2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayşeciğim ben şimdi yasmin kullanıyorum sen hangi hapı kullanıyorsun ya bide ben size birşey soracağım denizciğim sende duy beni ben ilk kutuyu kullandım reglim bitti ama kahverengi lekelenmeler devam etti bende hapı bırakmadım içmeye devam ettim kesildi ii yapmışmıyım kuzum ya dünde birinci kutum bitti şimdi 7 gün ara verip 8. gün içmeye başlayacağım öyle dimi hemen beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum canlarım

Ayşecim ben mayrolon kullanıyorum hiç bir klo aldığımı hissetmedim bulantı felan da 4 kutu alıyorum haftaya işte alıştım bayağı oldu marttan beri

ayşecim fotolar çok net değil ama yinede şimdi atıyorum

nurgülüm ben yazz kullanıyorum, yaz diğerlerinden biraz farklı hiç ara vermiyorsun. içinde 24 pembe, 4 beyaz hap var, beyazlarda etken madde yok dolayısı ile ara vermiş gibi oluyorsun ondan ben bilemicem. deniz yasmin kullanıyosa o cevap versin.

ama lekelenmeler falan normaldir. ilk bikaç ay oluyor.

21 günde bir içiyorum zaten allahtan günler yazıyor takip zor olmuyor adetin ilk günü içiyorum ben tam yedi gün bitiyor zaten adet olmuş oluyorsun ilk güne denk geliyor benim öyle 8.gün içiyorum 21. Günde bitiyor 7 gün ara bu arada adet olabilirsin 7 gün bittimi 8.gün içiyorum benim tam son günde adet oluyorum

denizde başka bir hap kullanıyormuş canım int. baktım normal yazıyordu bende o yüzden hiç ara vermedim devam ettim bir kaç gün sonra kesildi lekelenmeler teşekkür ederim canım

saol denizim cevapların için canım

denizde başka bir hap kullanıyormuş canım int. baktım normal yazıyordu bende o yüzden hiç ara vermedim devam ettim bir kaç gün sonra kesildi lekelenmeler teşekkür ederim canım

nurgülüm kadınlar kulübünde de yasmin kullananların topiği var oradaki kızlara da sorabilirsin.

öptüm canım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…