- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.901
bence yanlış yapıyorsun canım ben çok farklı bir taktik istiyorum sanki öz kızlarıymışım gibi sevgi gösteriyorum ne derlerse iyi niyete yoruyorum el üstünde tutuluyorum nişanda herkese gelinimiz birtane kusursuz çok iyi yetiştirilmiş dediler beni tanıştırırken çok hoşuma gitti
bu kaynanaların hepsi bir alemm
buket güle gle kullan tatlım
nasıl lazım oluo şarjlı süpürge.
bende alıcam en kısa zamanda.
neyse şakaya aldınız..ben ciddiyim..büyük sorunlar yaşıyorum..sadece düğünü bekliyorum..sadece
bukoooooo senin zaten şu kanatsız melek haline bitiyorum kızzz
her zaman işe yarar dene bebişkom
sabırr lazım sabırrrrr sinirli insanlarla bu zor bebişkommm
ne kadar iyi niyetli davranılırsa davranılsın karşı tarafında niyeti çok önemli kızlar
ben eşimle ilk tanıştığımda bana babasının olmadığını ve küçük olduğu içinde annesini yalnız bırakamıcağını birlikte yaşayıp yaşayamıcağımızı sormuştu
bende gayet iyi niyetimle tabii neden olmasın yaşarız dedim yaşardımda.
çok saygı gösterdim her zaman aradım sordum
ama o bana çok olumsuz baktı
o zaman 21 yaşımdaydım beni hep eltimle kıyasladı o güzel zeynep güzel değil git bana onun gibi gelin bul. nişan yaptık bir resmimi koymadı evine ama onlar yaptı duvarlara astı resimlerini.
çok kırgınım artık iyi niyet besleyemiyrm ona. şimdi gelmiş gelinim çok güzelll.
kaşı gözü yeterr dio. affedilmio bazı şeyler
ama isterdim herşey çok güzel olsun. gelsin kalsın birlikte yaşamasak bile her zaman o gelsin biz gidelim çok isterdim.
aaa denizim neden fırlattın attın canımmNeyini beğenmedinde
Düğünden sonra el öpmeye gittiğinzde birşey verdiler mi size kızlar yada kendi aileniz
köfte yapcam bulgur pilavıda var az bişiyde domates çorbası var.
anlıyorum canım zaten gelinleri içine sinmedikleri zaman kötü kaynana oluyorlar sen ağzınla kuş tutsan yaranamıyorsun benide güzel gelinim diye seviyorlar demekki beğenmeseler bu kadar sevmeyeceklerdi içlerine sindiğim için bu kadar iyiler belki
canımcım bütün akrabaları komşularıZeynepcim insanda ruh güzeeliği olsun yeterki herşey kalpte canım sende çok iyisin saygılı ve inan bunu samimiyetimle söylüyorum sabırlııııııııııııı
herkes çekemez mutlak bir sorun çıkardı emin ol
birde onun sevgisine ihtiyacın yok senin kocan var hem anne hem baba sana olan değeri var bence bu daha önemli canım
haticeye değil neticeye bakacaksın artık daha yolun çok başındasın belki herşey o kadar farklı güzelleklirde değişir ki senin kırgınlığını zamanda yapılan o saçma sapan olumsuzlukları kafandan siler atar inşallah böyle bir güzellkite mutlu ve huzurlu ömür geçer sen sen olmaktan vazgeçmedikçe hiç birşey olmaz merak etme
denizim benim kayınvalidem tam altın taktı, sağolsun
benim kocam sigara böreği istedi çayla
bi de karpuz keseriz dedi
karı & koca yapalım diyo
bence yanlış yapıyorsun canım ben çok farklı bir taktik istiyorum sanki öz kızlarıymışım gibi sevgi gösteriyorum ne derlerse iyi niyete yoruyorum el üstünde tutuluyorum nişanda herkese gelinimiz birtane kusursuz çok iyi yetiştirilmiş dediler beni tanıştırırken çok hoşuma gitti
canımcım bütün akrabaları komşuları
çok güler yüzlü kızz çok sempatik çok güzell
herkes böle söylüo benim yüzüm hep güler mutsuz bile olsam gülerim
ama biz dışarda tanıştık kayınvaldemle benim yüzüme bakmadı 2 dk oturdu kalktı.
yüzümü görse beğenmedi dicem ona bile gerek duymadı
sadece ben beğenmedim ayrıl demek için gelmiş onu anladım.
ama şimdi çoookk mutluyum.
çok sabrettşm muradıma erdim.
ama artık ne yaparsa yapsın affedemem. o gece düğünden giderken bile aileme hoşçakalın bile demedi.
tmm bir daha görüşmiceksin evet ama en azından benim hatrıma biz gidiyrm x hanım iyi akşamlar deseydin.
geçen gün kızarrtık bizde ama karpuz almadık henüz tatsızmıdır acep
anlatmıştım biliyorsun ilk gece biraz sıkıntılı geçmişti benim
yapmacık davranmaktansa dobra olmayı tercih ederim canım benim onlarda nasıl olduğumu anlayıp ona göre davransınlar onlar beni üzmesinler bende onları üzmeyeyim ben buyum sonradan bizim gelin çok değişti böyle değildi demesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?