2011 gelin adayları buyrun sohbete

nilaycım ben istanbulu bilmiyorum
yani ev sana yakın olsun sen rahatta ol demek istedim
eve senin erken gelmen gerekiyo
yanlış anlama sakın

Yok şekerim yanlış anlamadım saolasın düşüncelerin yorumların için.

Evet nişanlımda öle düşünüyor.İş değişikliği bizim için en doğrusu olucak diyor yani sıfırdan başlıcaz.Hayırlısı olur inşallah.
Şimdi ehliyetinide alıcak Ağustos da E ehliyeti.Bununda faydasını görürüz diyor.

nilay iş değiştirmek çok riskli canım. kafan karıştı b,iliyorum ama gerçekten ikinizde ne istediğinizi ölçün biçin konuşun. sonra işsizlik daha büyük sıkıntı olur.

kızlar facede etkinlik oluşturdum..özel yaptım.arkadasımın arkadasları görmesin istiyorum..nasıl olucak..arkadasımın arkadası değil ben bile göremiyorum

Son düzenleme:
kızlar gelin buketimin ve kına bilekliğimin siparişini verdim cuma sabahı inşallah elimde olacak gelin buketim bu kınada takacağım bilekliğimde buna bnn gbi olacak ama bnm elbsem zümrüt yeşili üzerine dore işlemeli olduğu için kırık beyaz ve dore gülleri olacak yeşl yaprakları bkaçtane daha fazla olcak sarkan kurdalelerde yeşl ve dore olcak inş.

nerden verdin bebişimmm siparişini çok güzel çiçeğinn kına bilekliği ne oluyorki ilk defa duydum:))) ne için takılıyor bebişim bindallıyla mı takılıyor

nerden verdin bebişimmm siparişini çok güzel çiçeğinn kına bilekliği ne oluyorki ilk defa duydum:))) ne için takılıyor bebişim bindallıyla mı takılıyor

bnde ilkkez duydm ve kmsede grmedm ama değişk olblceğini düşündm kolumda çiçek olması sarkan kurdaleler filan oynarken abiyeyle kullanırım ben bndallıyı gydiğimde takmam herhalde zuzuşum blmiorm.. ben facede gelinbuketlerim sayfasından siparş ettm

nilay iş değiştirmek çok riskli canım. kafan karıştı b,iliyorum ama gerçekten ikinizde ne istediğinizi ölçün biçin konuşun. sonra işsizlik daha büyük sıkıntı olur.

Şikayetçi olmasa işinden inan maltepeyede razıyım ama sevdiceğimde şikayetçi.
Pes etme noktasına geldi.Çünkü akşam çıkış 7 diye girmişti.
Şimdi 9:30 u dahi bulduğu oluyor oda bunaldı sırf benim için dayanıyor.
O yüzden risk alıp kısmetimizi arıcaz belkide ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…