- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.441
slm kızlaar nasılsınız, halama kahvaltıya geldik bi uğrayayım dedim...
Gelinliğimi beğendinizmi sizce ekletme gereken yada fazla gördüğünüz bir detay varmı?
Yeter canım yeter salata yapabilirsen yaparsın şimdiden afiyet olsun seni topiğin en hamarat gelinciği ilan ediyorumchesecake in tabanını pişirdin mi burçakla mı yaptın canım birde beyaz peynir olarak ne koydun
esra şimdi sen dedinde gördüm gelinliğini çok hoş olmuş canım benimkine benzettim belindeki kemer haricinde.güzel bir topuzla başötün falan çok hoş durur. duvağın falan hepsi çok güzel. sadece kolları bana biraz uzun geldi dik durmadığın için olabilir belki.
çok merci şekerim benim
marka yazmak yasak mı bilmiyorum ama ben ateşoğlunun süzme yoğurdunu koydum biraz da labne
tabanını pişirdim canım tereyağ bir yumurta sarısı un ve şeker ile hamur yoğurup
tam tarifini yarın yazarım canım, cok güzel oldu cumartesi bi öğlen misafirim geldi bi de akşam ikisine de cıkardım cheesecake den bayıldılar pastanedekinden daha güzel olmuş muş.
yapması cok da kolay
Canım zaten herkes kızıyor kambur duruyorsun diye zar zor resim çekildim :))
Aslının bbalayı resimlerini gördüm çok beğendim...
slm kızlaar nasılsınız, halama kahvaltıya geldik bi uğrayayım dedim...
Gelinliğimi beğendinizmi sizce ekletme gereken yada fazla gördüğünüz bir detay varmı?
çok merci şekerim benim
marka yazmak yasak mı bilmiyorum ama ben ateşoğlunun süzme yoğurdunu koydum biraz da labne
tabanını pişirdim canım tereyağ bir yumurta sarısı un ve şeker ile hamur yoğurup
tam tarifini yarın yazarım canım, cok güzel oldu cumartesi bi öğlen misafirim geldi bi de akşam ikisine de cıkardım cheesecake den bayıldılar pastanedekinden daha güzel olmuş muş.
yapması cok da kolay
bu hafta sonu bizimde tanıdığımızın düğünü var
sizin düğünlere gelmiş gibi oynayacağım yandan
oh bir sağdan bir soldan
kübra kız eşlik et bana tey tey teyyyyyyyy
deniz ne oynarsın en iyi ona göre eşlik edeceğim. Bildiğin kazuletim ama olsun
olsun şekerim bende pek sevmem ama başladın mı da oturmam tey tey teyyyyyyy
boyacıda tiner vardır tinerle siliver çıkar canım
adaş bizim toprak yemekteyiz programına çıkmış..şuan tv yok izleyemiyorum..
ben provama gidicem adam program program gezicekse nasıl yapıcak provamı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?