2011 gelin adayları buyrun sohbete

40 gün mü maşallah canım bol bol düğün öncesi ve düğün sonrası bütün yorgunlukların için dinlen

şimdiden allah kazasız belasız atlatmayı nasip etsin umarım herşey dilediğin gibi olur

40 gün kalamdan bize dön merkata bırakma

sağol denizcim sağol amin çok ama çok teşekkür ediyorum..balayını filan bi halledeyim sonra ilk gelebildiğim zaman burdayım inşallah

40 günmü
Ya kaç yıldır aynı yerde çalışyn ki birikmiş o kadar izin

Bu arada esra napıyo acaba yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım benim yıllık iznim 20 gün.. geçen seneden 15 gün devrettim bu seneye,evlilik iznimide ekledim birde bu seneninkini aldım toplam 40 gün

9 günümüde seneye olan iznime katıcam inşallah

hay maşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bukett nerelerdesin bugün göremedim seni hiç.

sabahtan beri burdayım tatlım pek yazmadım ondan dikkatini çekmemişimdir.

buketcim kuzenin temmuz 17 atalayda olcak
6 ay önceden tuttular ama

sen git bana söylersin canım nasıl oldu düğün ekim kasım gibi yer olur heralde diye düşünüyoruz bakalım deneyeceğiz şansımızı

prenses var falkon iş merkezinde
atalay güzel
gold teras katı
nilüfer taraflarınd bilmiyorum orada düğüne giç gitmedim

tamam canım bakacağım dediğin yerlere sağol

canım benim yıllık iznim 20 gün.. geçen seneden 15 gün devrettim bu seneye,evlilik iznimide ekledim birde bu seneninkini aldım toplam 40 gün

9 günümüde seneye olan iznime katıcam inşallah[/QUOTE]

oh ne güzel ben yeni başladığım için vermiyolar bide ihaleler var ondan çıkamıyoruz ihaleler olmasaydı 15 gün tatil yapcaktım ama maleseffff buyaz çalışıyorum :84: :84:

oh ne güzel ben yeni başladığım için vermiyolar bide ihaleler var ondan çıkamıyoruz ihaleler olmasaydı 15 gün tatil yapcaktım ama maleseffff buyaz çalışıyorum :84: :84:[/QUOTE]

olsun canım sende evlenirken alırsın iznini :)

ooyyy oyyy valla maşalllaahhh tatlım...
Düğün heyecanını,düğün telaşını ve düğün sonrası dinlenmeyi doya doya yaşıyabileceksin ne güzell :)))
inşallah herşey hayal ettiğinden daha da güzel olur :)

akşam için puding yaptım ama hala ne yemek yapsama karar veremedim :/

sende bir gününnü ayıracaksın tarif defteri oluşturacaksın şekerim
ben öyle yaptım bakınca aklına birşeyler geliyor ister istemez

ben dün makarna yaptım haladım tepsiye döktüm üzerine yoğurt serpiştirdim yağ ve salçayı döktüm konuşurken dalmışız yemişiz bittmiş anca fark ettik :)

amin canım çok teşekkür ediyorum sağolasın

ben 40 gün izin alsam heralde daha da dönemem işe

dönmek zorundayım malesef kübracım çünkü ekmek parası :)

ama önümde böyle bir izin hakkım varken kim olsa kullanırdı diye düşünüyorum

ayyy evet canım yaa onu acilen edinmem lazım...
geçen akşam annemde makarna yedik ama dolaba baktım patlıcanla biberim varmış bu akşam kızartma yapmaya karar verdim...
üzerine yoğurtla sos mis gibi olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…