- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.441
nilaycım ben istanbulu bilmiyorum
yani ev sana yakın olsun sen rahatta ol demek istedim
eve senin erken gelmen gerekiyo
yanlış anlama sakın
sen nişanlına güven nilay, aklı başında biri o
önce yeni işini ayarlar sonra eskisini bırakır, madem bu işyerindede düzensizlik gibi sıkıntılar var o zaman belki de senin isteğini kabul etmek icin onun hayırlara vesile olur
Ahh kübracım saolsun beni kırmadı.Kavacığı onayladı.
İş değiştiririm diyor.Zaten çalışma saatleri açısından memnun değildi.
Ama bende korkuyorum iş değiştirmekde kolay değil.
Sıfırdan başlamamız gerekecek.Ne yapsam hiç bilemedim.
kızlar gelin buketimin ve kına bilekliğimin siparişini verdim cuma sabahı inşallah elimde olacak gelin buketim bu kınada takacağım bilekliğimde buna bnn gbi olacak ama bnm elbsem zümrüt yeşili üzerine dore işlemeli olduğu için kırık beyaz ve dore gülleri olacak yeşl yaprakları bkaçtane daha fazla olcak sarkan kurdalelerde yeşl ve dore olcak inş. Eki Görüntüle 209844 Eki Görüntüle 209845
nerden verdin bebişimmm siparişini çok güzel çiçeğinn kına bilekliği ne oluyorki ilk defa duydum:))) ne için takılıyor bebişim bindallıyla mı takılıyor
Betülcüm kına bilekliği derkenn :26::26:
nilay iş değiştirmek çok riskli canım. kafan karıştı b,iliyorum ama gerçekten ikinizde ne istediğinizi ölçün biçin konuşun. sonra işsizlik daha büyük sıkıntı olur.
Betülcüm kına bilekliği derkenn :26::26:
buketin ne kadara geldi betüşüm..çok güzel bence..dore zaten müthiş bi renk..hayırlı olsun fıstıgım:81:
bnde daha önce grmedm ama bu sat-yfada grnce hoşuma gtti züleyha kınada kolumda hoş durr die düşündm sipariş ettm :)
bnde daha önce grmedm ama bu sat-yfada grnce hoşuma gtti züleyha kınada kolumda hoş durr die düşündm sipariş ettm :)
buket damat yaka çiçeği kına bilekliği ve gönderim ücreti hepsi 85 tl edacm
buket damat yaka çiçeği kına bilekliği ve gönderim ücreti hepsi 85 tl edacm
buket 65 bleklk 15 bacm gnderm ücretide 5 tlne kadara geldi betüşümmm sırff sallanıyor diye parayı kasmasınlarrr :90:
damatın yaka çiçeğini nerden bulurum diye düşünüyordum demek özel mi yaptıracağız betüşşşş ben damatlığın yanında veriyorlar sanırdım
damatın yaka çiçeğini nerden bulurum diye düşünüyordum demek özel mi yaptıracağız betüşşşş ben damatlığın yanında veriyorlar sanırdım
Ay ne kadar uygun olmuş betüşüm bende çok beğendim.Değişik bir fikir bileklik.
banada farklı geldi nilaycm ama kıyafetmle denerm inş. gzel durr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?