2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar hiçbişi hissedemiyorum bana yardım edin lütfen ya

adaşım eğer heyecandan bahsediyorsan
onu bende hissetmedim, sadece salondan içeri girerken heyecanlanmıştım
zaten insan hiçbişey anlayamıyor ki, sanki başkasının kınası ve düğününe hazırlanıyormuşsun ve gitmiş gibi oluyosun

:84:bişey sorcam perdeye boya dökülürse yıkayınca gecermi şimdi delircem yoksa annem perdelerimi almaya gitmişti eve götürmüş boyacı vardı evde beyaz boyaya sürtmüş perdeyi :84::84::84::84::84::84::84::84:

kuzucum çok özledim seni..naptınız evi yerleştirdinizmi??

bende seni çok özledim canım benim ne yapalım işte allaha şükür yerleştirdik sadece markete gidip alışveriş yapacağız birde aspiratörüm takılmadı aaaa bide yatak odası halım var onuda yarın alacağımmm canım bu arada benim yarın saat 14:00 da nikahım var kızlar onun için yarın yokummmm dedim ama kimsecikte sormadı yawwww:2:

allah bi yastıkta kocatsın :))hayırlı olsunn

ayhh kızlar ya
bugün hiiiiç ama hiiiç iş yapasım yok
uykum cok var vakit de geçmiyo sanki

dünden mercimek corbam, peynirli mantar dolmam bi de biraz şnitzel im var
yanına bişey yapmasam olur herhalde dimi?
salata yaparım eğer gözüme az gelirse

eşimle şimdi bizde onu konuşyorduk deniz. Melemen yapacağım yanındada karpuz yiyeceğiz. Diyette ya daha fazla bişeye gerek yok dedi. Yalnız şöylebir sorun var onun yüzünden bende kilo verdim

bende şimdi onu geçirdim aklımdan o zayıflayacak diye senden yemeden içmeden kesildin :)))
yazın karpuz iyi oluyor bende dışarı işim var muhtemelen geç giderim artık peynir ekmek:)

canım bencede kalanları bitir. salata yeter yanına. yemek dökmek hiç istemiyorum anneme kızardım dökülmesin diye yerdi diye. aynısını ben yapıyorum

bende şimdi onu geçirdim aklımdan o zayıflayacak diye senden yemeden içmeden kesildin :)))
yazın karpuz iyi oluyor bende dışarı işim var muhtemelen geç giderim artık peynir ekmek:)

evet tam diyorum şunuda yiyelimmi yok kalorili diyor benide soğutuyor yemekten. valla canım yaz ya zaten insan çok yemek yiyemiyor. biz dün karpuz peynir ekmek yedik

canım bencede kalanları bitir. salata yeter yanına. yemek dökmek hiç istemiyorum anneme kızardım dökülmesin diye yerdi diye. aynısını ben yapıyorum

bende yemek dökünce cok üzülüyorum kübracım bu zamana kadar pek dökmedim ama attığım sebzem oldu yemediğimiz icin bi de buzdolabı tıka basa dolunca da hoşlanmıyorum ben mümkün olduğu kadar az olsun ki atılmasın

daha ne olsun canım sende aaaaa .)

dimi denizim
zaten bugün pazartesi hiiiiiiiiiiiiiiiç canım bişey yapmak istemiii

Yeter canım yeter salata yapabilirsen yaparsın şimdiden afiyet olsun seni topiğin en hamarat gelinciği ilan ediyorum chesecake in tabanını pişirdin mi burçakla mı yaptın canım birde beyaz peynir olarak ne koydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…