- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.101
Buket şekerim kız ben tek br resmini görmüştüm albüm yapmışsın kuzu hepsine tek tek baktım allahım nazarlardan saklasın.
Çok ama çok mutlu olun inşallah.Senin yüz ifadene bayılıyorum :)
yastıklardan kaçtane geçirdin bebişimmm şimdi evden çeyiz götürürken ne yaptın bi anlat bana kuzucummmm
cumartesi yaptım albümü çoğunuz yoktunuz o yüzden hatırlatayım dedim canım çok teşekkür ederim aslında hiç fotojenik değilim
kızlar öğlen gibi çeyizim gidiyo ve ben çalışıyorum :97:
hafta sonuna neden denk getirmedin bebişimmmkızlar bizde çeyiz yerleştikten sonra kaynanoş özel bir hediyesiyle ev görmeye gelir :)))) sizde de oluyor mu
hafta sonuda benimki çalışıyo zuzu bıktım valla bu durumdan..
cumartesi yaptım albümü çoğunuz yoktunuz o yüzden hatırlatayım dedim canım çok teşekkür ederim aslında hiç fotojenik değilim
yok buket vermicem tabikide
bize zerre kadar yardımları olmadı da altın mı istiyor
zaten yarısınıda kendi ailem akrabalarım taktı
beld. başkanı ve meclis üyeleri geldi zaten 10 kişi öle altın taktı.
teyzemler komşular taktı nerden onların oluomuş altınlar.
2 tane taktı çeyrek die hepsimi onların oldu.
denizcimmmmm nasıl gidiyor canım kocişine alıştın mı iyiceeeAyloşşşşş sende durumlar iyiye gidiyordu herhalde
eeee bebişim sizde bişi olmadı mı yani:)) aksililğe bak yaa .hep asıkıntıdan olmuştur canım stres yaptın tabikoşturmadan canım hepsi
o zaman senin çalışman bugün için uygun olmuş erkeksiz daha zor olurdu canım neyse akşam gider bi bakarsın nasıl aranız düzeldi mi biraz bizde geçen akşam markete gittikk puding alıyorduk başka ne alacaksın dedi baya bekledim markette eee hadi dedi çikolata dedim zaten çikolatalı puding aldık dedi hadi hadi çıkıyoruz dedi beklemişş ona kızıyor bende çıktım önden vurdurdum gidiyorum gel buraya dedim kolunu ittim arkamdan kedi gibi geldi evdeyiz al al pudingimi ye diyor yermiyimmmmm
Bende hiç fotojenik değilim ama senin ifadelerin çok hoşuma gidiyor :)
bende baktım canım
hatta yorumda yaptım
çok güzelsiniz maşallah
elbisende çok yakışmış
çok beyazsın kız sen
acık denize git bronzlaş
sende benim gibi fotolarda pek gülmemişsin
ben baktım canımcımm çok hoş gözüküyorsunuz
hatta akşam baktım o moralle
dua ettim size
ilk zamanlara göre iyi tabiki zuhlcim işte bazı şeyler için zaman önemliymiş
bu zamanın geçmesi ve yoluna girmesi iki taraf içinde sevindirici oluyor
hayır hayatım olamadı henüz :) benim şikayetim yokta eşim böyle düşünemiyordur herhalde
ama çok sinir bozucu bişey 10 gün nasıl devam edebilir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?