- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.081
ne açıdan deniz
evli mutlu bebişli
bebek bakımından canım ilk kim bırtlayacak
evli mutlu bebişli
bebek bakımından canım ilk kim bırtlayacak
aynen deniz bana da düzene girer dediler, bende hap kullanıyorum ama öyle bişey görmedim ben
kıvrandım resmen adım atamıyorum, eşim o kadar korktu ki.
şimdi de hala oturunce eğilirken sağ'a sol'a dönerken ağrıyor
doktor da bana gaz sıkışmasının etkisiyle ağrılarınız artar dedi
kendini kasma dedi
öyle ortalık yerde de pırt yapacak halimiz yok ya
offf offf
şekerim hap kullanıyorum
ama bi arkadaşım beni fena endişenlendirdi
hap kullanan bi tanıdığı hamile kalmış anlamamış falan diye
bende sabah test yaptım
bişey çıkmadı
henüz teyze olamıyosunuz yani
sanırım bu tempo beni yoruyo ve dinlenemiyorum o yüzden böyle oluyo
Kuzum görmez miyim gördüm yorum bilem ekledim ya çok ama çok güzel olmuşsun.
Zaten bayılıyorum senin fotolardaki ifadelerine :)
yeter zuzum yeter.
ay ben onun gönderdiği yorganları fln sevabına ihtiyacı olupta çeyiz düzen birinemi versem acaba.
Korunanlar böyle korkuyorsa ben yandım
Kuzum görmez miyim gördüm yorum bilem ekledim ya çok ama çok güzel olmuşsun.
Zaten bayılıyorum senin fotolardaki ifadelerine :)
ya kızlar bende de burdaki düğünden sonra hemoroid gibi bişey çıktı,1 hafta boyunca oturamadım bile,ordaki düğünden önce de bide regl oldum...
işin kötü tarafı ayın 3 ünden beri regl hala bitmedinasıl bişey bu başıma ilk defa geliyor ...tamı tamına 10 gün oldu ...
düzenli aynı saatte alıyorum ama duyduktan sonra insan tedirgin oluyor kübracım baksana korunanlarda hamile kalıyormuş hep soru işaretli mı olacak bir sonraki adet dönemine kadar acaba mı diyecek insan ama benim ark korunuyor kaç senedir bir sıkıntı olmamış yani istisnalar oluyor deemkki
pardon o zaman canım yeni geldin sandım da:) Teşekkür ederim
düzenli aynı saatte alıyorum ama duyduktan sonra insan tedirgin oluyor kübracım baksana korunanlarda hamile kalıyormuş hep soru işaretli mı olacak bir sonraki adet dönemine kadar acaba mı diyecek insan ama benim ark korunuyor kaç senedir bir sıkıntı olmamış yani istisnalar oluyor deemkki
2 tane mi elyafın va canım o zaman banada yeter ama çeyiz serilirken nevresimlere filan giydirelecek mi nasıl yapacağız onu bilemedim.1 tanesi yatmak için serilecek zaten diğerinide dantteli pike me giydiririm ablamın el emeği gerçi 2 tanede uyku setim var almamam lazım herhalde
ilk çocuktan sonra doktorla görüşüp bünyem de kabul ederse spiral ile korunmayı düşünüyorum ama ilk çocğa kadar mecbur hap
denizcimmmmm nasıl gidiyor canım kocişine alıştın mı iyiceeeayloşşşşş sende durumlar iyiye gidiyordu herhalde
2 tane elyafım var..canım aynen öyle olucak..biri yatağa serilecek güzel bi nevresim takımına geçirdik..
diğerinide saten nevr.takımına geçirdik..ikisinide hurçlara koyduk..orda yerleştirirken gören görücek işte bebişim
durumlar normal canım sonunda
ama çok halsizim zuzucum yaa bitkinim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?