2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayyyy edoşummmm ben sana kurban olayım canım benim erkekler böyle işte sen orda sinirden dellen o kalkıp sana derki hadi gel yatalım onların umrumdamı yaptığının yanlış birşey olduğunun bilincinde bile değil düşünmezler bizim gibi ince fikirli değiller maalesef o yüzden bence kendini çok fazla yıpratma üzme canım benim herşey zamanlar düzelecek bi konuş istersen hadi gel otur bakalım benim sinir olduğun yanlarımı söyle bana de oyun gibi sonra sende böyle böyle yapınca ben çok üzülüyorum falan de işve cilve kandır kuşummmm erkekler öyle inan ki umru değil onların şimdi sen neden böyle yaptın desen sana kalkıp derki ne var onda falan yanlış olduğunu bile kabul etmez falan der haksız gene sen olursun o yüzden üzme kendini ve konuş sakin sakin balım olurmu

İşin gerçeği şu erkekler için önce sarılmak,öpüşmek ve yatak, sonra yemek yemek ve en son yapılacak işler ve muhhabet
Onlara hak veriyorum biraz, kaç yıldır bu günleri bekliyorlar.. Eşim dün akşam yatakta' hep bu günleri hayal ettim karıma sarılıp uyuyorum ne güzel birşey yaa'diyor :)

çok güzel allah mutlu etsin allah daha uzun öbür verir mutluluğunuza

valla aylinciğim benimde öyle durumlar oldu canım benim biz aslen burgaristan göçmeniyiz dedeler sonra gönene gelmişler 2 ablamın ikiside bizim köylü ile evlendiler ben benim manitayı annemden önce babama dedim anlattım samsunlu dedim yok işte efendim ölsem vermem gidersen çok git kapı orada bir ton laf dedi sonra tabbiii iş bu boyuta gelince herşey farklı oldu bende babamı karşıma aldım kusura bakma baba evlenecek geçinecek olan benim seviyorum evleneceğim sen benim başımda 10 sene daha varsın istemediğim biriyle evlensem ben o adama nasıl karılık yapacağım dedim açık açık konuştum ama verirsen telimi duvağımı süre süre giderim vermezsen kaçarım dedim hem dedim insanları neden memleketiyle yargılıyorsun sen bu nasıl birşey hepimiz insan evladıyız çok ayıp dedim ki böyle olmasıda gerekiyor bende anlamadım buketi yani neyse herkesin düşünceleri farklı

ne kendi ailen ile şu evlilik işinde samimi olacaksın nede karşı tarafla dengeyi kurdun mu olay bitmiştir.
yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
asya kulak asmayacaksın o böyle didiyo bu böyle eğerki eminsen bibirinizin arkanızda durun aylin bu konuda örnek .)üzülüyor insan böyle arada soğukluk görünce ama olan sana olur iki tarafın gönlünü yapacaksın diye
stres gerginlik heyecan olamıyorsun bilmem ne kazasız belasız atlatın önünüze bakın

bende hayırlı olursa kısmet derim demiştim hayırsız olursa benim kaderim derim otururum aşağıya demiştim babamda ben ah alamam mutsuz olursan en azından kızım istedi bende verdim eğerki zoraki benim yüzümden mutsuz olsaydın kahrolurum demişti babiş :)
çok şükür allaha binlerce iyisiyle kötüsüyle artık hatunuyum eşimin.

buket yazdıklarına çok şaşırdım canım,
yani insanları geldikleri yere göre ayırman bence çok yanlış.
farklı kültürlere farklı yaşamları tanımaya açık olmak gerekir ki dünya görüşün artsın. benim babam doğulu annem karadenizli. Babam o kadar kültür bir adam ki, ne kıyafetimize karışmıştır ne de gezip tozmamıza, anneme her zaman evde yardımcı olmuştur. Güzel karıcım diye hitap eder her zaman anneme
halalarım, rahmetli babannem annemi her zaman el üstünde tuttular, bize gelirken hiç elleri boş gelmediler.
ben almanyada doğup büyüdüm canım, doğuyu da batıyı da gayet iyi tanıdım. Iğdırlı gelinimiz var, ne ondan ne ailesinden herhangi bir kötülük görmedik duymadık
Insanların iyiliklerini kötülüklerini yörelere göre ayıramazsın ve batıya gittiğin zaman sende onlara göre doğulu olursun.
bence bu şekilde önyargılı davranarak hayatta çok şey kaçırıyorsun

yaa o değilde beni bitek yoran hergün bugün ne yapsam acaba derdi:97:
hergüne bi yemek çeşidi bulmak ne kadar zormuş.. Annem derdide inanmazdım

shewall+,lugruns,kradese+,gereksizce+,emayn,xeddax,evvremm,akasya22+,DENİZKOYDUMADIMI+,caffelatte+,daisyrose+,
HERKESLERE GÜNAYDINNNNNN

BUKETCİMMM ÇOK GÜZEL OLMUŞSUNN

AYLİNCİM NOLDU ÖYLE YAAAAAAAAAAA
DÜN AKŞAM BİLE AKLIMA GELDİ
DEĞİŞİKLİK YAPIYO BİZİM KIZ DEDİM KENDİ KENDİME

AMA GEÇMİŞİ OKUDUM ŞİMDİ TAKMAAAAAAAA
OLUR ÖYLE
ERKEKLER GALİBA BİRAZ SORUMSUZ
DAHA DOĞRUSU BİZLERE GÜVENİYOLAR NASILSA YAPAR DİYEEE
EEE EŞİNDE SONUCUNA KATLANMIŞ ZATEN YAPTIĞININ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…