2011 gelin adayları buyrun sohbete

funda ararı bende beğeniyrm ama nilüferin yeri ayrı bende hep hayalini kurmuştum
bizim biletli fln değil
kiraz festivalimiz başladı dün.
bu akşam gülşen konseri var gitmicez
cumartesi nilüfere gidicez en öne gidicem oturmaya :)
geçen yılda nişanlıydık demet akalına gitmiştik o da güzel olmuştu.
zaten biraz orda takılıoruz sonra canlı müziğe gidiyrz sonra başka bi yere gidiyrz öle daha güzel oluyor :)
birazda alışveriş yaparız babet fln alcaktım.
banada süper moral olucak
akşamda annemlere gidicez kalmaya eve gidemeyiz araba saatleri uymuyor

cnm yattığınız odanın camını açmayın.
başka bir odayı açıp serinletin odanın kapısını açık tutunca zaten serinlik geliyor yoksa çok serin oluyor içersi

ya ayşe keşke un mikrtarına baksaydın bende hiç göz kararı yoktur elim daha alışık değil kaç bardak un koydun

düğüdaşım arkadaşım nasılsın nasıl gidiyor evlilik nisanın 10 undan beri evliyiz havalar çok soğuktu donduk valla biz siz ne yaptınız bu aradaa seninde kınan ve düğünün hayırlı olsun

teşekkür ederim canımmm hamdolsun o şaşkınlıkları attık. şimdi oturdu düzenim alıştım yani herşeye. evliliğin zorluklarıda var tabi tatlı yanlarıda. dengeyi bulmaya çalışıyoruzz. sen nasılsın nasıl geçyor seninki uzun zamandır gelmiyorsun

cnm yattığınız odanın camını açmayın.
başka bir odayı açıp serinletin odanın kapısını açık tutunca zaten serinlik geliyor yoksa çok serin oluyor içersi

ahh zeynep ya söylüyorum ama dinleyen kim. saçlarım tam kurumamıştı çok kötü kaptım şifayı

nilayim allah szide kavustursun kuzum
deniz siz niye yatak actiniz ki merak ettim

iki gece üst üste uyuyamayınca oda atmosferinden mi diye başka odaya açtık :))))
normal değil sıcakta değil bütün camların üstleri açık ve yatak odasının üstüne çadır var sıcvak geçmiyor zaten yağmur felan yağıyor şuan havalar çok iyi
uykusuzluk kötü iyakta durabilmek için benim için özellikle uyku çok önemli yoksa asabi kız oluyorum çok fena

BENİM GİBİ BULGUR PİLAVINI İLK DEFA YAPACAKLAR İÇİN TARİF
Bulgur pilavı
• 2 su bardağı pilavlık bulgur
• 2 adet kuru soğan
• 2 adet domates
• 2 adet sivri biber
• 2 yemek kaşığı margarin
• 4 bardak su veya et suyu
• Tuz
Tencerede ince doğranmış kuru soğanlar yağda hafif kavrulur. İnce doğranmış domates, sivri biber ve tuz konur. 5 dakika pişirilir. Su ilave edilir. Kaynayan suya ayıklanmış, bol suda yıkanmış bulgur eklenir. Pilav suyunu çekince söndürülür. Demlenmeye bırakılır

erkekler bildiklerini okuyor hep.

kızlar bişiy danışcam.
akıl akıldan üstündr derler
şimdi eşimi abisi rahat bıakmıomuş iş yerinde sürekli aryormuş
bende dedim açma meşgule at
konuşma artık noktayı koyduk die.
yüzsüzlüğünde bu kadarı hala içindeki kin kıskançlığı kusamamış sanırım.
açıp konuşup sinir bozmaktansa böylesi daha iyi sanırım.
siz benim yerimde olsanız aynı şeyimi düşürdünüz
açmamak konusunda

denizim bana ilac bazen nefes darligi yapiyor
o zaman uyku tutmuyor

cok gecmis olsun bugun gider gitmez uyu
kubracim gecmis olsun canim
hayirli cumalar

