2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayyy kızlar anlatmasam çatlarım yawww bu kaynanam bi garip oldu yada bende bi gariplik var cumartesi günü benim mobilyalar geldi eve bende şirkette portmanto yaptırdım onuda eve götürdük neyse şirketten bi abi geldi montajını yapacak kayınvalidemde evde temizlik yapmaya çalışıyor tülleri falanda götürmüştük asarız diye tülleri benim manitayla beraber aldık görmemişti onlar neyse ben camları sildim oturma odasının tülünü astım falan geldi hemen ayyyy bumuymuş sakallı tül dedikleri ayyy çok değişik güzel duruyor biraz elim ağzıma ersin bende evime yaptırayım dedi neyse portmantoyu kuruyor abii ayyyy çok değişikkkk çok güzelll oldu bende eve yaptırmayı düşünüyorum banada yaparmısınız dedi bende 1000 tl ver yapalım dedim ayyy çok kızım dedi o zaman git daha ucuz bi yere yaptır anne bizim fiyatlar bu dedim gıcıklığına neyse sonra dedim manitaya kilidi değiştir dedim tamam dedi gitti neyse kilit alıp gelmiş demezmi banada 1 tane anahtar verin diye benim tepe attı dedim zaten kendi anneme ablamada vereceğim dedim sustu sonra anahtarları aldım attım çantaya manitaya 1 takım anahtar verdim sahip çık anahtarına bi daha anahtar vermem dışarda kalırsın dedim neyse eve geldimm o akşam pazar günüde çamaşır mak ve bulaşık mak alacaklar evden evime götürecekler bende dedim markete gidem gelene kadar deterjan mikrofiber bez ahşap temizleyici yerleri silmeye deterjan ve vileda aldım neyse benim manita geldi eve eşyaları aldı bizide aldı evimize gittik kardeşim falanda geldi kayınvalidemde eltimin oğluna bakıyormuş eltimde kıyafet almaya gitmiş neyse ben temizledim sildim dolapları falan sonra kaynanam aradı çocuk durmuyor gelin bizi alın dedi manitada gitti aldı neyse geldiler eltimde kaynımda geldi bize bunlar oturuyorlar tv falan bağladı ya tv izliyorlar ben mal gibi çalışıyorum neyse konu gelmekten falan açıldı kardeşim durdu durdu çatladı tabii çocuk biz gelmeyiz öyle çok zaten babamda sevmez çok gelmeyi dedi kaynanama neyse durdum durdum bende artık zaten dünde dellendim kusura bakmasın kimse dedim ben zaten çalışıyorum hafta sonu temizlikmi yapacağım insanmı ağarlayacağım kocamlamı ilgileneceğim yoksa dinlenecekmiyiz misafir falan kabul edemem dedim benim manitada kapıya kamera taktırdı dediki oda evet zaten bakarız kim geldi diye açmayız kapıyı istemiyorum bende dedi ayy kaynanam resmen deli oldu şok geçirdi kadın surat yaptı yarın sizde anne olacaksınız falan dedi ama beni deli etti kızlar çok yazdım kusura bakmayın ayy bide gelmiş deterjanlara bakıyor ay bende bundan alayım bunadn sonra çok güzel kokuyor deli etti beni ya kızlar bendemi var bi tuhaflık yawww

Son düzenleme:
Zuhal bacım kız nevresim takımı ile kafayı bozmuşşun dicektim ama inan iyi oluyor lazım oluyor çünkü özellikle terliyorsun bilmem ne zaten kendin kullanıyorsun
iyi günlerde kullan birde çamaşır çok al lazım oluyor nişanlınada

nilaycım bu kötü durumda bile yine iyi bi yönü çıkmış oluyor nişanlının..annesi dahi olsa yapılması gerekn bişi varsa yapmadı diye snein yüzüne bile söyleyebiliyorsa hatta bunu düşünmesi bile bana göre muhteşem bunu seninle paylaşıyosa kızım ne mutlu sana...sen ona bi adım git değil 10.. 100 adım atar seninki öyle biri..eee bunları bildikten sonrada amann isterse kaynanan oturdugu yerde kendine don diksin..umrunda bile olmasın..arkanda dağ gibi destekçin var..haklısın diyen biri var nilay..buda olmasaydı..

ne kadar güzel yazmışsın benim doğrucu davudum öpüyorum seniii

ay allah seni kadının gözünü korkutmuşşundur
ben anahtarı verdim lazım olur oda bana verdi eksik bir şey olursa al diye artık bir aile olduk iyiki vermişim dün anahtarımı almayı unutmuşum mesela.)))
oluyor düğün üstü canım benimkide kendine kap kaşık alıyordu hep :)

nurgülcüm yaparlar bitanem yaparlar..çok kötü şeyler yaşıyorum ben..ağır acısı çok büyük..hiç değilse eşiniz arkanızda..takmayın nolur..

denizciğim zaten ben ona anahtar vermeyi düşünüyordum ama onun mu bana anahtar verin demesi lazım yaw benim ona demem gerekir anne alın bunu sizde dursun diye ben ona bozuldum yani emri vaki yapıyor banada anahtar verin yok canım al evi kayınpederimle sen burda kal diyecektim zor tuttum kendimi valla ....

pamuk satenim yoktu denizim ilk gün serecem onu:) ya ben haftada bir değiştiririm hem gerçekten önemli böyle şeyler.daha çamaşır işini tamamlamadım off off birgün gidip mağazaya basıp parayı alıp çıkacam

:2:

anacım sizin menüler çok geniş yahu ((( ben akşam gidene kadar 8 oluyor neredeyse

bende birşey görmedim :) muhtemelen bilmiyorlardr
ama annemler zincirli altın çerçeveli yaptırdılar :)))))))

kızlar sahi söylemeyi unuttum cumartesi annem altın almaya gittiğinde şarjı süpürge almış bana çok sevindim

Eki Görüntüle 205303

bu kaynanaların hepsi bir alemm

buket güle gle kullan tatlım
nasıl lazım oluo şarjlı süpürge.
bende alıcam en kısa zamanda.

bende sermiştim özel ama bir bo.k..a yaramadı sinir oldum kaldrıdım fırlattım zaten .(
al canım al benki 3 çekmece çamaşır dolu en kısa zamanda bir kaç taen daha alacağım makina dolmuyor günlük çıkartıyorsun zaten iki kişi ince çorap al sürekli kaçıyor kaç annemlere gttim elbise giydim çorap bir giydim çartladı
düğüne giydim çartladı stok iyi her zaman

bence yanlış yapıyorsun canım ben çok farklı bir taktik istiyorum sanki öz kızlarıymışım gibi sevgi gösteriyorum ne derlerse iyi niyete yoruyorum el üstünde tutuluyorum nişanda herkese gelinimiz birtane kusursuz çok iyi yetiştirilmiş dediler beni tanıştırırken çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
neyse şakaya aldınız..ben ciddiyim..büyük sorunlar yaşıyorum..sadece düğünü bekliyorum..sadece

edacım anlat bak tek sen sıkıntılar yaşamıyorsun bizlerde yaşadık anlatıkça rahatlıyor insan gerçekten bu sende çok iyi biliyorsun az kaldı düğüne biraz sabırlı ol canım kolay bir süreç değil bunlar

aaa denizim neden fırlattın attın canımm neyini beğenmedinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…