2011 gelin adayları buyrun sohbete

13 gündür devam ediyor canım,her geçen gün stresim daha da artıyor canım...

stres yaparsan çok zorlanırsın tatlım... Sevdiğin insanla evlendin,onunla aynı evi aynı yatağı paylaşıyorsun bundan güzel birşey olabilir mi :)
Akışına bırak,eşininde bu durumda anlayışlı olacağına eminim canım... Ama korkma ve stres yapma...çünkü korkulacak bişey olsa insanlar bu kadar zevk alarak yapmazlardı bu işi emin ol :)

emine canım sen çalışıyormuydun evlenmeden önce
şimdi çalışacak mısın?

Çalışıyordum canım, ama düğünden önce istanbulda yaşıyordum ve orada bankanın genel müd de çalışıyordum...
şb e geçiş istedim ama açık pozisyon yoktu bende mecbur ayrıldım geldim... şimdi sıkıldım iş bakıyorum izmirde ama çokta acele etmiyorum biraz evin tadını çıkarayım istiyorum...

canım bence çok karıştırma zeytin falan hele hiç koyma salamı seviyorsan olabilir ama en güzeli garnitür içinde havuç bezelye ve patates oluyor turşu mayonez yoğurt ve dere otu yeterli geliyor.

teşekkür ederim canım. hayatta yaşadıkları insana baze tecrübeler kazandırıyor. seni çok iyi anlıyorum bende. bir zamanlar üzüldüğümüz şey için şuan şükreeidyoruz iyiki olmuş diyoruz. o an insan geleceği bilmediği için üzülüyor. aileler bu konuda gerçekten tecrübeli. bende o yüzden asyaya anlatmaya çalıştım bazı şeyleri ama bilemiyoruz tabi aile yapısını körü körünemi istemiyorlar. eğer öyleyse tamam karşı çıksın ama gerçekten ailesi haklıysa

cnmcım öle zeytin değil dediğim dışarıda satılıyordu zeytin salatası diye bişiy
sarımsaklı baharatlı halka halka yeşil zeytin.
salça fln var içinde tadı çok güzel çok yakışıcak bişiy

bu hafta sonu çok ağır misafirlerim olacak kızlar.eşimin teyzeleri gelecek. yemeğe değil ama eşim çok iyiçiğköfte yapar. çiğköfte yapacak onu yerler sonrada çay yaparım çok fazla bişey yapmayacağım çiğköfte yiyecekelri için ama güzel şeyler yapmak istiyorum. aklımda profiterol ve börek var başka yanına ne gibi bişey yapabilirim. bir çeşi daha tatlımı yapsam yoksa kurabiye yada daha doyurucumu yapsam çiğköfteden sonra çok yiyemezler gibi geliyor. kararsız kaldım

evet canım haklısın...böyle düşünerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama yine de korkumu yenemiyorum.keşke o akşam olup bitseydi diyorum.böyle bekle bekle daha çok zorlanıyorsun ....

evet canım ben istemiştim
yazdım sağol
en yakın zamanda deniycem bu tarifini

canım benim ben senin düşüncelerini çok beğeniyorum çok aklı başındasın.
sen ne yapıyosan doğrudur ama bende yazarım tabi arada evlilikte 6 ay daha tecrübeliyim sizde göreceksiniz ki 7 ay sonra herşey daha da oturuyor

bende anlatmıştım ya size
ilk günler hep gözlerim doluyodu
dudaklarım büzüşüyodu
normal bişi dese de alınıyordum

hiç gerek yok böyle şeylere

eda eşinin damatlığı benimkiyle aynı sadece bizimkinin yaka kısmı taşlı değil kaidfe gibiydi. resimleriniz çok güzel canım.

yakasındaki şeritler taş değil kübracım
saten kumaş üzerinde gri çizgiler vardı kesik kesik
ben hep şal yaka smokin giysin istiyordum ama eşim o şekilde istedi
ama bu da güzeldi bence

yakasındaki şeritler taş değil kübracım
saten kumaş üzerinde gri çizgiler vardı kesik kesik
ben hep şal yaka smokin giysin istiyordum ama eşim o şekilde istedi
ama bu da güzeldi bence

bana taşlı gibi gelmiş canım pardon. bizde şal yakalara baktık ama eşim biraz kilolu yakışmadı. ama bu modellerde çok asil duruyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…