2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar açtım tatlım dükkanı şimdi kahvaltımı yapayım biraz temizlik yapayım kapı açık ya çok tozlanmış heryer içerisi polen dolu:S

sende cumartesini haftaiçi gibi düşün canım cumarteside pazartesi salı gibi bir gün dimi

cumartesiyi seviyorum ama çalışşılmasını sevmiyorum dün bulgur pilavı yaptım
çok güel olmuştu ama sıcak sıcak pekyiyemedim çünkü tam altını kapattım demlemeye aldım eşim geldi bu lezzeten istiyorum dedi bir dahakinede :) beni motive ediyor gerçi hafif tuzsuzdu yoğurtla güzelce yedik ilk kez yaptım ve ben pek bulguru sevmezdim de yemezdim de kendim yapınca başka oldu :)

ellerine sağlık tatlım afiyet olsun e tuzu yağı suyu ayarlamayı zamanla öğreneceğiz el alışkanlığı olacak biryerden sonra benimde yemeklerim hep tuzsuz olur ama Allah'tan nişanlımda benim gibi tuzu sevmez ordan yırtıyorum:) Annem bulgur pilavını fırında tavukla servis yapar hep çok sık yapmaz ama ben çok severim

allahtan tussuz oluyor çaresi var üzerine döker insan dan tuzlu olunca o zaman sıkıntı
valla benim için güzel bir ilerleme çünkü mutfağın yolunu son zamanalrda unutmuştum eh yani zamanla alıışırım inş.

Kolay gelsin canım bayağı hızlı bir trafik var düğün bitsin rahatlarsın sende diğer gelincikler gibi bende herşey aynı henüz telaşlar başlamadı bu akşam kayınvalidemlere yemeğe davetliyim

tuzlu oluncada annem patstes soyar atardı yemeğe ama pilavda nasıl olur onu bilemiyorum benim elimde tuza alışkın olmadığından pek tuzlu olmuyor yaptığım şeyler Allahtan Zamanla alışacağız denizcim bulgur pilavıda küçümsenecek birşey değil iyi bir başarı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…