2011 gelin adayları buyrun sohbete

gerçekten de tam düğündaş olmuşuz yaa

zaman geçiyor ya gerçekten ben haziran nasıl geldi anlamadım walla şu temmuz bi geçsin hazırlıklar hızlanınca hiç anlamıcaz

Geçiyor gerçekten ya kilit noktamız zuzuşumm o evlenince bizimde şafaklar azalcak inş:)
Bir ev tutulsa daha hızlı ilerlicez inş:)

Edoşummm inanamıyorumm çizelgen son 6 diyor maşallah maşallah...

Heyecan durumu nasıl?Nurgülümü göremedim oda heyecanlıdır şimdi.Vay be zaman nasılda geçiyor.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım
ne var ne yok
hafta sonu misafirlerim geldi benimde
daha doğrusu kayınvalidemin günü bende oldu
çok kalabalık değildi gelmeyenler oldu
bu hafta içi bi akşam da diğer arkadaşları gelicek
onlar biraz daha zahmetli olucak
çeşit yapmam gerekiyo çünkü
teyzemin kızı gelmiş ist den bide eşi çocukları falan onların yanına gitmem lazım bu akşam çıkışta
allahtan teyzeme çok yakınım uğrayıvericem
şimdi onlarda gelir bi akşam
baya yoğun geçicek yani bu hafta
allah bana kolaylık versin

çalışan insan için hafta içi misafir ağırlamak zor
hafta sonu da bir gün onuda misafire ayırıyorsun kaınvaidem diyorki sevilen insana gelirler motive ediyor beni :)

Aminnnnnnn:)

Hafta sonundaki börek denemem gayet başarılı.
Ama tatlı denemem için aynı şeyleri söyliyemicem.
Pratik yapmak şart :) yoksa her misafirde annemi çağıracağım

Bizde hafta sonu nişanlımda bizim evde film partisi yaptık.
Annemle babam düğüne gideceklerdi dedim bizde çıkarlım annemlerle.
Sonra annem babama sormuş babamda ben kızıma güveniyorum çıkmasınlar filmlerini izlesinler demişş.
Ben tabi açtım bütün camları perdeleri öle oturduk film izledik.Zaten yarım saatte annemle babam geldi.
Bende diyorum ki misafirlerimiz geldi.Farklı bir şey bir ilki daha yaşadık sevdiceğimle.
Günler çabucak geçsin kavuşalım inşallah.

kahvaltı menüm

peynirli açma milföyden
karışık kızartma
köfte
yumurtalı peynirli omlet
kahvaltılıklar

ilk kez altı takım kahvaltılıklarımı çıkardım :)

buke yakından resmini bulamadım ama kullandığım ürün bu canım saçları kılları topluyor yerleri kolaylıkla siliyorum

3M Türkiye - Scotch-Brite

sağolun kızlar bunu vileda yerinemi aldınız kovası var mı

hafta sonu bende atlattım misafir çoluk çocuk baya kalabalık oldu eşimin teyzelerini ağırladım ama hamdolsun iyi geçti. görümcem çok yardım etti sğaolsun yoksa tek başıma atlatamazdım

kübra bildirimine bak kuşum

tmmdır canım sende bak

sağolun kızlar bunu vileda yerinemi aldınız kovası var mı

canım özel kovası varmı bişlemiyorum ben sadece bunu aldım kovam vardı onunla kullanıyorum. pratik açılıyor çıkartıp yıkıyorsun takıyorsun tekrar.
halam bunun benzerini almıştı başka markadar elinle değil özel kovasında sıkıyorsun. baya pahalıydı ama kullanmıyor çok bende o yüzden gerek duymadım

hım anladım canım vileda yerine bunu alıyoruz o zaman dimi viledanın işini yapıyor

kızlar ben cumartesi gelen misafirlerime;
vişneli cheescake, havuçlu kek, pazılı ve kıymalı gül böreği, zeytinli poğaça, kısır ve patates salatası yaptım

pazar gelen misafirlerim kahvaltıya geldiler
onlara da kahvenin yanına çilekli pasta yaptım
kahvaltıya da standart kahvaltılıkların dışında zeytinli poğaçamdan cıkardım, dereotlu peynirli poğaça yaptım bi de menemen yaptım biraz da patates kızartıp soslu sosis yaptım

dün akşam da eşimin iş arkadaşı aradı evdeyseniz uğaracağız dediler onlar geldi bende ne var ne yok hepsinden cıkardım

MAAŞALLLAHH
nazr değmesin çok hamaratsınn

maşallah adaş bilmediğin biişi yok..yemek konusunda en tecrübeli sensin aramızda

bir ayda süpürgenin torbası dolmuş çıkardım ki o ne halıların tüyleri resmen topak topak olmuş iki poşet kadar nerdeyse ama hala ürüyor tozlar yürüdükçe çıkıyor
benimde saçalrım çok dökülüyor berbat videlada almıyor ordan oraya yayıyor iyicene sinir geliyor bana kestireceğim haftaya bende markete çıkınca alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…