- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.001
günaydın kızlarrr
zeynep çok üzüldüm canım sen seçim günümü gittin oraya. hiç kafana takma. buından sonra ikiniz varsınız eviniz de uzak sen keyfine bak ve sakın kimse için eşini üzme. ona çok destek ol bu ara. emin ol. sana daha da bağlanacaktır. allah yardımcın olsun tatlım
günaydın kızlarr bu haftanın gelini benimmm :)) aslınn düğününe gtmeyi çoook istedm ama haftasonu popomn üzerne oturmadm desem yeridir iyice paspal bi gelin oldum çıktım bu hafta saçlarımı boyatıcam uzattığım kaşlarımı aldrıcam kıyafet alıcam gelin aykkabımı kına ayakkabımı alıcam çok işim war çookboğazım bir haftadr acaip ağrıo gttkçe de ağrısı artıo ama ilaç alamıyrm daha regl olamadm alırsam hepten gecikecek regl olmayı hiç bu kadar beklemmştm :))
buket resmlerine bayıldım çok gzel olmşsn.. elbsey, süper taşımşsn maşalllah manken gbisin allah nazarlardan saklasn
ben göremedm emine seniii
zeynep geçmişi okudum ne yaşadın blmiyorum silmşsn ama üzülme.. eşin yannda inşallah bndan snrasnda daha huzurlu gnlernz olur
nilgncüm tebrk ederm canım evli bi hatun oldun
günaydın kızlarr bu haftanın gelini benimmm :)) aslınn düğününe gtmeyi çoook istedm ama haftasonu popomn üzerne oturmadm desem yeridir iyice paspal bi gelin oldum çıktım bu hafta saçlarımı boyatıcam uzattığım kaşlarımı aldrıcam kıyafet alıcam gelin aykkabımı kına ayakkabımı alıcam çok işim war çookboğazım bir haftadr acaip ağrıo gttkçe de ağrısı artıo ama ilaç alamıyrm daha regl olamadm alırsam hepten gecikecek regl olmayı hiç bu kadar beklemmştm :))
buket resmlerine bayıldım çok gzel olmşsn.. elbsey, süper taşımşsn maşalllah manken gbisin allah nazarlardan saklasn
ben göremedm emine seniii
zeynep geçmişi okudum ne yaşadın blmiyorum silmşsn ama üzülme.. eşin yannda inşallah bndan snrasnda daha huzurlu gnlernz olur
nilgncüm tebrk ederm canım evli bi hatun oldun
günaydın herkese iyi haftalar diliyorum..zenynepcim başına ne geldi bilmiyorum ama..dün bir bugun iki..hemen saldırıya geçmişler anlaşılan..Allah yardımcın olsun cnm..
buketcim resimlerde çok güzel çıkmıssın balım..ALlah tamamına erdirsin inşallah..
dün telde nurgülümle konustuk evini yerleştiriyodu canım ya..
kızlar facede aslıyı gördüm çok güzel bi gelin olmuş..kınadada düğündede maşallah..ALlah daim etsin..
kızlar bugün çeyizlerim gidiyo..2 günden beri yorgunum ve grip oldum..uykumu alamıyorum..dün hem annemin evini hem kendi evimi temizledim..yorgunum dostlarım yorgunum yorgun
kızlar annem bana dediki halıların yeni olacağı için ev habire tüy toz olur onu yıkamadan btremezsn elnle ne kadar toplasnda halınn tüyünü ona su değmedkçe btmez o tyler eğer süpürgelernz halı yıkamalysa bi haftasonu yıkayın derim bn balayından dönnce öyle yapmak istyrm en azndan haftalarca tozunu çekmyiz
kızlar annem bana dediki halıların yeni olacağı için ev habire tüy toz olur onu yıkamadan btremezsn elnle ne kadar toplasnda halınn tüyünü ona su değmedkçe btmez o tyler eğer süpürgelernz halı yıkamalysa bi haftasonu yıkayın derim bn balayından dönnce öyle yapmak istyrm en azndan haftalarca tozunu çekmyiz
teşekkür ederim edacım beğenmene sevindim aa aslıyı çok merak ediyorum sen faceten 1 resim alıp kendi albümüne eklesen bize kızmaz heralde sonra silersin
teşekkür ederim edacım beğenmene sevindim aa aslıyı çok merak ediyorum sen faceten 1 resim alıp kendi albümüne eklesen bize kızmaz heralde sonra silersin
kuşum ben asla izinsiz yapamam öyle bişi...kendi eklesin..az daha sabır balım..kızma banada
evet canım öyle diyorlar ama benim kileri yıkamadım bitti artık vermiyor tüy. 2 ay sonra ama
buketttt resimlerine ben dün baktım. manken gibi kızsın maşallahçok güzel fotoğraflar canım. rabbim tamamına erdirsinn
zeynepcim eşinin ailesiyle hiç görüşmesen çok doğru bir karar olacak bence onların sana kinleri büyümüş dağ olmuş neyse sorunları hiç üzme kendini uzak dur canım
eminecim gördüğüm resimlerden daha güzel görünüyorsun :86: maşallah bebişimmmmm
kızlar alıntı etmeyin silcem emi..
emine çok hoş olmuşsun canımcım.
resimler çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?