2011 gelin adayları buyrun sohbete

zaten şimdi tek düşüncemiz evlenmek hiçbir problem çıkmadan evlenmek onun benim kocam olması aynı yastıkta yaşlanmak zaten sıksık görüştürmüyorum ailemle

çok güzel konuşmuşsun canım benim bende aynı düşüncedeyim denizciğimmm haklısın inan insanın nereli olduğu değilde nasıl biri olduğu önemlidir benim için her doğulu da kötü denilmesi çok saçma bunu diyen insan zaten kendini geliştirememiş insandır.....

Canım erkekler bize göre çok gamsızlar o yüzden...
Bendede hiç konuşmayan bir eş var ama ben bu duruma alıştım bazen senin gibi çok sinir olduğum oluyor ama bence uzatma kafanda çok fazla büyütme...
Çünkü ne kadar trip atsakta onlar bu durumu pek anlamıyorlar yani onlara göre o kadar önemsiz bişeyki bu bizi dahada sinir ediyor..
Ama bence çok kafana takma tatlım yaa,sende sarıl uyu kocana ne güzel... Sen bize anlat biz sana yorum yapalım :)

zaten çok farklılar bana değer verdiğini hissediyorum bu zamanda bile ağzını açıp tek kelime demedi sadece tek dediği seni seviyorum herşey düzelcek sabret bekle az kaldı bunu duymak bile beni mutlu ediyo onun benim yanımda olduğunu bilmek çok güzel

bazen bana da oluyo edacım yaa
benim eşimde çok yorum yapmaz
amaaan boşver der geçer
sende takma boşver
bazen insanın hereye taktığı dönemler oluyo nedense

sonuna kadar katılıyorum ve alkışlıyorum

zaten şimdi tek düşüncemiz evlenmek hiçbir problem çıkmadan evlenmek onun benim kocam olması aynı yastıkta yaşlanmak zaten sıksık görüştürmüyorum ailemle

sen üzülme canım benim rabbim tez vakitte kavuşmanızı nasip eylesin inş... ve her zaman nişanlının yanında olduğunu hissettir ona size sizden başka destek yok sen ona o sana destek olacak bırak ailen ne düşünürse düşünsün salla

ama bizim aramızda hiç bir fark yok yada ben göremiyorum

bencede yok zatende işte ailelerin içine sinmiyor bazı şeyler

çok sağol canım amiin

turnayı gözünden vurdum canım ona şüphe yok nişnalımda aileside çok iyi insanlar şansım varmış

ben hep dikkat ettim dershanede doğulu meslektaşlarım vardı sadece günaydınlaşırdım hiç masalarına oturup konuşmadım aşık felan olurum Allah korusun aileminde içine sinsin istiyordum damatları çok şükür öylede oldu

bizde hiç küs uyumadık uyumayız da biz 9 yıldır birlikteyiz
akşamda yatakta barıştık zaten

En güzeli aylincim...
Bu günleri çok bekledik artık mutlu birer yuvamız var çok şükür...
Ufak tefek şeylerde tuz biber olsun diymi ama :)))
Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın inşallah aminnn

kızlar tartışma kavga olmazsa çok odun gibi olur ya naz yapmak bile güzel bazen bırakın doğalıyla yaşayalım eğerki tepkimizi belirtmrzsek ne bilecek ki içmiizi küstümü üzüldümü ben hoşuma gitmeyen birşey oldumu tepkimi belli ediyorum ve bir daha yaşanmaması için bende dün gece çamaşır asacaktım baktım yatakları açıyor bnde bıraktım çamaşırı oturdum koltuğa yatıp yatmayacağını bakacağım çünkü uyku çok sıkıştımıştı aykta uyukluyordu baktım yatmadan gelmiş :) bekliyor beni bazen beden dilini kullanmak lazım kızlar kaç. sene olmuş olsada aynı evde yaşamadan çözemiyor insan bazı huylarını

valla sen böyle anlattıkça kendimi görüyorum sanki sende
benimde babam hiç istemedi eşimi
nişanlım 6 aylık nişanlılığımız boyunca sadece 4 kez gelebildi bize
onda da genelde babam yokken
ama eşim ve ailesi o kadar destektiler ki bana
ailesi de hissediyodu yani durumu
ama bana hep kızları gibi davrandılar ne istediysem yaptılar sağolsunlar
eşimde hep boşver dedi
biraz sabredelim hepsi geçicek kavuşucaz dedi
şuan bile babama kızgın değil
normale dönsek o döner yani
kesinlikle kin gütmüyo
ben olsam asla onun gibi davranamazdım

zaten şu zamanda en ufak birşeyi bile kafamıza takmıyoruz hep halledicez ,biticek ,çok az kaldı hep böyleyiz ben hiç birşey için baskı yopmıyorum zaten hiç sıkıntıya sokmuyorum onu ama o benim ne kadar sitresli olduğumu anlıyo ve her zaman yanımda

denizim sen çözmüşsün olayı canım benimmm helal benim arkadaşıma helal :81:

Merak etme günler çok çabuk geçiyor...
Ben burada kızlarla ilk tanıştığım günü hatırlıyorumda... nişanlım daha askerdi
o 5 a bitti üstüne düğün için beklediğimiz 5 ayda geçti ve şimdi 12 günlük evliyiz
O yüzden sabret hemen geçicek günler :)

edacığımmm canım benim olur böyle sorunlar herhalde benim manitada öyle genelde yorum bile yapmaz boşver der kapar konuyu çok fazla takılma canım bence erkekler soğuk yaratıklar işte ne yapacaksınnn

nurgül canım, tamam soğuk yaratıklar olabilirler ama ben sıkılıyorum bu durumdan
bensiz yatağa yatmıyor, uykum olmadığı halde ben o üzülmesin alınmasın diye yatıyorum onunla birlikte.
o zaman biraz da onun beni kaale alması gerekmez mi? anca sarılsın öpsün

evet kübracım bende düşündüm acaba bende gerginlik mi var diye ama galiba beklentilerle de alakalı. ben cok alışmışım annemin evinde kardeşimle konuşmaya dizilere yorum yapmaya belki de o yüzden sıkılıyorum şimdi.

her zaman böyle olun inş. rabbim yar ve yardımcınız olsun senin düğün ne zaman canım

evet bizimkilerde aynı babam çokkkk karşı annem desen istemiyo soğuklar belli ediyolar

bunu söylemen bile bana çok garip geliyo buket valla kusura bakma
herkes ailesinin içine sinen biriyle evlenmek ister
ama aşk bu kural köken dil din ırk tanımıyo
sen farketmeyebilirdin de doğulu olduğunu aşık olduğun sevdiğin insanın mesela
anlında yazmıyo yani ben doğuluyum diye
benim eşim doğulu değil ama kayserili babam eşimi sırf kayserili diye istemedi
ben babamın içine sinmiyo diye bıraksamıydım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…