2011 gelin adayları buyrun sohbete

evlendik ama koşuşturmaca halen devam ediyor
cumartesi eşim almaya geldi işten birlikte çarşıya gittik
babalar günü için bir kaç birşeyler aldık sonra samsundan amcası gelmiş ona yetişelim diye bir koşturmaca gitmiş meğer düğün getirmiş bursaya münübüsüyle neyse hazırlandık düğün vardı düğüne gittik oradan amca ile buluştuk saat 12 gibi oldu eve geleli pazar kayınvalidemelri kahvaltıya çağırdık saat sekizde kalktım hazırladım birşeyler şaşırdılar sofrayı göeünce sonra kardeşim çarşı iznine gelmiş bursaya onunla görüştüm eve geçtim ütü yaptım akşam tekrar düğün ve eve geldim o an birşey hissetmiyo insan ama bayağı yoruluyormuş bugün hissettim
pzt zor geçiyor benim için..

adaşım bu hafta sonu gelin oluyor
ne kadar heyecanlıyım senin adına anlatamam canım
gelinliğin nasıl olmuş, provaya gittin mi?
ne zaman izine ayrılıyorsun?

canım adaşım..gelinliğimi aldım..ama çok şıkır şıkır oldum..heryerim taş.öyle ilk gösterdiğim gibi sadeliği kalmadı ama sağlık olsun..evimizi yerleştirdik son aşamalr bitti..halılar serildi..2 odam var ama ikiside tam istedigim gibi oldu..resimlerini çektiğim zaman umarm sizde begenirsiniz..ben izne ayrılmıcam cumaya kadar çalışıcam..bana 1 hafta izin veriyolar onu 2 ye çıkartabilmek için hiç izin bile almadım adaşım.saç provası ve lazerim var..bunlar için izin alıcam mecburen..o bir haftayı vermezseler çok yorgun olucam çok

adaşım bu son günler cok önemli, herşeyi güzelce planla
hangi gün ne yapacağını kafanda iyice planla, önemli önemsiz diye ayır canım benim.
Allah herşeyi gönlüne göre versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…