bendim kısmetse yarın bende takacağım o halkayı düğün günü sayacağım kısmetse canım.

ayyy buketçiğimmm heyecan başlamıştır canım arkadaşım benim hadi bakalım hayırlısı olsun inş. şimdiden tebrik ediyorum canım benim

teşekkür ederim canım dedemizin durumundan dolayı heyecan yoktu ama pazartesi hastaneden çıkıyor durmu daha iyi o yüzden 2 gündür keyfim yerinde benimde heycanda başaldı dua edin kızlar

iyi zamanlama yapmışsın bebişimmm ama halılar için çok erken dediğin gibi çeyiz işinden sonra serer kapını kitlersin:))) sıfır evi bende isterdim ama kullanılabilecek düzeyde olsun yeter şimdilik ne yapalım allah huzur sağlık versinde fazlasında gözümüz yok canım..

günaydın tatlılar, az geçmişe bakıp geliyorum
eşimle kayınvalidem yine hastanedeler.
günaydın ayşeciğim çok geçmiş olsun canım benim

teşekkür ederim canım dedemizin durumundan dolayı heyecan yoktu ama pazartesi hastaneden çıkıyor durmu daha iyi o yüzden 2 gündür keyfim yerinde benimde heycanda başaldı dua edin kızlar

rabbim hayırlı bir şekilde atlatmayı nasip eylesin inş. dualarımız seninle

öyle öyle kuzum rabbim herkese herşeyin en hayırlısını nasip eylesin inş. bu arada dün akşam ayakkabımın altına senin ve buketin isimlerini yazdım ayyy nilayyumu unuttum kız hemen onu ekleyeyimm...

günaydın zuzu, buket, deniz, nurgül, merve

deniz sen cumartesileri çalışıyomuydun ki
sabah kahvaltı hazırlarken düşündüm zeynep, deniz, aylin, edada kahvaltı hazırlıyodur belki dedim..

zuzummm 3 ayın kalmış balımmm
buketim haberler iyi, çok sevindim canım
denizcim çok tatlı anlattın, Allah daim etsin

nurgül ne güzel heyecanlar, Allah kolaylık versin
hala lezzetle anıyorum o günleri

denizim biz hala inanamıyoruz.
bize de rüya gibi geliyo
bitmesin bu rüyalarımız.

evet ayşem çok güzel heyecanlar haftaya cumartesi günüde kına malzemelerini almaya gideceğiz bide son provam var bakalım nasıl oldu gelinlik kadın deli olmazsa iyi valla gelinliğin içine jartiyer verdi bana ilk olan 90 bedendi 2.provaya gittim 80 bedenle değiştirdi çok kilo vermişsin bu ne hal dedi dün deneyeyim dedim anammm bi giydim baktım ki gene bol hiç sıkmıyor tişört gibi aynı kafamı kıracak benim gelinlikçi gelinlikte gülün gelinliği gibi olacak sonunda valla

ah ayşecik birde şu dramayı bir atlatsam daha güzel olacak herşey de zamanla artık
çalışıorum bir hafta geleyim cumartesileri bir hafta gelmeyeyim dedim kıyamet kotu evdede işim oluyor ütü var halılar yeni toz yapıyor her yeri gezdikçe ne var çalışmasam sanki anlamıyorum şu patronları gerçekten

inş. Hiç bitseni ayşecim birde bebiş olunca işte ozaman herşey daha güzel bir rüya olacak

Dün pilav yaptım güzel oldu tam ağzıma göre bire bir ölçü yaptım ama tencerelerim büyük çok komik duruyor içinde kuş kadar .)))
birde teflonda yaptım bir dahakine çelikte deneyeceğim

inşallah gelinliğin gönlüne göre olur nurgülüm kaç kilo verdinki, insan koşturmacada veriyor. bende 4 kg vermiştim.
doğumkontrol hapı kullanmaya başlayınca çok korkmuştum kilo yapar diye ama hiç bişi olmadı çok şükür
deniz sen hangi hapı kullanıyorsun?

oy oy ilk zamanlar bitmezdi hiç işlerim hiç oturacak vakit bulamazdım,otursam da huzursuz olurdum işlerden şimdi çok şükür.
atlatırsın balım, atlatırsın.
bu arada ben seni gelin resmini görmedim bi ekler misin canım hep kaçırdımmmm

Dün pilav yaptım güzel oldu tam ağzıma göre bire bir ölçü yaptım ama tencerelerim büyük çok komik duruyor içinde kuş kadar .)))
birde teflonda yaptım bir dahakine çelikte deneyeceğim

eline sağlık denizcim, senin ne hamarat olduğunu ben biliyorum az tarif vermiyordun bana.

bu arada ben daha kocişe doyamadım. şöyle bi rahat edelim yaşayalım öyle bebiş diyorum içimden, pek konusu olmuyor ama benim düşüncem bu. bi yandan da herkes uğraşıyor olmuyor ya olmazsa diyorum. Allah korusun, Allah isteyen herkese nasip etsinnn

inş. ayşem canım valla ben nişandan bu yana 18,5 kilo verdim gören herkes şok oluyor bende hap içiyorum kuzum umarım kilo almam valla
ayy çok güzel bir gelin olmuş bayıldım bayıldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…