2011 gelin adayları buyrun sohbete

Buket şekerim kız ben tek br resmini görmüştüm albüm yapmışsın kuzu hepsine tek tek baktım allahım nazarlardan saklasın.
Çok ama çok mutlu olun inşallah.Senin yüz ifadene bayılıyorum :)

cumartesi yaptım albümü çoğunuz yoktunuz o yüzden hatırlatayım dedim canım çok teşekkür ederim aslında hiç fotojenik değilim

yastıklardan kaçtane geçirdin bebişimmm şimdi evden çeyiz götürürken ne yaptın bi anlat bana kuzucummmm

bebğim bende 4 yastık var ikisini yatağa serdiğim satenler varya ona geçirdik.mor mor çok güzel oldular..diğerinide yaptırdıgım nevresim tkmına geçirdim..
bak şimdi zuzu 2 yastıgını yatağa serilicek nevr.takımının kılıflarını geçir..diğerlerini şimdilik istedigine geçir..o kadar önemli değil kuzu..

cumartesi yaptım albümü çoğunuz yoktunuz o yüzden hatırlatayım dedim canım çok teşekkür ederim aslında hiç fotojenik değilim

bende baktım canım
hatta yorumda yaptım
çok güzelsiniz maşallah
elbisende çok yakışmış
çok beyazsın kız sen
acık denize git bronzlaş
sende benim gibi fotolarda pek gülmemişsin

yok buket vermicem tabikide
bize zerre kadar yardımları olmadı da altın mı istiyor
zaten yarısınıda kendi ailem akrabalarım taktı
beld. başkanı ve meclis üyeleri geldi zaten 10 kişi öle altın taktı.
teyzemler komşular taktı nerden onların oluomuş altınlar.
2 tane taktı çeyrek die hepsimi onların oldu.

Biz dün konuştuk bebiş olayını.
Ben bebişleri görünce karar verdim hemen bebiş istiyorum.
Sevdiceğimede söyledim evliliğimizde 6 ay sonra çalışmalara başlıcaz

hafta sonuda benimki çalışıyo zuzu bıktım valla bu durumdan..

o zaman senin çalışman bugün için uygun olmuş erkeksiz daha zor olurdu canım neyse akşam gider bi bakarsın nasıl aranız düzeldi mi biraz bizde geçen akşam markete gittikk puding alıyorduk başka ne alacaksın dedi baya bekledim markette eee hadi dedi çikolata dedim zaten çikolatalı puding aldık dedi hadi hadi çıkıyoruz dedi beklemişş ona kızıyor bende çıktım önden vurdurdum gidiyorum gel buraya dedim kolunu ittim arkamdan kedi gibi geldi evdeyiz al al pudingimi ye diyor yermiyimmmmm

zaten hepsini isteyemezde kendi tarafından takılanları isteyebilir en fazla ne kadar çirkin bir davranış ya

Çok hoşsunuz zuzuşum :)

Bizde hafta sonu alışveriş merkezine gittik.
Fiyatlara bakdım TV lerin.Neyse bende dedim ki ay daha önce buraya gelmiştik.
Termos almıştıkda bırakmışdık dedim termosların önündeyken.
Almıyoruz fıstığım dedi.Sana alalım mı dedim allah allah anan gibi kafanda kuruyorsun sende.
Tamam çıkalım sıkıldım eve gidelim dedim döndüm arkamı gidiyorum.
Yok fıstığım öle demek istemedim gel sarılsın kocan sana alalım diyor yok dedim kalsın.
Tabi sonra gönlümü aldı :)

Bende hiç fotojenik değilim ama senin ifadelerin çok hoşuma gidiyor :)

sağol canım

bende baktım canım
hatta yorumda yaptım
çok güzelsiniz maşallah
elbisende çok yakışmış
çok beyazsın kız sen
acık denize git bronzlaş
sende benim gibi fotolarda pek gülmemişsin

çok teşekkür ederim canım uzun kabarık birşey istemedim sade olsun istedim içimede sindi fotoları görünce. Gülünce dudağım kayıyor canım ya yıldız tilbe gibi oluyorum ondan pek gülmem

ben baktım canımcımm çok hoş gözüküyorsunuz
hatta akşam baktım o moralle
dua ettim size

bana dediysen teşekkür ederim zeynepcim fotolar iyi çıkmış ama seninkileri daha çok beğendim

Son düzenleme:
hayır hayatım olamadı henüz :) benim şikayetim yokta eşim böyle düşünemiyordur herhalde
ama çok sinir bozucu bişey 10 gün nasıl devam edebilir yaa

tabiki canım adam sabırsızlanmaya başlamıştır ne talihsizim ben diyordur.stresten canım yorgunluktan hepsi geçer inşallah sonra mis gibi duşunu alır beklersin kocişini:78: az kaldı deee sevinsin adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…