2011 gelin adayları buyrun sohbete

yaa o değilde beni bitek yoran hergün bugün ne yapsam acaba derdi:97:
hergüne bi yemek çeşidi bulmak ne kadar zormuş.. Annem derdide inanmazdım

öyle canımcım sorma ama alıştırmayacaksın 2 3 dört çeşide sonra başka yokmu derler
ilk zamanalr bir hevesle yapıyoruz da sonra bunlr 3 2 1 diye azalınca sorun olmaya başalr
bir çorba bir yemek yaz salata bol bol yeter kuru ara yemek ana yemek nerdeeee beklentide olmasınlar

neden kusura bakayım canım saygı duyarım herkesin görüşü farklıdır ben zaten genelde herkeste farklı düşünürüm alıştım yani sorun yok ben körü körüne aşkada inanmam mesela mantığımın evet demediği hiç kimseye aşık olmadım bugüne kadar şimdi desin ki babam o çovuk içime sinmedi ayrıl deli gibi aşığım mutlu olacağıma eminim ama ayrılırım

biz batılıyız,ablamın eşide diyarbakırlı köken olarak...herkes nasıl olacak,nasıl anlaşacaklar deyip duruyorlardı.bu iki kişinin yaşamı...evet yaşam tarzları farklı olabilir,hayata bakış açıları farklı olabilir ama aynı eve girdikten sonra inanın iki batılı ya da iki doğuluymuş farkedilmiyor bile.Sonuçta her birimizin kişiliği farklı ve biz birbirmize ayak uydurmaya çalışıyoruz.O yüzden doğuluymuş,batılıymış önemini yitiriyor bence.

aylinim eşin sorumsuz demene alınmış olabilir canım
ben bizimkine hayatta öyle bişi diyemem..

üzülme şekerim barışırsınız

Doğru söylüyosun aslında denizim :)
Ama işte insanın kendi mutfağı karışan eden yok (annem gibi:)) özeniyor çeşit çeşit yapayım diye...
Bide o kadar mutfak malzemesi aldıkya zamanında konuşa konuşa şimdi kullanmak istiyor insan
O zaman bu akşam bir çorba birde kızartma yapayım yeter sanırım

şu anda tek düşüncemiz bir aksilik çıkmaması çıkarsa kesin bu sitreste patlarım artık kalbim acıyo sitresten yaa:84::84::84::84:

emine merhaba

sana hayırlı olsun yazmıştım ama belki okumamışsındır yine yazayımmm
ömür boyu mutluluklar dilerim

annemlerinde çok zoruna gitmişti evlenmem
işten geliş saatinde kapıdan geleceksin gibi oluyor diyorlardı

oy canlarım benimmmm.

aynısını pazar günü nişanlım söyledi canım tek çeşit yap salata da olsun yeter dedi

kübracım selam canım
dün rastlaşamadık senle
nasılsın

huylarına alışana kadar çiftler birbirinin olur böyle şeyler

benim tavsiyem kabul ederseniz küsmeyi falan adet etmeyin.
onlarda küserlerse biran önce barışın ki onlar da adet etmesin.

düşünsenize şimdi yeni evliyiz nazımızı çekiyorlar
böyle sürekli küsme falan olursa bigünde çekmeyesi gelir.

ben balık burcuyum çok hassasım yapı olarka
eşimde balık burcu ondan o da hassas diye ince davranıyorum sürekli, o da bana karşı öyle.
şükür sıkıntı yok.
ama biliyorum ki az duyarsız davransam zamanla o da öyle olur.

Alllah hepimize muhabbet versin

aman yahu tek sıkıntımız yemek olsun ne var at yağı salçayı soğanı zaten yemeğin özü çıktı ne atarsan içe yemek olur keyfini çıkardın

şarap çarparmı insanı kızlar

yorum yapmıyorum saygı duyuyorum
ama ayrılık fikri bile nefesini kesicek gibi olsaydı eminim böyle rahatlıkla ayrılırım diyemezdin

aylin aylin aylin
kız kaynanatöre gitmedin mi akşam sen küs müs birşeyler görüyorum

gidemedik bacım benim sorumsuz koca yüzünden

aylinim eşin sorumsuz demene alınmış olabilir canım
ben bizimkine hayatta öyle bişi diyemem..

üzülme şekerim barışırsınız

barıştık zaten ayşecim
ama o alındığı için olmadı zaten böyle ben küstüm

nişanlımda mardinli kaynanoşta tam mardin kadını:)) ama ben seviyorum hepsini çok sıcak insana değer veriyorlar nişanlımda benden daha zeki çalışkan ve kültürlü bazen ben yanında pasif mi kalıyorum diye düşünüyorum:))) cahil insandan kormak eğitimi kötüleyen insandan kaçmak bence doğup büyüdüğü şehiri seçmekten daha mantıklısı.mardine gidince yerde bizdeyken nasılsa kültürümüz öyle yemek yiyoruz onlar bize uyum sağlıyor biz onlara saygı çerçevesinde oldu mu gayette güzel gidebiliyor herşey.zorlukları yok mudur tabiki vardır ama herşey güllük gülistanlık olamaz ben nişanlımı her dilde seviyorummmmmm...

amin amin...
ben de ilk zamanlar biraz küs kalayım burnu sürtünsün diye düşünürdüm hala da bazen düşünüyorum ama olmuyor. nişanlım hep küs kalmayalım demiştir ve öyle de oldu bizim soğuk olduğumuz zamanlar olmuştur ama açmıyorum telefonunu konuşmayacağım dediğimiz olmamıştır. belki de o yüzden bu kadar sağlam bir ilişki oldu. küslükler gerginlikler en çok bizi yıpratır o yüzden bazen alttan almak daha iyi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…