2011 gelin adayları buyrun sohbete

hafta pazartesi başlıyor bebişimmm kardeşim var konyada onula kalacaklar düğüne kadar süper denk geldi yaaa herşey ayarlanmış gibi

süpermiş gerçekten kuzumm
Allah hep böyle açsın yolunuzu işlerinizi kolaylaştırsın

buketcim dede nasıl oldu

bide tariflere yorumlarından falan çok hamarat gördüm seni bilesin

ne var bukoooo yaa düğündaşıdaa yazalımm benim yanı başımdaaaa olsun

kız aslı atlamıştır şimdi aslıda yok gelince ekler o yüzden ortalığı karıştırma dedim

Babalar günü hediye alıp eve geçmem lazım ne alacağımı da bilmiyorum şimdi hafta sonu çokta kalabalık olur

bizimde almamız lazım nişanlım gelecek dükkanı anneme emanet edip hediye almaya çıkacağız ne alırız hiç bilmiyorum

size de hayırlı olsun inşallah efendim :) eğer 5 kasım arefe olmasaydı 5i nikah 11i düğün olacaktı, 5i arefe olduğu için 11i nikah 12si düğün dedim, birçok kişi 11i yapma haftaiçi kimse gelemez dedi, 12si nikah 13ü düğün dedim, 13ü ertesi güne yetişemezsiniz 1 hafta ara ver dediler, 12sine gün aldık, 20si düğün oldu

feci yorgunum.ayaklarımın üzerine basamıyorum.tüm mobilyalar geldi.perdeler takıldı.mutfak yapılmadığı için beyaz eşyaları kurdurmadık.banyoda ve wc de eksikler var.petekler takılmadı.buna da şükür demekten başka çare yok.artık biz balayındayken biraz daha şekillenir.geldiğimizde de toparlar elektriği bağlatmaya çalışırız.tek eksiğimiz elektrik olacak oturum alınana kadar.belki ramazana kadar kayınvalidemlerde kalırız.hayırlısı olsun.
sevdiğimin yanında olayım da varsın evime geç oturayım

yarın ev arayacaz nişanlımla yine ...
düğün salonuna gidip son ayarlamaları yapacağız ve ödeme yapılacak..

Allah'ım ne olur yardım et yarın içimize sinecek bir ev çıkar karşımıza da hemen tutalım ...

pazartesi de düğün alışverişine çıkılacak altın elbise falan..

son 26 diyoruz sanırım

kızlar bende yarın evleniyorum şimdiye kadar hiç heyecanım yoktu bi yarım saat önce acayip heyecanlanmaya başladım yemek yiyemiyorum,yerimde duramıyorum.bi başkası dese ne var herkez evleniyo derdim ama yaşayan bilir.Allahım yardım etsin.darısı sizlere kızlar

hayırlı uğurlu olsun canım

benim de 26 günüm falan var inşaallah çabuk geçer ama bende heyecan sıfır :)

valla 25 gün önce benimde heyecan sıfırdı ama son 1 gün kalınca heyecan bastırıyo ki heyecanlanacağımı hiç sanmıyodum.yemek yiyemiyorum,hiperaktif çocuklar gibi haraketliyim uyuyamıyorum acayip bişi oldum sakinleştirici olsa kullanırdım o derece inşallah seninde çabucak geçer de benim gibi heyecanı yaşarsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…