- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.961
canımcımm alıntını silermşsin rica etsemm.
tatlım hayırdır seninki ne yaptı ?
Çok saçma bir sebep ama nefret ediyorum emrivakilerden...
Kınaya ait herşeyi ben beğenmek istiyorum dedim almışlar hanımefendiler.
Neymiş eltim beğenmişmiş, başlıcam şimdi hepsine, 50 kere söyledik anlamıyorlar.
İstemiyorum hiçbirşeylerini kınalarıda sepetleride onlara olsun, aradım nişanlıma bir dolu fırça kaydım.
Nişanlımda haksız yüzlerce defa söylemiştim, istemiyorum hiçbirşeylerini.
Arayıp bağırmamak için zor tuttum kendimi, yoruldum gerçekten artık kaldıramıyorum hiçbirşeyi, şurada 2 hafta kaldı ama delirtecekler beni.
Korkar oldum herşeyden yaa...
herkes aynı olmuyor işte.allaha şükür şu ana kadar sorun yaşamadık.bundan sonra da yaşamayız inş.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn bebişlerrrr
nilgüncümmmmmmmmmmmmm geldin mi nasıldı canım düğününnnnnn
günaydın canım...
Allah'a çok şükür sorunsuz hallettik,memlekette organizasyonda bi takım sıkıntılar oldu ama çokta önemli deil...herşey sen o sahneye girene kadar devam ediyor,ondan sonra rahatlıyorsun veee sahne senin
resimlerinide beklerizzz bebişimmmm balayınada gittiniz mi canımm.güzel geçmesine sevindimm nazar
günaydın canım...
Allah'a çok şükür sorunsuz hallettik,memlekette organizasyonda bi takım sıkıntılar oldu ama çokta önemli deil...herşey sen o sahneye girene kadar devam ediyor,ondan sonra rahatlıyorsun veee sahne senin
emine alva donna hakkında düşüncelerin neler?balayı çifti olduğunuz için ne ayrıcalıkları oldu?ulaşımı nasıl sağladınız?biz de oraya gidicez de.merak ediyorumm.otobüs yolculuğu yapıcaz biz.antalyada inin.serik arabalarına binin dediler bize oteli aradık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?