2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi hafta sonları kübracım..P.tesi görüşürüz inşallah..kızlar yarın çeyizim gidiyo yahu..kızlar çeyiz yerleştirme zormu??biz yengemle beraber olucaz bide iki anne..bu arada nurgülde hiç gelmedi nilayda ayşede..

bz akşam 6dan snra çeyiz sermye gttik 8 gbi başladk 12de btrdk snrada gce 3e kadar oynadık

edoşum yoğundum gelemedim canım kızlar bu arada ben yarın yokum hepinize iyi tatiller pazartesi görüşürüz kına malzemelerini almaya gideceğiz gelinliğimide alacağım öpüyorum sizi çok

günaydın herkese kimseler varmı

buketcim çok zarifsin çok güzel çıkmışşınız mutluluklar

günaydın canım ben varım her cumartesi olduğu gibi:) Sağol tatlım beğenmenize sevindim inşallah hep böyle mutlu oluruz

zuzummmm patlatmışsın yorumları beğenmene çok sevindim sağol canım darısı senin düğün fotoğraflarının başına:)

beğenmeme imkan var mı canım hepsinde ayrı bi güzelsin:)) bi basayım nikahı boy boy fotoları koyacamm bebişimmm

ay sağol canım benim çok mutlu oldum gerçekten senin çeyiz alımı durdu canım bende senden gaza gelip birşeyler alıyordum sen durunca bende durdum

evet bebişimmm şuan durdu:)) en son ayıla bayıla lınensten pamuk saten nevresimide aldım sende baya yarıladın yolu alırsın canım şimdi tencere takımlarına bakmaya başla onlarıda aradan çıkart büyükler bitsin

Günaydın kızlarrr....
Ay geçen hafta bugün bu saatlerde karın ağrısı içindeydim...Ne çabuk geçti şu 1 hafta anlamadım
birde kocacım cmtsileri çalışmasa çok daha mutlu olucam :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…