- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.361
gerçekten de tam düğündaş olmuşuz yaa
zaman geçiyor ya gerçekten ben haziran nasıl geldi anlamadım walla şu temmuz bi geçsin hazırlıklar hızlanınca hiç anlamıcaz
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
ne var ne yok
hafta sonu misafirlerim geldi benimde
daha doğrusu kayınvalidemin günü bende oldu
çok kalabalık değildi gelmeyenler oldu
bu hafta içi bi akşam da diğer arkadaşları gelicek
onlar biraz daha zahmetli olucak
çeşit yapmam gerekiyo çünkü
teyzemin kızı gelmiş ist den bide eşi çocukları falan onların yanına gitmem lazım bu akşam çıkışta
allahtan teyzeme çok yakınım uğrayıvericem
şimdi onlarda gelir bi akşam
baya yoğun geçicek yani bu hafta
allah bana kolaylık versin
ne var ne yok
teyzemin kızı gelmiş ist den bide eşi çocukları falan onların yanına gitmem lazım bu akşam çıkışta
buketciğim; scotch brite pratik paspas diye aratırsan google amca'da yeşil sünger başlıklı bişey cıkacak, ondan bahsediyoruz canım benim. süper pratik bişey
amin canım adaşım, hepimiz yuvamızda sevdiklerimizle cok ama cok mutlu oluruz Inşallah. Allah utandırmasın bizleri
buke yakından resmini bulamadım ama kullandığım ürün bu canım saçları kılları topluyor yerleri kolaylıkla siliyorum
3M Türkiye - Scotch-Brite
Edoşummm inanamıyorumm çizelgen son 6 diyor maşallah maşallah...
Heyecan durumu nasıl?Nurgülümü göremedim oda heyecanlıdır şimdi.Vay be zaman nasılda geçiyor.
ne var ne yok
kübra bildirimine bak kuşum
bukooooo hepsi çok güzelll canımmmm dondurmalıkları tanesi kaç lira 6 lira burda biri ya:)) çok şıklar ama değil mi renkleride var
sağolun kızlar bunu vileda yerinemi aldınız kovası var mı
evet canım son 6 gün..ama uykum var benim çok
canım özel kovası varmı bişlemiyorum ben sadece bunu aldım kovam vardı onunla kullanıyorum. pratik açılıyor çıkartıp yıkıyorsun takıyorsun tekrar.
halam bunun benzerini almıştı başka markadar elinle değil özel kovasında sıkıyorsun. baya pahalıydı ama kullanmıyor çok bende o yüzden gerek duymadım
kızlar ben cumartesi gelen misafirlerime;
vişneli cheescake, havuçlu kek, pazılı ve kıymalı gül böreği, zeytinli poğaça, kısır ve patates salatası yaptım
pazar gelen misafirlerim kahvaltıya geldiler
onlara da kahvenin yanına çilekli pasta yaptım
kahvaltıya da standart kahvaltılıkların dışında zeytinli poğaçamdan cıkardım, dereotlu peynirli poğaça yaptım bi de menemen yaptım biraz da patates kızartıp soslu sosis yaptım
dün akşam da eşimin iş arkadaşı aradı evdeyseniz uğaracağız dediler onlar geldi bende ne var ne yok hepsinden cıkardım
kızlar ben cumartesi gelen misafirlerime;
vişneli cheescake, havuçlu kek, pazılı ve kıymalı gül böreği, zeytinli poğaça, kısır ve patates salatası yaptım
pazar gelen misafirlerim kahvaltıya geldiler
onlara da kahvenin yanına çilekli pasta yaptım
kahvaltıya da standart kahvaltılıkların dışında zeytinli poğaçamdan cıkardım, dereotlu peynirli poğaça yaptım bi de menemen yaptım biraz da patates kızartıp soslu sosis yaptım
dün akşam da eşimin iş arkadaşı aradı evdeyseniz uğaracağız dediler onlar geldi bende ne var ne yok hepsinden cıkardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?