- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.861
kız bizde kaynana gelmedi mi gelin çıkmaz dışarı :)) bide arabadan indirmeye gelecek ozamanda gelmezse gelin inmez arabadan:)) artık bilezik mi verecek ne verecekse geline öyle iner arabadan:))9
hep böyle mutlu olun bitanem..Allah mutlulugunuzu artırsın hep böyle devam eder inşallah..
oyy cnm yeni gördüm yazını
biz öyle birşey bilmiyorduk kızı annesinin tepinmelerine rağmen aldık eve getirdik annemde sadece çörek otu ve pirinç verdi
biz öyle birşey bilmiyorduk kızı annesinin tepinmelerine rağmen aldık eve getirdik annemde sadece çörek otu ve pirinç verdi
Huhu bayanlar akşama ne yemek var :)))
aylin yok bugün
onları dvd ortamında alabilrisin tatlım ama dvd içinde para talep ediliyor...
bizim salonda çekilmiş fotoğraflarımızın toplamı 650 yi geciyordu...bunları dvd olarak alırsan 200 tl alırız dediler
şaka gibi
yani studyo tabikide verir ama parayla
Huhu bayanlar akşama ne yemek var :)))
aylin yok bugün
inş. kuzum inş. hepimiz çok mutlu olalım
bende zaman geçtikçe bakıyorum valla yawww yetişemiyorum
allah iyiliğinizi versin inş.
köfte yapcam bulgur pilavıda var az bişiyde domates çorbası var.
Düğünden sonra el öpmeye gittiğinzde birşey verdiler mi size kızlar yada kendi aileniz
ay yazık yengene buket yaa
ben el öpmeye gitmedim bayramda giderken albümü götürcem birde çerçeve resim yaptırcam götürcem
o bana bişiy vermez zaten bilmez öle incelikleri
zeynepcim, resimlerin cok güzelmiş canım. ömür boyu mutlu olan bir yastıkda kocayın ınşallah
nilay'ım canım benim; nişanlın icin üzülmeni cok iyi anlıyorum. aynı duyguları ben de yaşadım. Insan sevdiğinin üzülmesine ezilmesine ve göz ardı edilmesine dayanamıyor. ama sabret canım ve elinden geldiğince her zaman olduğun gibi destek olmaya devam et. ben sevginle ona güç ve yaşama sevinci verdiğine inanıyorum. Kayınvalideni hiç kafana takma. evlendikten sonra kapını kapatık kocanla baş başa olucaksın.
Allah sizi nazarlardan korusun canım benim
yazık felan değil vallahi herşeyi 4/4 lük yaptık oda kusur kalsın bilmiyorduk canım aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?