- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.921
Günaydın kızlarrr....
Ay geçen hafta bugün bu saatlerde karın ağrısı içindeydim...Ne çabuk geçti şu 1 hafta anlamadım
birde kocacım cmtsileri çalışmasa çok daha mutlu olucam :97:
günaydın herkese kimseler varmı
buketcim çok zarifsin çok güzel çıkmışşınız mutluluklar
slm canımmm senin face de fotoların var mı düğün gelin sitesinde eğer o sensen çok güzel olmuşsunnn emine diye görünce bu kesin bizim emine dedim:)))9
nasıl geçtiş bebişimm anlattt
buketçim maşallahhdğün fotoğraflarını da görürüz inşş
günaydınnnnn denizimmmmmmmmmm nasılsınnnnnn:92:
eminecimmm eski fotonu görmüştüm galiba ben gelinlik fotolarında çok mu zayıfsın bana mı öyle geldi bebişimm kilo verdin mi saçık ve makyajını çok beğendim saçon çok kullanışlı olmuş canımm
teşekkür ederim eminecim bende sana bayılmıştım inşallah bende senin kadar güzel bir gelin olurum
tatlım düğüne 2 hafta kalaya kadar 6 kilo vermiştim bilinçli olarak sonrasında 2 haftada 4,5 kilo vermişim istek dışı stres koşturmaca ve heyecandan
eski halime göre baya zayıftım düğündesaçımıda özellikle çok dağınık bişi istemedim deniz kıyısında biryerdi eserse falan toparlıyamam dedim ama Allaha şükür hiç rüzgar olmadı :)
benden çok daha güzel bir gelin olacağına eminim canım :)
bu arada kızlar düğününüzde gelinliğin hakkını verin... birkaç arkadaşım bir daha giyemiyceksin gelinliğin hakkını ver dedi,hiç oturmadım vallahi hep göbek attım,eve geldiğimde gelinlğin kuyruğu parçalanmıştı
selam kızlar
emine hoşgeldin mutluluklar diilerim ömür boyu
buketcim fotoğrafların süper
Allah gözlerinizdeki ışıltıyı bir ömür sürdürsün
zuzum ben 5 aylık evliydim sana da 5 ay vardı
şimdi ben 7 aylık evli oldum senin 3 ayın kaldı.
ne çabuk bitti dimi
denizim geçmiş olsun balım.
kocişle takılıyoruz duşa girdi gizliden yazıyorum malum bilmiyor kk yı.
dün arabamız geldi gördüm. çok tatlıııı.
buketim yaris kardeşi olduk
ancak ablamlar tatile gidecekleri ve hakkariden uçakla geldikleri için onlara verdik arabayı 10 günlüğüne.
hem pratiğimiz de yok ya.
öpüyom herkesi
aslışla nesrişin güzel geçer inşallah herşeyyy
yok buket artık göremiyoırummod değilim çünkü :)))
sen bende eklisin ordan gördüm resimlerini :)))
aslının da düğünü var bugün çokk güzel geçer umarum
müzikleri böyle ayarlıyoruz
ilk giriş can atilla-rumeli hisarının yapılışını anlatan enstrümantal parçası(çok hoşuma gitti ilk dinlediğimde)
ilk dansımız dj bülent- sen benim can damarımsın
pasta müziğimiz füsun önal-senden başka
takı takılırken dinleteceğimiz müzikler kenan doğulu-kıymetlim ve gelinim
selam kızlarrr
ya haftaiçi hava muhteşemdi şimdi şakır şakır yağmur yağıyorsabah kalktım çarşıya geldim.evde kına yapıcaz kızlar biz.annemi kıramadım.kırmızı bi elbise diktiriyorum gelinlikçime.bugünde tepsi aldım.yarım kilo kına,mum,örtü vs vs.gönlü olsun herkesin.bende zerre kadar istek yok aslında kına konusunda.zaten sürmicemde
şimdi nişanlımlardayım.çıkıp tv ünitesi ve portmanto bakıcaz.bu hafta eşyalar gelcek eve.çarşamba temizlik var.şube müdürüm izne çıktı 2 hafta.benim için süper oldu.arkadaşlar idare ederler ara ara kaçarım eve.evet son haftasonunumuza doğru yol alıcaz.azcık heyecan başladı bende.bugün de regl oldum.ilaçla erkene almıştım çok iyi oldu.balayım rahat geçecek en azından.bu hafta doktora gidicem yine.biraz fikir alayım.bi de kızlar şu kayganlaştırıcının adını özelden yazar mısınız bana?doktor reçeteye yazabiliyormu?
bukoo çok güzel olmuşsun cnm.allah mutluluğunuzu daim etsinnn
emine alva donna hakkında düşüncelerin neler?balayı çifti olduğunuz için ne ayrıcalıkları oldu?ulaşımı nasıl sağladınız?biz de oraya gidicez de.merak ediyorumm.otobüs yolculuğu yapıcaz biz.antalyada inin.serik arabalarına binin dediler bize oteli aradık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?