- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.481
ben evlendkten snra hemen araznıza dneblrmym blmiyorum kızlar.. Ewimzde net yok iş mewzusuda malumancak anneme gttiğimde yazarım herhalde
Pasta müziği olarak grekk müzük var böyle alkışlar ile birlikte hoş bakın isterseniz
niye toprak evde net olmamalımı sence
denizim ben onu piste çıkıs müziği yapıyom bebişim
nostaljik takılıyım diosun yani.. ben daha böle günümüzden falan düşünüorum ama.. dans müziğin ne bu arada?
ben mariah carey without you die düşünüom olur mu sence ? :S
nişanda giriş müzüğimdi herkes bayılmıştı ayata alkıışlamışlardı çoğu kişi :) ben sana bulayım pasta müziği dur akşam
denizim selam canim
gorusemiyiruz
yogun tempo nssil alistin mi
sagligin nasil
diyor diyor aysem diyor
ben bütün gün pc başındayım akşam olsun eve gideyim diye afakanlar basıyor sonra laptop alt katta eşim geliyor elini yüzünü yıkıyor yemek sonra biraz zaman geçiyor bilgisayarı istiyor yok mail kontrol felan sinir oluyorum görünce pc bütün gün görmekten hem pc bakıyor hem benimle konuşuyor dün dedim pc istemiyorum bakacaksan git alt katta bak ona zaman harcamasın yani :)
klasik bi tartışma desene tatlım
yaaaa
hep oluyo bu erkekler geliyo pc :113:
ama bizi merakta bırakma canımcım ya
uğramaya çalış yinede belki bağlanır eve net felan gerçi pek bağlatman tercihim değil :)
zaten geç geliyor ilgilensin benimle :)
züleyhaaaaaaaaaa
iyidir ayşecim ne olsun valla alışıyoruz alıştık yeni daha çok bir ay olmadı
tempo iyi ne olsun koş koş eve koş mutfağa nasıl başlarsa öyle gider diye avutuyorum yılmıyorum elimden geleni yapıyorum sağlığımda genel olarak iyi ile kötü arası ağzımda apse dilimde yara yemek yiyemiyorum dişçiden korkuyorum çekiyorum anlayacağın yoksa genelleme normal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?