2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ya işte durumuna göre şerbet vereceksin adama asabi ise yalın yaklaşıyorum sinirliyse rahatlatmaya hiç sevmediğim şeyleri bile bakıyorum yapıvermişim hayat hep güllük gülistanlık değil mutlu olmak lazım iki tarıfında huzurlu olsun

ayh kızlar aklıma geldi kendime gülüyorum şuan.

geçen biz tartıştık ben küstüm sözde içeri gittim gelmedi peşimden hala tv izliyor neyse bende abdest aldım kuran okumaya başladım. sonra geldi ne yapıyosun diyor.
kuran okuyorum dedim hadi gel dedi. kuran okuyorum beni rahat bırak dedim. tamam bitirince gelirsin ben içerdeyim dedi gitti. ayh bir sinir oldum. diyroum nereye gidiyorsun. ee diyor git dedin. ben git dedim diye gitmen mi lazım.insan küsmüşüm ikna eder. napıcağımı şaşırdım diyor.

kadınlar çoooooooooooooook acaip..
bende anlatym kendi kednme küsüp barışma hkayesi daha taze :)
dün bzde arabada gdiyoruz annem o dantelli perde takılsn die ısrar edio istemediğimi sölüorm nişanlmda arabayı kullanıo bn anneme istemyrm dedkçe o olsn diyo bnde bağrmşm bu sefer bnm sesm yksek çıktı die nişanlm bana laf soktu aa anne işte betül hemen bağırıo benide döver evlennce falan filan bnde alındm ama hiç konşmuorm suratım asık dikiz aynasndan snrli snrli bakıorm yol boyunca.. içimden eve gdnce knşmycam o grücek gnünü diorum :) snra ewe gttk kayınvalideme önce uğradk snra bzm evimize gttk ben unuttm küs olduğumu bi bktm knşuorum sarıldk filan.. üzernden zaman geçti aa dedm ben küsmştm knşmycaktm

çok safız ya biz

bir arkadaşım var kayınvalidesi kıza devamlı gecelik alıyormuş hemde tüllü falan. kızım hep böyle giyin diyormuş kocanın yanında.şok olmuştum duyduğumda

ayy bnada alsın bnada alsın

kızlar arkdşm facede bi söz yazmış az önce konştuğunz konuya uygn

Mevlana gibi benim de her lafa verilecek bir cevabım var ama o cevap aklıma olay anında değil de gece yatağıma yattığımda geliyor :

Eda bizde kıldan ünden böyle sıkıntılar yaşadığımız zaman konuşmuyoruz ya beni o gün daral basıyor eksik gibi oluyorum sanki :)
eğerki bir kaç gün bozuksak dayanamayıp böyle birlikte geçirdiğimiz güzel birşeyi mesaj atardım senin bahçedeki anlar gibi sonra cevap yazmazdı arardı aşkım benim deyip kapardı

klasik oduncuk erkek modeli. aynısından eminim hepimizde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…