2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet aynen hiç düşünceli değiller hem de
msn de konuştuk
gönlümü almaya çalıştı ama
gerçekten çok bozuldum

sen bilirsin kübracığım içlerinde olan sensin canım

aşık nurgül ben değil zeynep

evet aynen hiç düşünceli değiller hem de
msn de konuştuk
gönlümü almaya çalıştı ama
gerçekten çok bozuldum

ahh aylin ahh bende dün gece 12 de geldi eşim o saate kadar tek başıma bekledim. sonra geldi yemek yedirdim. meyvesini hazırladım. yorgun diye sesimi bile çıkarmadım. geldi beyefendi çekirdek yemeğe başladı birde tv izliyor sinir oldum. ben dedim gelsem ve sneinlşe ilgilenmesem. sonrada haklı çıktı. ben yorgundum beni daha fazla yordun diyor bazen anlaşılmıyorlar.

ben her sabah kahvaltısını en güzel şekilde hazırlıyrum
sonra gidip onu öpücüklere boğarak uyandırıyorum
bu sabah kahvaltı hazırlayamadım demiştim ya
o benden önce çıkıyo evden 7:30 gibi servise bindiği için ben 8:30 da işbaşı yapıyroum
neyse kalktı kalkarken uyandım zaten daha doğrusu gene ben uyandırdım
sonra o giyinirken gene ben uyumuşum
kapının yanına gitmiş aşkım ben gidiyorum diye bağırıyo
ben her sabah ona öyle yapıyorum yaa
aşkkım kahvaltı hazıır hadi kalk diye mutfaktan bağırıyorum sanki
insan bi gelir karısını bi öper ben gidiyorum dersin o zaman
bende kalkar uğurlarım seni
kızdım sabah sabah ama gene de kalkıp uğurladım

ben size hep söyledim en iyisinin içine turp suyuuu..dün gece aradı mesela benimki napıyosun dedi hiç yatıyorum dedim tmm Allah rahatlık versin iyigeceler dedi pat kapadı teli..halbuki konusabiliriz dedim..saf bari benimde iyi geceler dememi bekle dimi..oduncuk

Selammmmm canımmm gelinlerim... Sizleri çok ama çok özledimmmmm
Artık evli barklı bir kadın olarak yazıyorum ki düğündeki hiçbişeyi hatırlamıyorum
biran önce video görüntülerini alsakta ne halt yemişim görsem...
Bu arada balayında esra ile beraberdik herkese çok slmı var :)

hoşgeldin canım
hayırlı olsun
allah mutlu etsin
resim isteriz

emineee dün aklımdan geçtin bu kız niye gelmiyo uzun zamandır diyodum ki bugun geldin..nasıl gecti düğünün..balayın..esra nasıldı keyfi yerindemiydi..

Erkekler alışkanlıklarından zor vazgeçerler malesef
kapıda karşılamaktan zevk alıyorum fakat ilgilenmek konusunda zaten bir saattir yol gidiyorum 2 arabaya biniyorum mutfakta sıcak uğraşmak çok zor tam işim bitiyor az oturayım demeden geliyor bu sefer adamda ilgi alaka bekliyor otomatikmen yok çamaşır hazırla yok havlusunu hep bir beklenti içnide oluyorlar

hoşgeldin hayırlı olsun canım
sanırım hiçbirimiz düğünümüzü hatırlayamıyoruz

resim görmek isteriz

liste geliyooooooooo

emineee dün aklımdan geçtin bu kız niye gelmiyo uzun zamandır diyodum ki bugun geldin..nasıl gecti düğünün..balayın..esra nasıldı keyfi yerindemiydi..

evet canım yaa düğün memlekkette olduğu için düğünden 10 gün önce falan oraya gittim oradada nete girme fırsatım olmadı tabi ama çok güzel bir şekilde atlattık :)
Darısı sizinkilerin başına inşallahh... esra çok iyi hala balayından kendisi biz onlardan erken gitmiştik otele o yüzden bizim dün bitti malesef :)

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin.

ZEYNEPCİM PASTA TARİFİ OLARAK

ELMALI TARÇINLI KEK
MALZEMELER:
• 3 Yumurta,
• 3 kahve fincanı şeker,
• 4-5 kahve fincanı un(yumurtaların büyüklüğüne göre),
• 1 kahve fincan süt,
• 1 kahve fincanı sıvı yağ,
• 1 Limon kabuğu rendesi,
• 1 Paket kabartma tozu,
• 1 Paket Vanilin,
• 1/2 Bardak ceviz,
• 1 Tatlı kaşığı tarçın,
• 1-2 tane tatlı yeşil elma
HAZIRLANIŞI:
Yumurta ve şekeri 5 dakika çırpın. Süt ve yağı ekleyin. Kuru malzemeleri kendi içlerine karıştırın, sıvı karışıma ekleyip 1,2 dakika daha çırpın. En son ceviz ve küp şeker boyutunda doğranmıp una bulanmış elmaları ekleyip yağlanmış kek kalıbına dökün. 170 derecelik fırında kontröllü bir şekilde kek kızarana dek pişirin.
Not: Kek hamurunuz akışkan ama koyu bir kıvamda olmalı. Un miktarını ona göre ayarlamanızı öneririm. Çünkü yumurtanın ve elmaların boyutuna göre alacağı un miktarı değişebilir...Ayrıca elmaları una bulamanın sebebi elmaların dibe çökmesini engellemektir...

balayına nereye gittiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…