2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar teşk.ederim desteğinize.
hala ağlıyrm. annem aradı şimdi izin al dr ye gidelim gidio
ben nasıl atlatıcam bu yaşananları.
nasıl geçer bu kırgınlıklarım bilemiyrm
nefret ediyrm insanlardan bu kadarmı kötüler

saol betülcüm darısı başına

teşekkür ederim edacım beğenmene sevindim aa aslıyı çok merak ediyorum sen faceten 1 resim alıp kendi albümüne eklesen bize kızmaz heralde sonra silersin

kızlar annem bana dediki halıların yeni olacağı için ev habire tüy toz olur onu yıkamadan btremezsn elnle ne kadar toplasnda halınn tüyünü ona su değmedkçe btmez o tyler eğer süpürgelernz halı yıkamalysa bi haftasonu yıkayın derim bn balayından dönnce öyle yapmak istyrm en azndan haftalarca tozunu çekmyiz

Aslında bende yıkamak istiyorum ama annemin süpürgesi öyle onu getirmem lazım...
Bugün bir süpüreyim haftaya temizlikte öyle yapayım bari :)

evet en ideali buda..biz halıları yeni aldıgımızda halı fırcasıyla ama plastik olanlarla fırçaladık..yanınada bi kova su yaptık..fırçalayıp kovada vurup tekrar fırçaladık..tavsiye ederim..

evet canım öyle diyorlar ama benim kileri yıkamadım bitti artık vermiyor tüy. 2 ay sonra ama

teşekkür ederim edacım beğenmene sevindim aa aslıyı çok merak ediyorum sen faceten 1 resim alıp kendi albümüne eklesen bize kızmaz heralde sonra silersin

buketttt resimlerine ben dün baktım. manken gibi kızsın maşallah çok güzel fotoğraflar canım. rabbim tamamına erdirsinn

edacım hadi hayırlısı olsun evinde seriliyor çok duygulu durum inan ben de bu aşamalardan geçtim ve çok farklı bir duygu..

betül evet gelin kız bir kaç gün kala bırakma birşey zaten uykusuz yoruluyorsun az kaldı çok az ayy:)

zeynep ne oldu anlattın mı ben göremedim
yani hani sende kalsın insanlık diyoruz ya ben demiyorum artık vaz geçtim muhatap olma kendini bilmez insanlarla
artık senin annen baban kocan kendi annenlerde var çok şükür bizler buradayız git bir doktora en azından rahatlrsın

benimkilerde tüy topluyor birde yayılıyor kapı arkası felan şarjlı ile dolaşıyorum evde üzerinde dolaştıkça veriyor
gelen giden bir sürü misafir oluyor telefonlar evdemisiniz haftaya şimdi yıkamaya kalksam bende başka yedek halı yok birde halı yıkamayı hiç sevmem :)) ama kübra tecrübeli iki aysa dayanırım ne yapayım

Oy oy emineeee..
Ne güzel olmussun sen öyle..
Allah ömür boyu mutluluklar versin size..
Ayy inanmıyorum resmen kafiyeli yazmısım..
Sanatçı olucak kadındımda ahh ahh

evet betülcüm özellikle bazı halılar çok daha fazla.benim küçük odama aldığım halı çok tüy döküyor.bana da suya girmeden toparlanmaz dediler ama annemde edanın dediği gibi halı fırçasıyla hallolabileceğini söyled,i...en kısa zamanda onu deneyeceğim...

kuşum ben asla izinsiz yapamam öyle bişi...kendi eklesin..az daha sabır balım..kızma banada

niye kzıayım kız haklısın bekleyelim bakalım:)

sağol kübracım beğenmene sevindim ama 3 kilo almam canım cici bebe kürüne başladım

Çok teşekkür ederim edacım...Çok heyecanlı bişi,herkes sana bakıyor sen poz vermeye çalışıyorsun falan baya zor bişi Sen çok daha güzel olursun inşallah o gününde hayatının en unutulmaz en mutlu en keyifli günü olur inşalllaaaahhhh

kızlar alıntı etmeyin silcem emi..
emine çok hoş olmuşsun canımcım.
resimler çok güzel

Saol zeynepçim... bende yazdıklarını okudum şuan...
Ama boşver artık siz bir ailesiniz o yüzden eşinle birbirinizi üzmeyin yeter gerisi hiç önemli değil :)
Misal bizim düğüne kayınpederim gelmiycekti ama son anda geldi ve orda herkesin için takı töreninde elini öpmek için uzandım elimi ittirip sadece oğlunu öpüp gitti ama umrumda değil çünkü eşimde benim gibi düşünüyor artık biz bir aileyiz kimse için birbirimizi üzmeyelim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…