2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayşe bekliyorum tarifini birazdan çıkacağım ama gelir gelmez bakarım sen yaz.

PUDINGLI KURABIYE

1 adet çilekli puding
1 adet oda sıcaklığında bekletilmiş margarin
1 yumurta
(sarısı içine kırılacak, beyazı üzerine sürülecek)

1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya

alabildiği kadar un.

damla çikolata

çilekli puding, margarin, yumurtanın sarısı, kabartma tozu vanilya iyice yoğrulur.
alabildiği kadar un eklenir.
daha sonra karışıma damla çikolata eklenir. biraz daha yoğrulur. ceviz büyüklüğünde hafif yassı yuvarlak şekilde tepsiye dizilir.

tepsiye yağlı kağıt koyun önce.
sonra üzerine yumurtanın beyazını fırça ile sürün.

misler gibi.
tarifi ezberimden yazdın ablamı aradım doğruymuş. ancak fırın ısısını sormayı unuttum.

kurabiyeler kabarıp çatlayacak. sonrasında elle kontrol ettim kabukları sertleşince aldım fırından
ahanda resmini de ekliyorum. pek net değil ama resim.
çok güzel oluyo kızlar.
isterseniz buzluğa da yapıp koyabilirsiniz. misafiriniz gelince hazır olur elinizin altında. ben denedim oldu.

sağol canım benim bende senin ablalığını çok seviyorum. iilik ayşecim ne olsun yemek yapmış babacığım yiyorum şimdi

afiyet olsun buketimm

elçinim nikah ablam gelmiş canım hep dua ediyorum sana hakkından hayırlısı olsun.
hiç sıkılma geçecek bu günler

çok teşekkür ederim araba için. darısı bizim için eve, sizin için arabaya...

resim çift eklenmiş sanki 2 tabak yapmışım gibi olmuş
kübracım bu tariften 20-25 tane kurabiye çıkıyo
misafirin daha çok olacaksa 2 katı yapabilirsin canım

diğer pudinglerle de yapılıyor ama ablam hepsini denemiş en lezzetlisi çilekli imiş.
bu arada eşim ablasıyla konuşuyodu ilk ben bu kurabiyeyi yaptım çay tepsisinde getirdim ısırdı biraz
ablasına diyoki
ayşe de puding istedi, fışkır fışkır bişi yapacak sandım bi geldi kurabiye diyo
çok şaşırmıştı.

hehe öledir casnım benim ya görüşmeler hep güzel geçiyor ama canım anladım ki bir tanıdık olması gerekiyor yoksa çok zor ya gelirim canım kafam şöle biraz rahatlasın hep geelcem

saol ayşem ya inş. geçecek bilom ama iştee

tarifide begendim yapcam misafirim gelirseee

sağol canım bu tarifi kk da deniz paylaşmıştı sanırım ben nurgül aynı gün yapmıştık bende ilk kakaolu yaptım üzerine yumurta beyazı sürerek hoşuma gitmedi daha sonra yumurtaın beyazını sürmeden muzlu pudingle yaptım o daha çok hoşuma gitti canım

yok canım ben daha yeni göüyorum paylaşmadım da alabildiği kadar un derken kaç bardak ölçü önemli ben tututramıyorm şimdilik

cehaletimi bağışlayın kızlar
puddingi toz hali mi kullanacağız yoksa pudding haline mi getireceğiz

Kızlar merhabalar nasılsınız?Nasıl özledim sizinle çene çalmayı ama çok yogun çalışıyorum o yüzden vakit bulamıyorum Ayşecim araba almışsınız kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

Gereksizce ismini bilmiyorum kaç yaşındasın merak ettim?o bir görev degil ki olsun bitsin moduna giriyosun ben nişanlım beni öpünce bile içimde kıpırtılar oluyor işte burda ten uyumu devreye giriyor çok yanlış düşünüyorsun o sonuçta doganın kanunu ne kadar istersen hem sen mutlu olursun hem de eşini mutlu edersin çünkü bizim için önemli olmayabilir ama erkekler için önemli

elçinim misafirin gelmeden kocişe yap
misafire yaptığın 2. olur daha güzel olur.

buketim bende deneyeyim sürmeden.
muzluyu bende merak ediyorum
bide iki ayrı pudingle hamurları yoğurup elde birleştirerek değişik yuvarlamak gibi bi fikrim var
ama cesaret edemedim.

yok canım ben daha yeni göüyorum paylaşmadım da alabildiği kadar un derken kaç bardak ölçü önemli ben tututramıyorm şimdilik

denizim buketin dediği gibi elde yapışmayana kadar

bana yumurta beyazı kabuk gibi bir tat verdi sevmemiştim canım sende sürmeden dene bir kere hangi türlü hoşuna giderse öyle yaparsın bende çilekliyi yapmadım bir kerede çilekli yapayım

meltemim hoşgeldin canım
bende bayadır giremiyordum iyi oldu bugünnn
özlemişim

canım teşekkürler araba için.

bence bizim içinde çok önemli.
ben kendimi daha mutlu hissediyorum.

Erkekleri baştan nasıl alıştırırsan öyle gider elimde bir sürü çanta da olsa nişanlımın eline yapışırım dışarda elini hiç bırakmam o duyguyu yaşamadım bilmiyorum ama nişanlanma dönemi zaten dügüne hazırlık aşamasıdır öpüceksin,sarılacaksın kendini hazırlayacaksın ve tenn uyumu çok önemli ya bunlar anlatılmaz ama burda hiçkimse çocuk yaşta degil nişanlım da beni cezbeden ilk şey onun parfümü oldu mesela o da benim parfümümü çok begenmiş kışkırtıcı kokular sürün :))cilveli cazibeli olun
meltemim hoşgeldin canım
bende bayadır giremiyordum iyi oldu bugünnn
özlemişim

canım teşekkürler araba için.

bence bizim içinde çok önemli.
ben kendimi daha mutlu hissediyorum.

görev olarak görmüyorum zaten canım.yanlış anladın sanırım.korkuyorum ve zaman geçtikçe korkum endişem daha çok artıyor.demek istediğim o akşam olmuş olsaydı bu kadar strese girmezdim belki de beklemek kötü...

SLM KIZLAR
canım hiçbişey yapmak istemiyo nedense

selam aylinim neden balım

ne yemek var evde kızlar
ben dün iglonun levreğini yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim.
14 dakikada hazır oldu yemek.

bugün içinde dün taze fasulye pişirdim bide yanına salata yaparım akşama.
kociş cacık seviyor cacık yaparım bide.

Evlenince ben de korkarmışım ayyy ne çok gülerim ben kendime valla kızlar Ankaranın her yerinde Mudo düz beyaz tabak arıyorum tamamen beyaz kahvaltı takımı oluşturdum tabaklarımı da alıyım sizlerle paylaşırım o yüzden şimdi Ank'nın bir ucuna gidiyorum öpüyorum sizleri

meltemim karaca da da vardı düz beyaz.
bi bak canım istersen.
öptüm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…