- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.901
benim kuşağımı abim kuşattı videosu çok duygusal sesi titriyor böle ağlamamak için o kadar kasıyorki sonra dayanamıyor ikimiz birden sarılıp ağlıyoruz
Çok teşekkürler eminecim.Ayşecim araba almışsınız sanırım :)
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,Allah kazasız kullanmak nasip etsin :)
zeynebim ben makarna salatasına ceviz, kornişon, dereotu, yoğurt,mayonez, sarımsak koydum çok güzeldi. Ama sen dereotu sevmiyormuşsun. Ceviz mutlaka dene canım. Bence havuç rendeleme.kızlar deyin bana makarna salatasının içine ne konuyor
eşim akşam istedi yarın makarna salatası yap yeter die.
bende bilmiorum demedim malz. bakim varsa yaparım dedim :)
ne koyabilirim
sosis salam kaşar zeytin salatası var yeşil zeytinden
şimdi nette baktım bayanın biri havuç rendesi koymuş konulurmu ?başka ne koyabilirim
Oy oy nilgünüm olur canım dert etme, güzel olacak herşey.ya kızlar biz hala bişey yapamadık,reglim bitmedi...ve kendimi çok suçlu hissediyorum artık...benim yüzümden diye...zaman geçtikçe korkum daha da çok artıyor.keşke o gece olsaydı da bitseydi diye düşünüyorum...nasıl başa çıkıcam bu durumla
çok sağol edacım projedeyken nete erişim yok orda serverdan giriyorum ama çok yavaş yükleniyor resimler, evdede kociş yüzünden pek girmiyorum kkya. Ondan sebep bakamamıştım hemen bakayım. Bugün rahatım ofiste.Ayşeciğim canım senin için düğün fotolarımı tekrar yükledim canım
özel albümden bakabilirsin
biraz dinlen sonra gönlüne göre iş bulursun canım inşallah.Çalışıyordum canım, ama düğünden önce istanbulda yaşıyordum ve orada bankanın genel müd de çalışıyordum...
şb e geçiş istedim ama açık pozisyon yoktu bende mecbur ayrıldım geldim... şimdi sıkıldım iş bakıyorum izmirde ama çokta acele etmiyorum biraz evin tadını çıkarayım istiyorum...
Kübracım, kızlar bende bi pudingli kurabiye var süper kolaybu hafta sonu çok ağır misafirlerim olacak kızlar.eşimin teyzeleri gelecek. yemeğe değil ama eşim çok iyiçiğköfte yapar. çiğköfte yapacak onu yerler sonrada çay yaparım çok fazla bişey yapmayacağım çiğköfte yiyecekelri için ama güzel şeyler yapmak istiyorum. aklımda profiterol ve börek var başka yanına ne gibi bişey yapabilirim. bir çeşi daha tatlımı yapsam yoksa kurabiye yada daha doyurucumu yapsam çiğköfteden sonra çok yiyemezler gibi geliyor. kararsız kaldım
afiyet olsun edacım bende yedim geldim herkese afiyet olsun.kızlar yemek yiyip geliyorum
afiyet olsun hepinize
acaba bende düyün vidio mu izleye bilcekmiyim çok merak ediyorum:84: :84: :84: :84:
nurgülüm canım geçmişi okuya okuya geliyordum yetişemedim sana
iyiyim balım benim
senin şu nişanlına manita diyişin öldürüyo benii
alemsinnn
sen naptın canım keyifler nasıl
Görüceksin görüceksin...
Hatta çocuklarının videolarını falan bile izliyceksin inşallah :)
ay onada edadan bulaştı kırk kere uyardım vazgeçiremedim manita bayan sevgili için kullanılır erkeğe hiç yakışmıyor bence ah o eda yok mu o eda
Bimde hazır rus salatası satılıyor al iki kutu dök makarnaya uğraşma zamanın varken malzeme varken evde yaparsın zeynepcim
çözüm pratikliğine bak bndeki .))99
Çok teşekkürler eminecim.
zeynebim ben makarna salatasına ceviz, kornişon, dereotu, yoğurt,mayonez, sarımsak koydum çok güzeldi. Ama sen dereotu sevmiyormuşsun. Ceviz mutlaka dene canım. Bence havuç rendeleme.
Oy oy nilgünüm olur canım dert etme, güzel olacak herşey.
çok sağol edacım projedeyken nete erişim yok orda serverdan giriyorum ama çok yavaş yükleniyor resimler, evdede kociş yüzünden pek girmiyorum kkya. Ondan sebep bakamamıştım hemen bakayım. Bugün rahatım ofiste.
biraz dinlen sonra gönlüne göre iş bulursun canım inşallah.
Kübracım, kızlar bende bi pudingli kurabiye var süper kolay
Tarifini yazacağım size. Mutlaka deneyin.
Eşim işyerine götürdü arkadaşı kurabiyem için efsane olmuş demiş. Geldi anlatıyo .
afiyet olsun edacım bende yedim geldim herkese afiyet olsun.
buketim seviyom seni.
naber kuzum.
napıyonuzz kıslarr ben bu hafta hep iş görüşmesine gittim geldim
daha bugün evdeyim ondada temizlik filan ugraşıyorum
valizimi toplucam yarın öğlen gidiyorum memlekete birkaçgün
orda kalacam sonra dönecem benim hayat sıkıcı geçiyo walla
kıslar sizi unuttum sanmayın hepimiz aklımdasınız geceleri girip bakıyorum
okuyorum yazılarınızı sitem etmeyin bana olurmu
ayşem yaa msn de yazmayı unuttum araba almışsınız hayırlı olsun canım
allah kaza bela vermesin güle güle binin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?