2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benimde son iki haftam

Veda etmeye geldim kızlar,
evlendikten sonra yine gelicem Allah izin verirse,
ama şu an çok telaşlı günler geçiriyoruz,
üstüne birde Perşembe nasipse İstanbula gidiyoruz, aşkıma kavuşuyorum
Sonra kına, düğün, balayı derken 17 Temmuz'da Almanya'ya dönüyorum kısmetse,
o zamana kadar Allah'a emanet olun, fazla tanışamadık malesef uğrayamadım çok,
ama evlendikten sonra inşallah

Bekar olarak gidip evli olarak döneceğim KK'ya inşallah

herkese mutlu pazarlar

annemler 2 gündür ordudalar.ben de nişanlımlarda geçirdim 2 günü.son haftasonumuzda böylelikle bitiyor.inanamıyorum 5 gün kaldı.cuma günü evimizde arkadaşlarla kına yapıcaz.cumartesi de büyük gün.kızlar ben de çok sık uğrayamayabilirim bu ara.

allah bu son günlerde hepimize sabır ve mutluluk versin.

Slm kızlaar, herkes evlendi neredeyse yaa :))
Sıraya dizildik, bizimde misafirler gelmeye başladı, bu akşam İzmir'den var, önümüzdeki hafta hergün uzaktan misafirimiz var...
Ufak tefek aksilikler dışında hrşey çok güzel Rabbim bozmasın, salı kına kıyafetimi alıcaz...
Bu arada gelinliği albüm yapıyorum, inşaAllah kına ve nikahımdan karelerde paylaşmak nasip olur

Nişanlım kızıyor o nedenle yüzümü kapatmak zorunda kaldım, gerçi bir çoğunuz tanıyor beni artık :))
Bu arada hiç heyecan yok bende yaa, sanki evlenecek olan ben değilmişim gibi, davetlerde başladı akrabalar yemeğe davet ediyorlar, şimdi amcamlara gidiyorum görüşmek üzere kızlaar...
Düğünden sonra umarım sık sık görüşürüz...

selamssss

eve geldim.çeyiz için aldığım iç çamaşırlarını attım kısa programa.ben giyemem yıkamadan onları.şimdi kıyafetlerimi toparlıyorum.buruk mutluluk dedikleri bu olsa gerek

selamssss

eve geldim.çeyiz için aldığım iç çamaşırlarını attım kısa programa.ben giyemem yıkamadan onları.şimdi kıyafetlerimi toparlıyorum.buruk mutluluk dedikleri bu olsa gerek

aynen katılıyorum eşyalarımı toplamaya başladım bendee...öyle buruk bi mutlulukmuş... ailenden ayrılıyorsun ve artık sen baska bı aıle kuruyorsun...burası annemın evı oluyor...ve ıcınde hıc yasamadıgım farklı esyalar farklı seyler orası artık bızım evımız...zaman yaklastıkca daha cok anladım.....

merak ettiğim durum var. nişan düğün alışverişlerinde hep böle aileler arası bi anlaşmazlık çıkar. kaç kişi yaşadı bu durumu :)

biz en başından bu yana tüm herşeyimizi nişanlımla beraber aldık.aileleri hiç karıştırmadık hala da öyle.o yüzden hiç sıkıntı yaşamadık

bizde her şeyi nişanlımla beraber alıyoruz, zaten annesi pek dışarı çıkabilecek yetide değil :/ annem de babam da çalışıyor, biz kararsız kalmaktan bile sıkılabiliyoruz satış danışmanı yardımcı oldu süpürgemizde

gunayd in kizlar
yeni hafta hayirli olsun herkese
betusumuzde evlendii
darisi geride kalanlara

asli nesrin gelsin artik merak ettim

pazartesi kocisten ayrilmasi cok zor oluyor

hepinize günaydın kızlarrr :))
ben çook yorgunu haftasonu kuzenimin sünnett düğünü mevludu kınası flnnnn vardı. hep ayaktaydım bittim
kendiminkinden snra ne hale gelicem acaba

günaydın kızlar,
hepinize cok güzel bir hafta diliyorum.

hafta sonu cok ama cok yoruldum her iki gün de ayrı ayrı misafirlerimiz geldi, gece de uyuyamadım hapşırmaktan baş ağrısından bi türlü kendime gelemedim.:2:

bu hafta sonu betül evlendi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…