- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.421
Kızlar hiçbişi hissedemiyorum bana yardım edin lütfen ya
ne gibi bişey canım ya. Ben son hafta hatta evlenirken bile heyecanlı değildim. Sadece gerginlik vardı üzerimde. Bunun gibi bişeyse normal canım
:84:bişey sorcam perdeye boya dökülürse yıkayınca gecermi şimdi delircem yoksa annem perdelerimi almaya gitmişti eve götürmüş boyacı vardı evde beyaz boyaya sürtmüş perdeyi :84::84::84::84::84::84::84::84:
kuzucum çok özledim seni..naptınız evi yerleştirdinizmi??
kübra akşama ne yemek varrr
bende seni çok özledim canım benim ne yapalım işte allaha şükür yerleştirdik sadece markete gidip alışveriş yapacağız birde aspiratörüm takılmadı aaaa bide yatak odası halım var onuda yarın alacağımmm canım bu arada benim yarın saat 14:00 da nikahım var kızlar onun için yarın yokummmm dedim ama kimsecikte sormadı yawwww:2:
eşimle şimdi bizde onu konuşyorduk deniz. Melemen yapacağım yanındada karpuz yiyeceğiz. Diyette ya daha fazla bişeye gerek yok dedi. Yalnız şöylebir sorun var onun yüzünden bende kilo verdim
ayhh kızlar ya
bugün hiiiiç ama hiiiç iş yapasım yok
uykum cok var vakit de geçmiyo sanki
dünden mercimek corbam, peynirli mantar dolmam bi de biraz şnitzel im var
yanına bişey yapmasam olur herhalde dimi?
salata yaparım eğer gözüme az gelirse
bende şimdi onu geçirdim aklımdan o zayıflayacak diye senden yemeden içmeden kesildin :)))
yazın karpuz iyi oluyor bende dışarı işim var muhtemelen geç giderim artık peynir ekmek:)
ayhh kızlar ya
Salata yaparım eğer gözüme az gelirse
canım bencede kalanları bitir. salata yeter yanına. yemek dökmek hiç istemiyorum anneme kızardım dökülmesin diye yerdi diye. aynısını ben yapıyorum
daha ne olsun canım sende aaaaa .)
ayhh kızlar ya
salata yaparım eğer gözüme az gelirse
slm kızlaar nasılsınız, halama kahvaltıya geldik bi uğrayayım dedim...
Gelinliğimi beğendinizmi sizce ekletme gereken yada fazla gördüğünüz bir detay varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?