bu haftasonu aylininde seninde misafirin var kokay gelsin
ben evimi temizleyip oturcam haftasonu evde dinlenicem
tezimi duzeltmem lazimm

denizcim ben çok minik doğranmış bitane patates ve patlıcan da koyuyorum çok minik doğranmış diğer malzemelerle kavuruyorum biraz onları da çok güzel oluyo istersen sende dene

telefon numaranızı değiştirin bence zeynep birde arama sebebi laf saymak mı yoksa özür flan mı ki

ya ben korktum şimdi hiç oturmuyomusun offf bende hep alıştım baba evinde oturmaya ne kadar zor gelir bana bide çalışıyorum :18::18::18::18:

hayır canım korkma...ben daha düzenimi oturtamadım.ve evde kalma şansımızda olmuyor o yüzden işler birikiyor.Allah'a şükür eşim çok yardımcı oluyor o konuda.bende annemin evinde bir iş yapmış insan deilim,ki yemek yapmayı bile bilmem.ama kendi evin olunca çok farklı oluyor emin ol canım...

yok ya ne özürü
orda dedi bunu buraya getirmenin hesabını hafta içi arayınca sorucam sana die (bu ben oluyrm )
özür dilicek olsa o işleri yapmazdı
no yu değiştirelim deidm bütün arklarımda bu numara var dio değiştirmio

denizcim ben çok minik doğranmış bitane patates ve patlıcan da koyuyorum çok minik doğranmış diğer malzemelerle kavuruyorum biraz onları da çok güzel oluyo istersen sende dene

aylincim bir böyle yapayım da bakalım diğer türlü seninkinden de denerim sende maşalah bilmediğin birşey yok kız hangi ara bunları yaptın sen :)))))

zeynepçim sizin bu abinizle ve kayınvalidenle aranızdaki problem tam olarak ne
ben hala çözemedim
neden bu kin ve kıskançlık yani sebebi ne

evet ayşecim misafirim var
bu akşam gidince yarım kalan temizliğime devam edicem
pazar günü de uyuyabildiğimiz kadar uyuycaz
sonra fotocuya gitmemiz lazım
düğün için albüm yapıcaklar baskıya gitmeden önce bi gelip görün dediler
onlara bakmaya gideriz biraz dolşarız sonra da evimize geliriz
film takar izleriz büyük ihtimal
kocişin kollarında film izlemeye bayılıyorum

ya ayşe keşke un mikrtarına baksaydın bende hiç göz kararı yoktur elim daha alışık değil kaç bardak un koydun
denizim yedi sekiz kurek koydum ben heralde
2 bardak koy eline yapismiyorsa tamamdir
yapisiyorsa eklersin
yaniltmayayim canim

zeynebim bencede acmasin

bence bir kere açsın baktıki tavrı değişmemiş. laf falan sayarsa suratına kapasın. dahada açmasın. en azından ilerde suçlu olmaz ben açtım ama sen laf söyleyince kapadım der. belkide abisi eşinin son durumunu merak ediyor. bu olaylardan sonra hala snein yanındamı diye. iyi cevap olur onada.

Benim saçlarda ince ama uzun biraz kurutmadan asla yatmam yoksa ertesi gün sinüzitim tavan yapar

deniz ya kurutuyorum ama dipleri tam kurumuyor. çok fazlada dayanamıyorum o kurutma makinesine

aylincim bir böyle yapayım da bakalım diğer türlü seninkinden de denerim sende maşalah bilmediğin birşey yok kız hangi ara bunları yaptın sen :)))))

şekercim ben annem bi ara çalışıyodu
ben erken çıkıyorum ondan
onun işi daha yorucu olduğu için anneme hiçbi iş bırakmıyodum
yemek temizlik çamaşır bulaşık ütü falan hep bana bakıyodu
idmanlıyım yani ev işleri ve yemek konusunda
o yüzden biliyorum işte azbuçuk bişeyler

al kocanın telefonunu sen birgün arayınca aç deki şuan müsait değil de kapat :))
öyleden anlarlar o gibi insanalr salak ya kaynın o nu gösterirrim ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…