2011 gelin adayları buyrun sohbete

eminecim resimlerine tekrar baktım çok güzelsin kına gecende saçların harika olmuş ne kadar uzun saçların var kına gecesinde saçlarının modeli dağınıkmıydı çok yakışmış düğündeki modelde öyle harika görünüyor

sağolun kızlar.
zor bir gece yaşadım.
uykum sürekli ağladım.
Allahım bir daha karşı karşıya getirmesin onlarla benii

hepimize güzel bir hafta diliyrm.
günaydınlarr

günaydın kızlar
güzel bir hafta diliyorum hepiimize
seçimlerde hayırlı olsun inşallah bizlerede faydası olur

hafta sonu dorleo ayşe ailesi ile oturmaya geldi selamları vr size .)

Çok teşekkür ederim bitanem :)
Evet benim saçlarım hep uzundur aslında ama kestiricem artık zor oluyor evlendikten sonra
Bu arada sen faceden mi görüyorsun fotolarımı ? Normalde arkadaşım olmayanlar göremiyordu ama ayarlarımı değişti acaba :26:

günaydın herkese iyi haftalar diliyorum..zenynepcim başına ne geldi bilmiyorum ama..dün bir bugun iki..hemen saldırıya geçmişler anlaşılan..Allah yardımcın olsun cnm..
buketcim resimlerde çok güzel çıkmıssın balım..ALlah tamamına erdirsin inşallah..
dün telde nurgülümle konustuk evini yerleştiriyodu canım ya..
kızlar facede aslıyı gördüm çok güzel bi gelin olmuş..kınadada düğündede maşallah..ALlah daim etsin..
kızlar bugün çeyizlerim gidiyo..2 günden beri yorgunum ve grip oldum..uykumu alamıyorum..dün hem annemin evini hem kendi evimi temizledim..yorgunum dostlarım yorgunum yorgun

düğün gelin sitesi var ya ordan canım aşiyanda olan düğün senin değil mi karıştırmayayım:)) ordan herkese açık görünüyor

sağolasın edacığım.
kızlar psikolojim çok bozuldu dün yaşananlardan sonra
aslında bir dr ye gitsem çok iyi olucak.
yoksa içimdekilerle yaşamak beni çok mutsuz edicek.
çokta merak ediyrm bunun Allah katındaki günahını.

Günaydın edacım...Kolay gelsin ve geçmiş olsun tatlım.
bende dün anneme gittim düğün sırasında baya bir dağatmıştık yardım ettim biraz ona bugünde benim temizlik günüm yeni halılardan sürekli havları çıkıyor sinir oluyorum... biraz daha geç olsun komşular belki uyuyordur diye bekliyorum :)

günaydın kızlarrr

zeynep çok üzüldüm canım sen seçim günümü gittin oraya. hiç kafana takma. buından sonra ikiniz varsınız eviniz de uzak sen keyfine bak ve sakın kimse için eşini üzme. ona çok destek ol bu ara. emin ol. sana daha da bağlanacaktır. allah yardımcın olsun tatlım

günaydın kızlarr bu haftanın gelini benimmm :)) aslınn düğününe gtmeyi çoook istedm ama haftasonu popomn üzerne oturmadm desem yeridir iyice paspal bi gelin oldum çıktım bu hafta saçlarımı boyatıcam uzattığım kaşlarımı aldrıcam kıyafet alıcam gelin aykkabımı kına ayakkabımı alıcam çok işim war çook boğazım bir haftadr acaip ağrıo gttkçe de ağrısı artıo ama ilaç alamıyrm daha regl olamadm alırsam hepten gecikecek regl olmayı hiç bu kadar beklemmştm :))

buket resmlerine bayıldım çok gzel olmşsn.. elbsey, süper taşımşsn maşalllah manken gbisin allah nazarlardan saklasn
ben göremedm emine seniii
sağolun kızlar.
zor bir gece yaşadım.
uykum sürekli ağladım.
Allahım bir daha karşı karşıya getirmesin onlarla benii

hepimize güzel bir hafta diliyrm.
günaydınlarr
zeynep geçmişi okudum ne yaşadın blmiyorum silmşsn ama üzülme.. eşin yannda inşallah bndan snrasnda daha huzurlu gnlernz olur
amin canım benim...bende olmadığımdan tebrik edememiştim seni edacım...Allah bizi utandırmasın...hep ilk gün ki gibi devam edelim inşallah ...

nilgncüm tebrk ederm canım evli bi hatun oldun

halılar benimde başıma bela.
ama bişiy sorcam kızlar size yatak odamda yatak başı kısmım geniş ya. oraya toz birikior ama gri gibi değilde saçı kesmişsin yumak yumak yapıp koymuşsun gibi.
yerlerde kapı akalarında komidinde. arka odada her yerde o toz birikintilerinden.
nedir ya böle toz çıkarmı yeni eşyalardan mı oluyor acaba

bende anlamıyorum canım ya sanki benim eve gökten toz yağıyor gibi. o halıların tozları yçuşuyor muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…