2011 gelin adayları buyrun sohbete

yildirim nikahi hakkinda bilgi verebilir misin lütfen bilen varsa gerekli bi ücret varmis ben sadece bunu duydum miktarini bilmek istiyorum bir de baska detaylar varsa anlatabilir misinz kzlar acaba

Günaydınn yeni gelinlerim ve geri sayım yapan gelin adaylarım
Bugün dükkanı ben açıyorum sanırım
kocişimi işe gönderdim bir bakayım dedim...

İstanbuldaydım ne kadar sıcaktı öyle çok bunaldım bi de bir dügün gördüm Samandıranın altında parkın içerisinde 3-5 kişi vardı abartmıyorum çok şaşırdım Üsküdara gittim Kızkulesine gittim çok güzeldi

Kızlar başıma geleni anlatıyorum size akşam için yer bulamadık bütün otobüs firmaları dolu uçakta bile yer yok neyse haremdeyiz öz urfa seyahat diye bir firmada yer bulduk otobüsü sorduk travego dediler neyse aldık bileti otobüs bir geldi eski türk filmlerindeki otobüslerden tekli koltuk yok otobüste hala yan yana oturuyosun beni de hostes koltuguna vermişler bi de abla yolu seyrede seyrede gidersin dediler bindim artık çünkü işe gidicem mecburum otobüste kolonya tuttular herkese bir nescafe alabilirmiyim dedim abla kaşıgımız yok dediler omuzuma dürtüp su veriyolar Allahım ben nereye düştüm dedim otobüs degil dolmuş gibi izmite girdik yolcu bıraktık boluya girdik yolcu bıraktık

Bende birkere radar turizm diye bir firmayla istanbula gitmek zorunda kalmştım bayram dönüşü yer bulamadığım için...
hayatımın kabus yolculuğuydu resmen

güaydın kızlarr..

eda ne süprizi hazırladın tüyolar ver azcık
akşam barbunya ve pilav yapıcam ne zamandırda istiodu eşim
aklıma hiç bişiy gelmio süpriz içinn

Çalışırken evde olmayı bol bol uyuyp sonra yürüyüş falan yapmayı istiyordum...
şimdi evdeyim ama uyuyamıyorum,yeni ev olduğu için ev işide çok olmuyor,eee hava çok sıcak olduğu için izmir gibi yerde dışarı çıkmakta delilik pufff sıkılıyorum:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…