- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.901
ahahaha düşünürmü ki mi ohooo kimbilir neler düşünüyodur şekerim
emin ol aklında kırk tane tilki dolaşıyodur
klasik oduncuk erkek modeli. aynısından eminim hepimizde var
kızlar ben kaçar öptüm hepiiniziiiii. iyi hafta sonları
ii tatiller canım ii akşamlar bnde saat bi an önce 6 olsn istyrm burdan çıkıp gelinlkçme gdicem
Yok canım neden zor olsun keyfini çıkara çıkar ser:)
iyi hafta sonları kübracım..P.tesi görüşürüz inşallah..kızlar yarın çeyizim gidiyo yahu..kızlar çeyiz yerleştirme zormu??biz yengemle beraber olucaz bide iki anne..bu arada nurgülde hiç gelmedi nilayda ayşede..
iyi hafta sonları kübracım..P.tesi görüşürüz inşallah..kızlar yarın çeyizim gidiyo yahu..kızlar çeyiz yerleştirme zormu??biz yengemle beraber olucaz bide iki anne..bu arada nurgülde hiç gelmedi nilayda ayşede..
edosum geldim tatlim
yok canim zor degil
Allah veriyor kolaylik
hoşgeldin canım..
eve geçicekmisin ne düşündün
günaydın herkese kimseler varmı
buketcim çok zarifsin çok güzel çıkmışşınız mutluluklar
günaydın canım ben varım her cumartesi olduğu gibi:) Sağol tatlım beğenmenize sevindim inşallah hep böyle mutlu oluruz
zuzummmm patlatmışsın yorumları beğenmene çok sevindim sağol canım darısı senin düğün fotoğraflarının başına:)
beğenmeme imkan var mı canım hepsinde ayrı bi güzelsin:)) bi basayım nikahı boy boy fotoları koyacamm bebişimmm
ay sağol canım benim çok mutlu oldum gerçektensenin çeyiz alımı durdu canım bende senden gaza gelip birşeyler alıyordum sen durunca bende durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?