2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm kızlaar nasılsınız, halama kahvaltıya geldik bi uğrayayım dedim...
Gelinliğimi beğendinizmi sizce ekletme gereken yada fazla gördüğünüz bir detay varmı?

esra şimdi sen dedinde gördüm gelinliğini çok hoş olmuş canım benimkine benzettim belindeki kemer haricinde.güzel bir topuzla başötün falan çok hoş durur. duvağın falan hepsi çok güzel. sadece kolları bana biraz uzun geldi dik durmadığın için olabilir belki.

Yeter canım yeter salata yapabilirsen yaparsın şimdiden afiyet olsun seni topiğin en hamarat gelinciği ilan ediyorum chesecake in tabanını pişirdin mi burçakla mı yaptın canım birde beyaz peynir olarak ne koydun

çok merci şekerim benim

marka yazmak yasak mı bilmiyorum ama ben ateşoğlunun süzme yoğurdunu koydum biraz da labne
tabanını pişirdim canım tereyağ bir yumurta sarısı un ve şeker ile hamur yoğurup

tam tarifini yarın yazarım canım, cok güzel oldu cumartesi bi öğlen misafirim geldi bi de akşam ikisine de cıkardım cheesecake den bayıldılar pastanedekinden daha güzel olmuş muş.
yapması cok da kolay

katılıyorum kübraya, kolları biraz uzun
onun haricinde güzelmiş gelinliğin

eda bende istiyorum tarifinii yarın bekliyorum canım. ben hayatımda hiç yemedim cheesecake

slm kızlaar nasılsınız, halama kahvaltıya geldik bi uğrayayım dedim...
Gelinliğimi beğendinizmi sizce ekletme gereken yada fazla gördüğünüz bir detay varmı?

esracım gelinliğin benim hoşuma gitti kapalı olarak gördüğüm gelinliklerden daha güzel
o gece çok güzel olacaksın boyda var fizikte bence güzel..
önemli olan senin içinde hissettiğin giyince hissettiğin duygular eminmi moda girmişşindir esracım giyince gelinliği

bu hafta sonu bizimde tanıdığımızın düğünü var
sizin düğünlere gelmiş gibi oynayacağım yandan
oh bir sağdan bir soldan
kübra kız eşlik et bana tey tey teyyyyyyyy

süzme yoğurt koyulduğunu ilk defa duydum canım daha ekonomik tarifini verirsin yarın yapayım bende

adaş bizim toprak yemekteyiz programına çıkmış..şuan tv yok izleyemiyorum..
ben provama gidicem adam program program gezicekse nasıl yapıcak provamı anlayamadım

Saolun kızlaar hedeflediğim kiloya ulaştım o yüzden güzel duruyor.
İçime sindiği için çıkarmak bile istemedim :))
gelinlikçi tarif ettiğin modelşi beğenmemiştim ama görünce çok hoşuma gitti dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…