- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.021
patron yok şimdi canım burada bursa daki gibi rahat değilim olsm keşke hiç çıkmam
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
nasılsınız
denizcim bende tam tersi canım yaa
yastığa beş kala uyuyorum
kizlar cepten zorluyo yazmak
tek tek gunaydin hepinize simdiden
kayinvalide gidip reglde bitince pek bi aktifiz
her yerim agriyo kizlar yaaa
denizim bu gece uyursunuz insallah
zeynebim cok sevindim konsere
hayirli cumalar herkese
bizde funda arar konseri var biletler ekonomikse gitmek istiyoruz bakalım bayılıyorum kadına zaten denk geldi bu akşamda kına var arkadaşın eve gidip yemek yapıp hemen hazırlanmam lazım
bu akşam bulgur pilavı dneyeceğim birde kofte bakalım bulguru ilk defa deneyeceğim bakalım inş. birşeye benzer bilmediğim şeyleri yapınca güzel oluyor ama yinede tedirgin oluyor
beyazları yıkadım astım yarısı kaldı aslıacak ütüler aynen duruyor :))))
bizde dün akşam kocişle kaplıcaya gittik jakuziye
çok güzeldi
atrık banyomuz oldu bu gece kullanmaya başlayabiliyoruz
ama regl dönemim geliyo benimde yaa
haftaya başlıycak
bi kavuşamadık kocişle
bizde funda arar konseri var biletler ekonomikse gitmek istiyoruz bakalım bayılıyorum kadına zaten denk geldi bu akşamda kına var arkadaşın eve gidip yemek yapıp hemen hazırlanmam lazım
bu akşam bulgur pilavı dneyeceğim birde kofte bakalım bulguru ilk defa deneyeceğim bakalım inş. birşeye benzer bilmediğim şeyleri yapınca güzel oluyor ama yinede tedirgin oluyor
deniz havalardandır canım
çok sıcak oluyor akşam bizde arka odanın camını açtık öyle uyuduk
camıda açık unuttuk işe geldik
inş. üst kattan sirkelenmezler ama yukardan yarım açtım Allahtan
çok bunaltıcı bir hava var bende saat başı uyanıyrm ne zaman baksam eşimde uyanık
kızlar yarın nilüfer konserine gidiyrz
en büyük hayalimdi bir gün eşimle konserine gidebilmek sansıma denk geldi. hemde moral olucak yoksa ruh gibi dolaşıyorum.
Aylinim allah kavuştursun kuzum :)
Deniz şekerim havalardan uyuyamıyorsunuzdur kuzucum.
Keşke bizde sevdiceğimle aynı yastığa baş koysakda uyuyamasak
nilayim Allah szide kavustursun kuzum
deniz siz niye yatak actiniz ki merak ettim
her akşam gezmekten daha kendi düzenimi oturtamadım valla.her gün bişey çıkıyor sıkıldım.evimde ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum bende .2 makina yıkanmış,kurumuş,ütülenmeyi bekleyen çamaşırlarım var.yıkanmayı bekleyen 1 sepet kirli çamaşırım var.evimin silip süpürülmesi lazım.yemek yapmam lazım...:18:
bir an önce rayına sokmam lazım...
deniz şekerim havalardan uyuyamıyorsunuzdur kuzucum.
Keşke bizde sevdiceğimle aynı yastığa baş koysakda uyuyamasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?