2011 gelin adayları buyrun sohbete

keşke bizimkilerde sevse nışanlımı doğulu olduğu için biraz soğuk davranıyorlar

Canım sen seviyorsan ve mutlu olacağına inanıyorsan gerisi hiç önemli değil... Benim tarafımdan sorun yok ama mesela benimde nişanlımın ailesiyle sorınlar oldu nişandan sonra bizde görüşmüyoruz. düğünde bile 15 dakika durup gittiler ve ben elini öpüp küslük olmasın diye elimi uzattığımda elimi ittirip gitti babası.. ama işte eşim artık biz bir aileyiz gerisi hiç önemli değil diyor ve birbirimizi çok seviyoruz.. o yüzden sizde birbirinize bakın gerisi boş :)

Kesinlikle ayrı oda ayrı yatak ilişkiyi soğutuyor... Biz 4 yıldır beraberiz daha hiç küs uyumadık,ayrı şehirlerdeyken en büyük kavgalarımızda bile iyi geceler demişizdir soğuk bir seslede olsa birbirimize :) bide artık evli barklı insanlarız biraz sabırlı olmamız gerekiyor sanırım

keşke bizimkilerde sevse nışanlımı doğulu olduğu için biraz soğuk davranıyorlar

banada babam tembihlemişti boka konma ota kon diye doğulu olmasındı kastettiği çok şükür nişanlım göçmen ve herkes seviyor sıkıntı yok doğulu olsa olmazdı zaten bu iş

Son düzenleme:

onun ailesi problem etmiyo kaynanam çok iyi ama bizimkiler en ufak birşeyde tartışma çıkarıyolar nışanda alınacak yüzük yüzünden bile surat yaptılar çok daralıyorum bunalımlardayım yani

2 yıldır birlikteyiz 1 kere küsmedik evlenince böyle durumlar olur mu merak ediyorum bende

evliliğin ilk yıllları çok zor diyorlar buket gerçektende haklılar. yenişeylerini öğreniyorsun. aklına, izin verirsem bu böyle gider şimdiden tepkimi koymalıyım gibi şeyler geliyor. yapınca bu sefer eşin seni öyle tanımadığı için garipsiyor. bu nedenle anlamsız kavgalar olabiliyor. ama sonuç şu. genel olarak ne olursa olsun nişanlıyken nasılsan öyle oluyor. bence karakteri oturmuş biriyse değişmiyor. benim eşim hiç değişmedi . siniride aynı sevgiside. çünkü bana siniride göstermişti ve bende evlenince bana sinrilenmez gibi aptalca düşüncelere girmedim. bunun bilincinde evlendim

Son düzenleme:

aynen tatlım bizimde 4 yıl oldu.
büyük kavgalarımız olmasada atışmışlıklarıız oldu tabi.
ama o konuyu düzeltmeden yatmadık

onun ailesi problem etmiyo kaynanam çok iyi ama bizimkiler en ufak birşeyde tartışma çıkarıyolar nışanda alınacak yüzük yüzünden bile surat yaptılar çok daralıyorum bunalımlardayım yani

Canım düğüne kadar çok sabırlı olman gerekicek... yani bizim durumun tam tersi sendeki... bizde de eşim çok bunalmıştı ve sonunda patladı ailesine ve düğünü biz yaptık bizim memleketimizde onun aileside süs olarak geldi gitti... Ama dediğim gibi bunları hiç dert etme.. Dediğim gibi sen nişanlından eminsen,onunla mutlu olacağından şüphen yoksa hep düğünden sonrasını düşün ve mümkün olduğunca ailenle nişanlını bir karşı karşıya getirmemeye çalış. çünkü her bir araya geldiklerinde bişi çıkacağından eminim... Sabret tatlım düğünden sonra herşey çok güzel olucak :)

günaydın kızlar

hafta bitimine az kaldı

buket canımcım çok güzel çıkmışşın tatlış allah ömür boyu yüzünüzü güldürsün

yeni arkadaş hoşgeldin benim adım deniz

sabaha kadar hiç uyuyamadım neden bilmiyorum çok berbattı eşimde sayıkladı durdu gözleri kapanıyor şuan

banada babam tembihlemişti boka konma ota kon diye doğulu olmasındı kastettiği çok şükür nişanlım göçmen ve herkes seviyor sıkıntı yok doğulu olsa olmazdı zaten bu iş

herkes bir değildir ama babanda çok haklı buket. göçmenlerde bir asalet oluyor benim babamda göçmen. adam kibar ya saygılı modern her tanıyan der tam bir istanbul beyefendisi. gerçektende nişanlının resimlerinde bile belli efendi bir olduğu. maşallah canım çok yakışıyorsunuz

nişanlın ve ailesi sana değer veriyormu. mesela birşeyi istemediğini yad aistediğini ifade edebilirmusun ve ettiğnde karşığını alabiliyormusun asya

