2011 gelin adayları buyrun sohbete

yarın bir ayımız pasta alırım diye düşünüyorum özel birşey yapmak için erken çıkmak lazım çünkü
bakalım artık belli olmaz

edacım sen neler düşünüorsun

Ağzım açık okudum diyebilirim
Ben bu beceriksizlikle iyi koca buldum kendime

Şaka bir yana benim gerçekden pratik yapmam şart.
Sevdiceğim bile benden daha mafifetli.
Geçen köfte kuzarttım kısık ateşde olması gerekiyormuş.
Bende tabi aceleden hızlı hızlı kızarttım.Sonrada içi pişmiş mi diye bakayım dedim.
Sevdiceğim geliyordu yemeğe çay türü hazırladım halamda gelmişdi.
Sen tut kızdın çatalla köfteyi yemeğe kalk.Dudağımı yakdım.
Bir ara elim ayağım biribine dolandı kızartma tavasının kapağı düştü vsvs.
Dedim allahım kendimi yakmadan bitirseydim şu yemek olayını.
Şükür ki yakmadan çıkdım mutfakdan.Temizlik konusunda kendime güvenim sonsuz.
Ama şu yemek olayı beni çok kasıyor:S

yarın bir ayımız pasta alırım diye düşünüyorum özel birşey yapmak için erken çıkmak lazım çünkü
bakalım artık belli olmaz

edacım sen neler düşünüorsun

bende kücük kalp pasta kalıbına pasta yapmayı düşündüm deniz, ama biraz da teşekkür etmek istiyorum eşime
cünkü Allah razı olsun herzaman cok yardımcı oluyor bana dün gece ayaklarıma masaj yaptı ellerimi öpe öpe teşekkür etti defalarca hiçbir cinsellik içermeden

o yüzden acaba diyorum bana evlenme teklif ettiği yere mi götürsem onu termosa kahve hazırlarım bi de pastamızı koyarım

orjinal bişey gelse aklıma ama uykusuzluk yakamı bırakmicak bugün galiba

bende şimdi tariflerle yapıyorum hepside allahtan güzel sonuçlar verdi
yaparsın canım eda gibi olamasakta aç kalmayız

İnşallah denizim.
Yok eda kadar yapamıyorum orası açık ama aç kalmıcak kadar yapıyorum.
Sadece biraz pratik yapmam lazım çok uzun saatler olcak ki ancak yapayım elim yavaş:)
İşden eve koştura koştura gidicem artıkın

hıh işte aynı sorun bende var edanın menüsünü çıkartırım bende tarifleri biliyorum ama bana 1 tam gün vermeniz lazım

Son düzenleme:
adaş bizi ne zman davet ediyosun..

ne zaman isterseniz canım benim
başımın üstünde yeriniz var

Nilaycım, hepsi zamanla oluyor tatlım.
ben çalışan bir annenin kızıyım, kendimi bildim bileli hep annemle beraber misafirlere hazırlık yapmışımdır.
evlendikten sonra eşinle birlikte hazırlarken yemekleri pratik yaparsın
ılk seferde hepsi süper olucak diye bişey yok.
ben eminim ki misaflerini de en güzel şekilde ağırlarsın, içinde istek olsun yeter

günaydın kızlar herkesin haftasonu yogun ve yorucu geçmiş anlaşılan betül de evlendi dün. Herkes sırayla yeni hayatına başlıyo Rabbim hepimize geçim huzur versin inşallah, Edacım son haftan artık seninde bütün hafata uykusuz geçicek canım vakit bi türlü yetmiyo çünkü insana son haftalarda ama düğünden sonra acısını çıkartırsın merak etme. Gerçi ben daha yeni yeni uykumu almaya başladım çünkü bu iki hafta boyunca yastığımı yatağımı çok yadırgadım hergece sürekli uyandım ama şimdi alıştım baya. Bu arada kübra sen daha evinin ve gelinlikli resimlerini albüm yapmadın mı canım??

Bende temizlik konusunda annemden dolayı kendisi pe hoşlaşmaz herşeyin altından kalkarım.
Elim hızlıdır en ince ayrıntısına kadar da yaparım.Hatta nişanlımda şey diyor 4,5 ay sonra temizliğe kavuşacağım diyor:)
Ama yemek konusunda çok zorda kalmadıkça mutfaga girmedin.Herşeyi yaparım ama pratik yok.
Elimin hızlanması lazım zaman lazım.Şimdiden denemelere başladım.Böreğim çok güzel oldu mesela.
Ama tatlıda tarifi eksik almışım sırasını karıştırınca tutmadı bu akşam yine denicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…