- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.061
çok almayın yorgan yastık insan koycak yer arıo sonra
Neyse güzel şeylerden bahsedelim
kızlar hafta sonu missafirlerime
patates salatası
sigara böreği
kek
milföyden peynirli açma gibi ondan
un kurabiyesi yaptım
çiğ köfte hazır almıştım
annemde sarma yapıp getirmiş
bazıların ilk denememe rağmen harika oldu kayınvalidem mutfakta diyor mutlu oldum bak herkes çok beğendi :)) yapabilmişyim diye oldumu diye biraz tedirgindim
şimdi akşam yemeğine artık ne yapsam diye düşneyim ....
zuzu ben o yorganlardan iki tane aldım..başka yorganım yok ama yeter..kışında yorganın üstüne bir battaniye tamamdır..Al sana yün gibi yorgan
zuzu ben o yorganlardan iki tane aldım..başka yorganım yok ama yeter..kışında yorganın üstüne bir battaniye tamamdır..Al sana yün gibi yorgan
maşallah döktürmüş düğündaşım
ben bugün anneme gideceğim cünkü yarın gidiyorlar maalesef
Ama dün patlıcan almıştım eşim musakka istedi salı akşamına bulgur pilavı ile musakka ve cacık yapacağım kısmet olursa
kızlar bişey soracağım, ben cuma günü evlendikten sonra ilk kez regl oldum ama o kadar cok geldi ki anlatamam
ilk gün ve önceki günlerde bişeyim yoktu ama cumartesi akşam üstü o kadar kötü oldum ki
3 tane ağrı kesici aldım banamısın demedi, eşimin iş arkadaşlarıyla sapancaya gitmiştik ama ben artık yerimde oturamadım yürümek istedim ama adım bile atamdım
sonra eşim beni hastaneye getirdi onlar da apandist dedi bir sürü tahlil yaptılar
ama bişey cıkmadı
kas gevşetici verdiler sonra eve gidip uzandım uyumuşum baya ama hala ağrıyor
sizde de öyle oldu mu?
Bende bu akşam nevresimlerimi birde o süslü yatak örtüsünü kaldıracağım :) sabah yatağpa sermek zor geliyor
şimdi gelen evide geziyor güzel görünüyor beyaz açıyor valla insan şaşırıyor siz kaldırdınız mı kübra aylin zeyno
kızlar yaa
ben çok bi tuhafım bu aralar
hiç halim yok
çok halsiz bitkin hissediyorum kendimi
hep yatıp uyumak istiyorum sanki
bugünde banyom kırılıyo
dur durak yok yani
Bende bu akşam nevresimlerimi birde o süslü yatak örtüsünü kaldıracağım :) sabah yatağpa sermek zor geliyor
şimdi gelen evide geziyor güzel görünüyor beyaz açıyor valla insan şaşırıyor siz kaldırdınız mı kübra aylin zeyno
Bencede yeter bende evimde çok fazla istemiyorum yorgan yastık.
Gerçi kaynanam misafirin gelir demişti (kendinden bahsediyor).Bende o sinirle misafir sevmem diyivermiştim.
bebişmi geliyo kkya acep
ay eda evlendikten sonra değişir düzene girer dediler ya bende hap kullanıyorum ya şimdi ilk gün bende de o kadar hiç gelmezdi bu kadar pet değiştiğim hatılamıyorm normalde ama 2 3 günü azaldı
birde gaz sıkışması oluyor bende annemelden çıkarken cumartesi dizlerimin üstünee çötüm resmen elimde poşetler savruldu öyle acayip birşey ki yerlerde kıvrandırdı beni dakikalık ama bellli bir zmaan tekrar oluyor annem kabızlıktan diye sandı bende adet olduğım için dedim ama berbat birşeydi korktu kadın ne oluyor diye şimdiden sonra düzene girer tatlım bende de öyle acayip bireyler oldu
Kim hızlı çıkacak bakalım .)))
hoşgeldin nilaycım albüme nişan fotolarımı ekledim görmüşmüydün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?