Kızlar bende içten içe sinir oluyorum eşime
ve işimdeki gerginliği üzerimden atamadığım icin evde onun yaptığı en ufak şeyi sorun haline getiriyorum (içime atıyorum ona yansıtmıyorum)
mesela benim eşim fazla konuşmaz, ilk çıktığımız günden beri hep böyleydi
dün gece yatağa yattık ben bişey anlattım neyse bu yorum yaptı sonra sustu
eee dedim bukadarmıydı yorumun başka bişey söylemicek misin? uyumak güzel bişey dedi kolunu uzattı sarılmak icin, bende rahat uyuyamazsın öyle keyifine bak sen dedim arkamı döndüm
baktım derin derin nefes almaya başladı belli ki uyuyo
sinirlerim bozuldu ağladım bende, sonra kalktım, nereye gidiyosun dedi
lavaboya dedim, 10 dakika lavaboda kaldım sonra salona gittim biraz daha ağlayıp yatağa yattım.
nişanlıyken gece saat 11 den sonra telefonla konuşurduk her gece saat 12 lere kadar, şimdi saat 11e gelirken yatıyoruz beyefendi uyukluyo direkt.
ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sinir oluyorum gerçekten.
sabah servise bıraktı beni, öpücekti yanağımı uzattım
niye öptürmüyosun kendini dedi bende öptün ya işte hadi görüşürüz dedim
gittim.
bugün işe gitmeyecek öğleden sonra tez savunması var, hala uyuyordur Allah bilir.

günaydın kızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz haftaya bugün son iş günüm olacak sonra izine çıkacağım 15 gün aranızda olamayacağımmm çok özleyeceğim sizi yawwww

bizimde son dönemlerde çok büyük kavgalarımız olmuştu.stresten kaynaklı.ne yapacağımızı şaşırmış durumdaydık...evliliğimizin 3.haftasındayız.1-1,5 haftadır da evimizdeyiz.Allah'a çok şükür en ufak bir tartışmamız bile olmadı.şimdi o günleri düşünüp ne kadar saçmaladığımızı,birbirimizi boş yere ne kadar çok kırdığımızı farkediyoruz.ama evlendikten sonra sinir,stres pek fazla kalmıyor artık.iki tarafta orta yolu bulmaya çalıştıktan sonra problem olmuyor...

2 yıldır birlikteyiz 1 kere küsmedik evlenince böyle durumlar olur mu merak ediyorum bende

bence olur ki ben arasıra böyle ufak şeylerin olması gerektiğine inanıyorum
barışması çok güzel oluyo sonra çünkü

evet aylin haklısın birde öyle bir durum var. bazende uzaklaşmak iyi geliyor. sanırım bu durumlarda denge önemli.

bizde hiç küs uyumadık uyumayız da biz 9 yıldır birlikteyiz
akşamda yatakta barıştık zaten

kusura bakma buketçim ama babana katılamıycam
her doğulu kötüdür diye bişey mi var yani
ya sen gerçekten doğulu birini sevseydin ve vazgeçemeseydin ne olucaktı
sırf doğulu diye bırakıcakmıydın onu

bence de kübracım
biz 9 yıldır birlikteyiz birbirimizin her huyunu öğrendik
tartışmalarımızda oldu küslüklerimizde ama asla ileri boyutlara taşınmadı hep tadında kaldı
zamanında bitti küslükler
yani evlenince böyle şeylerin olması da normal geliyo bana açıkçası
akşam da verdiğim tepkiden dolayı pişman deilim
bazı şeyleri öğrenmesi için bazen böyle olması gerekiyo
yatağa ben ondan önce yattım
geldi bana sarıldı
karıcım küs mü uyuycaz dedi hani küs uyumıycaktık biz dedi
bende dedim neden bütün gece gelmedin yanıma biraz kafanı dinle istedim dedi haklıydın çünkü dedi
hadi barışalım dedi döndüm bende ona sarıldım barıştık

edacığımmm canım benim olur böyle sorunlar herhalde benim manitada öyle genelde yorum bile yapmaz boşver der kapar konuyu çok fazla takılma canım bence erkekler soğuk yaratıklar işte ne yapacaksınnn

eda baktığında eşinde bir değişiklik yok zaten pek konuşmayan biriymiş .birde dışardan olaya bakınca insana ne kadar doğal geliyor diyorum normal yani adamın uykusu gelmiş ama işte insan sinir oluyor bu psikolojinin sebebi ne acaba çünkü aynısını biz yaşadık geçen gece. aynısı yaa . bizde bir gerginlik var sanırım

doğu batı ayrımı yapmak çok saçma bence sonuçta onu sen belirlemiyorsun ki sevdiğinin suçu ne bu durumda

ben ardahanlıyım tezek yaptığımı biliyorum köyde inek de sağdığımı şuan soframda çatal bıçaksız oturmuyorum kişilik meselesi kişiliği oturmuş ise eğerki seni mutlu edecekse değer veriyorsa ailenin yanında bacakları açıp yayıla oturmuyorsa zaten benim evleneceğim insandır saygı çok önemli eşim karadenizli samsunlu anne tarafı biraz daha kendini geliştirmiş siyasetle ilgili bağlantıları olunca yaşayışları ortmaları daha farklı hiç bir kere ay bu ne demedim nede bana demediler yer sofrasında da yemek yedik masadada görgü çok önemli batınında ne kadar geri kalmış insanalrı var görgüsüzleri bu ayrımı yapmak çok farklı insan olsun yeter adam gibi adam olsun karşındaki önemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…