- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.761
keşke bizimkilerde sevse nışanlımı doğulu olduğu için biraz soğuk davranıyorlar
kızlarr ne olursa olsun
çok büyük kavgalarda bile başka odaya gitmeyin
ilerde de yatağı flnda ayırmayın.
çok fazlada söylenmeyin o an için
sakin olun biraz dinleyin kendinizi
sonra birlikte konuşun.
yoksa insan iyice sinir oluyor
evet cnm bilmiyrm ismini kim koymuş öle
yap tabee çok güzel oluo.
gece saat 3 te kalktım dayanamadım yedim yine
keşke bizimkilerde sevse nışanlımı doğulu olduğu için biraz soğuk davranıyorlar
Canım sen seviyorsan ve mutlu olacağına inanıyorsan gerisi hiç önemli değil... Benim tarafımdan sorun yok ama mesela benimde nişanlımın ailesiyle sorınlar oldu nişandan sonra bizde görüşmüyoruz. düğünde bile 15 dakika durup gittiler ve ben elini öpüp küslük olmasın diye elimi uzattığımda elimi ittirip gitti babası.. ama işte eşim artık biz bir aileyiz gerisi hiç önemli değil diyor ve birbirimizi çok seviyoruz.. o yüzden sizde birbirinize bakın gerisi boş :)
2 yıldır birlikteyiz 1 kere küsmedik evlenince böyle durumlar olur mu merak ediyorum bende
banada babam tembihlemişti boka konma ota kon diye doğulu olmasındı kastettiği çok şükür nişanlım göçmen ve herkes seviyor sıkıntı yok doğulu olsa olmazdı zaten bu iş
Kesinlikle ayrı oda ayrı yatak ilişkiyi soğutuyor... Biz 4 yıldır beraberiz daha hiç küs uyumadık,ayrı şehirlerdeyken en büyük kavgalarımızda bile iyi geceler demişizdir soğuk bir seslede olsa birbirimize :) bide artık evli barklı insanlarız biraz sabırlı olmamız gerekiyor sanırım
onun ailesi problem etmiyo kaynanam çok iyi ama bizimkiler en ufak birşeyde tartışma çıkarıyolar nışanda alınacak yüzük yüzünden bile surat yaptılar çok daralıyorum bunalımlardayım yani
banada babam tembihlemişti boka konma ota kon diye doğulu olmasındı kastettiği çok şükür nişanlım göçmen ve herkes seviyor sıkıntı yok doğulu olsa olmazdı zaten bu iş
onun ailesi problem etmiyo kaynanam çok iyi ama bizimkiler en ufak birşeyde tartışma çıkarıyolar nışanda alınacak yüzük yüzünden bile surat yaptılar çok daralıyorum bunalımlardayım yani
2 yıldır birlikteyiz 1 kere küsmedik evlenince böyle durumlar olur mu merak ediyorum bende
evet aylin haklısın birde öyle bir durum var. bazende uzaklaşmak iyi geliyor. sanırım bu durumlarda denge önemli.
Kesinlikle ayrı oda ayrı yatak ilişkiyi soğutuyor... Biz 4 yıldır beraberiz daha hiç küs uyumadık,ayrı şehirlerdeyken en büyük kavgalarımızda bile iyi geceler demişizdir soğuk bir seslede olsa birbirimize :) bide artık evli barklı insanlarız biraz sabırlı olmamız gerekiyor sanırım
evliliğin ilk yıllları çok zor diyorlar buket gerçektende haklılar. yenişeylerini öğreniyorsun. aklına, izin verirsem bu böyle gider şimdiden tepkimi koymalıyım gibi şeyler geliyor. yapınca bu sefer eşin seni öyle tanımadığı için garipsiyor. bu nedenle anlamsız kavgalar olabiliyor. ama sonuç şu. genel olarak ne olursa olsun nişanlıyken nasılsan öyle oluyor. bence karakteri oturmuş biriyse değişmiyor. benim eşim hiç değişmedi . siniride aynı sevgiside. çünkü bana siniride göstermişti ve bende evlenince bana sinrilenmez gibi aptalca düşüncelere girmedim. bunun bilincinde evlendim
Kızlar bende içten içe sinir oluyorum eşime
ve işimdeki gerginliği üzerimden atamadığım icin evde onun yaptığı en ufak şeyi sorun haline getiriyorum (içime atıyorum ona yansıtmıyorum)
mesela benim eşim fazla konuşmaz, ilk çıktığımız günden beri hep böyleydi
dün gece yatağa yattık ben bişey anlattım neyse bu yorum yaptı sonra sustu
eee dedim bukadarmıydı yorumun başka bişey söylemicek misin? uyumak güzel bişey dedi kolunu uzattı sarılmak icin, bende rahat uyuyamazsın öyle keyifine bak sen dedim arkamı döndüm
baktım derin derin nefes almaya başladı belli ki uyuyo
sinirlerim bozuldu ağladım bende, sonra kalktım, nereye gidiyosun dedi
lavaboya dedim, 10 dakika lavaboda kaldım sonra salona gittim biraz daha ağlayıp yatağa yattım.
nişanlıyken gece saat 11 den sonra telefonla konuşurduk her gece saat 12 lere kadar, şimdi saat 11e gelirken yatıyoruz beyefendi uyukluyo direkt.
ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sinir oluyorum gerçekten.
sabah servise bıraktı beni, öpücekti yanağımı uzattım
niye öptürmüyosun kendini dedi bende öptün ya işte hadi görüşürüz dedim
gittim.
bugün işe gitmeyecek öğleden sonra tez savunması var, hala uyuyordur Allah bilir.
Kızlar bende içten içe sinir oluyorum eşime
ve işimdeki gerginliği üzerimden atamadığım icin evde onun yaptığı en ufak şeyi sorun haline getiriyorum (içime atıyorum ona yansıtmıyorum)
mesela benim eşim fazla konuşmaz, ilk çıktığımız günden beri hep böyleydi
dün gece yatağa yattık ben bişey anlattım neyse bu yorum yaptı sonra sustu
eee dedim bukadarmıydı yorumun başka bişey söylemicek misin? uyumak güzel bişey dedi kolunu uzattı sarılmak icin, bende rahat uyuyamazsın öyle keyifine bak sen dedim arkamı döndüm
baktım derin derin nefes almaya başladı belli ki uyuyo
sinirlerim bozuldu ağladım bende, sonra kalktım, nereye gidiyosun dedi
lavaboya dedim, 10 dakika lavaboda kaldım sonra salona gittim biraz daha ağlayıp yatağa yattım.
nişanlıyken gece saat 11 den sonra telefonla konuşurduk her gece saat 12 lere kadar, şimdi saat 11e gelirken yatıyoruz beyefendi uyukluyo direkt.
ben mi abartıyorum bilmiyorum ama sinir oluyorum gerçekten.
sabah servise bıraktı beni, öpücekti yanağımı uzattım
niye öptürmüyosun kendini dedi bende öptün ya işte hadi görüşürüz dedim
gittim.
bugün işe gitmeyecek öğleden sonra tez savunması var, hala uyuyordur Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?