2011 gelin adayları buyrun sohbete

yuhhh yaaa bu kadarda olmaz. sen neymişsin ya ne yapmışsın bu insanlara ne çirkefler. eşin yinede açsın ve bişey derse yapıştırsın cevabı. bundan sonra benim sadece eşim var benim için. beni istiyorsanız onuda isteemek zorundasınız

yok kızlar arama sebebini zaten o gün söledi
onun amacı yine huzur kaçırmak
açarsa yine susmadan konuşucak.
bende diyrm hiç açmasın artık görüşmiceğini anlar.
aylin bilmiyrm cnm bu kıskançlık bu kin neden.

al kocanın telefonunu sen birgün arayınca aç deki şuan müsait değil de kapat :))
öyleden anlarlar o gibi insanalr salak ya kaynın o nu gösterirrim ben sana

kendimi zorla kabul ettirmem ben sildim onları
yoklar hayatımda
heleki abisi artık tamamen çıktı hayatımızdan
kaynanamda dua etsin sevmediği gelinine oğlunu zor ikna ettim uzun bir süre sonra aramaya
ama şuan için aramak konuşmak istemiyrm dedi sustum bende.
ben muhattap olmam artık onlarla.
kendimi daha küçük düşüremem

ne tuhaf insanlar bunlar ya yorum yapmayacağım dedim içimden ama dayanamadım canım terbiyesiz yüzsüz insanlar bu kadarda olmaz yani benim oğlum birini sevdi ne güzel mutlu mesut huzuru var diyip gurur duyacağına yaptıklarına bak geçimsiz insanlar hiç muhatap olmayın eşinde açsın beni rahatsız etmeyin bu iş mahkemede biter desin kapasın teli yüzüne bu ne ya onların amacı sizin huzurunuzu bozmak canım benim eşinin elini sakın bırakma zeynebim sakınnnn

zeynep eşinin bence en zor zamanları şu zamanlar. hepimişzin evinde oluyor ufak tefek tartışmalar. alınganlıklar falan. bu ara ne olursa olsun fedakar davran eşinin üzerine gitme haklı dahi olsa . ona sonuna kadar destek olduğunu sevdiğini hissettir. ve sanki bunlar hiçolmamış gibi davran. bahsetmeyin o insanlardan daha huzurunu kaçımayın. en güzel günleriniz bunlar sişzin

zeynepcim ben anlamadım yaaa ne bu kin ne bu çirkeflik
hayret bişey bi kere aradığı kim
kardeşi yani kardeşiiiiiiiiiiiii

biliyrm canlarım en güzel günlerimizi mahvetmek istiyorlar
amaçları bu aramam sebepleride bu.
eşim çok kendini suçluyor kızlar
benim yüzümden yaşadın bunları diyor. nasıl insanların içine soktum bak seni diyor
çok üzülüyrm ama hep destek oluyrm.
ama benimde gururum çok kırgın.gelinliğimi bile anlamadım daha
ailem çok kızgın.
25 yıl gözünün içine baktık namusuyla yetiştirdik 15 günlük gelin böyle üzülürmü diolar
Annem zaten hakkını helal etmiyor sıkıntısını ben çektim evladımın üzülcek die aklım çıktı ne hakkı var o kadının üzmeye dio.

üzülme diyeceğim ama yaşayan bilir kuzum sabret sabrın sonu selamettir onlarda görürler ne demişler KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER onlarda o zaman anlarlar rabbim büyükkkk

zeynepcim ben anlamadım yaaa ne bu kin ne bu çirkeflik
hayret bişey bi kere aradığı kim
kardeşi yani kardeşiiiiiiiiiiiii

kardeş kavramını biliorlarmı ki acep :26:
ben evde bişiy yapıyrm ay diorum abim çok severdi geçmio boğazımdan ayırıyrm hemen birileriyle gönderiyrm.
hergün mutlaka 6 7 kez arar beni napıorsun nasıl gidio
akşam ne yemek yapcan die bile sorar

zeynep canım arada sen kalacaksın biliyorum ama annene eşinin sana destek olduğunu ve artık bunlara üzülmediğini syle kadının içi birazda olsun rahatlasın.

anneler çok hassas ya benim eşim biraz sinirli annemde biliyor yapsını ve o yüzden hep korkuyor beni üzermi diye. diyorum anne sinirlidir ama iş leri yüzünden asla bana yansıtmaz bana çok iyi davranıyor nasıl morali düzeliyro bir görseniz. canıma anam ya kıyamaz. normalde hep derdi evde evini temiz tut falan. geçen geldi diyorum işlerimi yapamıyorum anne çok temiz olamıyorum. aaa yorma kendini boşver olmazsa olmasın diyor.

üzülme diyeceğim ama yaşayan bilir kuzum sabret sabrın sonu selamettir onlarda görürler ne demişler KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER onlarda o zaman anlarlar rabbim büyükkkk

öyle tatlım ya sabrediyrm ama çabu gelir o gün inş. dua ediyrm belki günaha giriyrm ama elimde deil ediliyor işte

Zeynep çok sabırlısın bravo hakketen ya
başka biri olsa huzursuzluklar içinde kendi ve eşi arasındada huzursuzluk çıkartırdı

insanın içinde kötülük olmayıversin herşey yapar ablm krdeşim bir of diyince benim etimden et kesliyor onlar muhtemeln öz değiller :)

zeynepçim boşver tatlım yaa
takma artık napıcaksın
onların normale dönmeye niyetleri yok anlaşılan
sen elinden geleni yaptın sonuçta vicdanın rahat en aından
bide uzaksın onlara şükretki
yüzlerini görmek zorunda kalsan daha kötüydü
sarıl kocişe keyfine bak tatlım
salla gitsin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…