2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım şimdi netten baktım bri dua var besmele gibi onu okumak gerekiyormuş. ben onu eşime ezberletmem biraz zor ama besmele kolay biraz daha araştırayım ama gerekliymiş canım.

evet cnm emin olup yapmak lazım bişiyi
ama benim Kuran ım dolapta druo.
dolaba doğru dönük oluo ayaklarımızda.
dolabın üstüne koydum en garanti yüksk yer orası die napim ben şimdi yerinimi değiştireyim

canım şimdi netten baktım bri dua var besmele gibi onu okumak gerekiyormuş. ben onu eşime ezberletmem biraz zor ama besmele kolay biraz daha araştırayım ama gerekliymiş canım.

kübra ya bana cok tuhaf gelio ilişkiden önce besmele çekmek
utanırmışım gibi geliyo bana

canım istersen başka dolaba koy yada üzerini ört. şimdi araştırıyorum da besmele çekilmesi gerekiyormuş birde başka bir dua var rabbim bizi ve doğacak çocuğumuz şeytandan koru anlamında bir dua. ama dediğim gibi ben onu eşime ezberletemem. ama besmele çekmek gerekiyorr.

kübra ya bana cok tuhaf gelio ilişkiden önce besmele çekmek
utanırmışım gibi geliyo bana

canım eşine söyle unutmasın illa sesli yapmak gerekmiyorki. içinden söylesin ama unutmasın.

Mushaf bulunan odada cima etmenin sakıncası yoktur. Çünkü müslümanlann evlerinde ve odalarında genellikle Mushaf bulunur. Ancak Allah'ın kelâmına karşı saygı duyulduğunu göstermek için Mushafin örtülmesi gerekir.

zeynep böyle yazıyor snein konuyla ilgili

selam kızlar
yoğunum gelemiyorum
1.ayları dolanlara çoook mutluluklar, Allah bir yastıkta kocatsın ömür boyu mutlu etsin.
çok tatlıdır. ilk ay dönümü.
ben çok özel hatırlıyorum.

bazen cepten okuyorum iyisinizdir umarım
biraz geçmişe bakıp geleyim

ben iyiyim.
haftasonu çalıştım cumartesi pazar kocişle evdeydik.
dün akşam eltim geldi. yemeklerim vardı. bulgur pilavı ve mantar sote, yanına mercimek çorbası ve salata yaptım.
hazırlık yapmayayım diye geç haber vermiş.

akşam çayın yanına da tahinli kurabiye yaptım muazzam oldu öneririm kızlar

kızlar bi fikrim var ama ne dersiniz bilmem bi topik yapsak
2011 gelinlerinin yemek tarifleri olsa adı. orda tariflerimizi paylaşsak.
çünkü ben geçmişi sık okuyamadığımdan hep kaçırıyorum güzel tarifleri.
hem ne yapacağımıza karar verirken fikir olur birbirimize.

olur derseniz ben topik açar bendeki tarifleri yüklerim orada sadece tarif paylaşırız ne dersiniz?

bunun dışında yarın arabamız geliyor heyecanlıyımmmm

üstü örtülü cnm zaten.
ama orda kalması daha mantıklı gelio bana evde birde ayakkabı dolabım yüksek
oraayada koymak istemiyrm
layık gördüğüm yer orasıymış gibi olmaz dolabımda dursun yine.

valla güzel fikir bence
ben değişik şeyler deniycek enerjiyi bulursam bu halsizlik ve uykusulukla size de denediklerimi yazarım

kızlar araştırdım biraz netten
sanırım dediğiniz gibi benim bu durumum kansızlıktan oluyo
bi doktora gitsem iyi olucak sanırım

süper fikir ayşeee. hemen başlayalım bence . değişik yemekler yapmak istiyorum ama hiç bişey bilmiyorum denenmiş olması çok büyük avantaj olacak. çünkü nette çok tarif var ama denenmiş olanı bulmak zor.

üstü örtülüyse sorun değilmiş canım.

tamam canım söyleyeceğim eşime

işte kılıfı var onda duruo.
birde üstüne başörtümü koymuştum yine.
öle duruodu yüksekte.dursun madem öle bişiy olmaz
sağol cnm bilgi için.
ayşe topic fikri süper olur

Emine selam canım, sana da ev hayatı kolay gelsin
İyi bi dinlenmeyi hak ettin bu arada resimlerin için albüm yapar mısın bende görmek istiyorum

Meltemim enteresan bir yolculuk geçirmişsin, geçmiş olsun canım
Edacım çok güzel süpriz hazırlamışsın eşine, Allah mutluluğunuzu daim etsin
Betüş napıyor acaba kızlar. Ne yaptığı bellidir gerçide
Zuzucum ev işi için hayırlısı olsn, Anneciğin yalnız kalmamış olur.
Bende evliliği şimdilik tavsiye ediyorum herkese kızlar, benim eşimde balık bende balık inanılmaz duygusalız.

Kızlar dün eltim bizdeydi. Çayın yanına kurabiye yaptım dedim ya. Tam karıştırdım malzemeleri bi baktım unum az.
Dedim çıkmazburdan 4 bardak. Oy eşime de acıdım göndermeye gittim yanına sevimli sevimli. Dedim böyle böyle un yetmicek. Gönderdim. Sonra ölçtük bi baktık tam 4 bardak çıktı. Ama eşim gitmişti bile.
Sonra 4 bardak az geldi. İyiki gitmiş. Ama çok komikti yaaa.

Kızlar boğa erkeğine ideal derler, bende okumuştum. Benim eniştemde boğa. Ama asker falan biraz eziliyor ablam
Edacım az kaldı düğününe çok tatlı olacak inşallah herşeyyyy.
Bu hafta çok gelin var çokkkk
Aslı nerelerde, ne zaman gelecek?

Kübra benimde eşim banyodan çıkışta koridorun kenarında durup korkuttu beni bi kez bacaklarım nasıl titredi, odaya nasıl geçtim anlatamam sana
Sonra ama geyik oldu aramızda bende ona yapmaya başladım. Güzel oluyodu korkutmak sonrasında avutmak falan.
Bak bikaç haftadır yapmıyorduk malum annesi gelmişti. Bu akşam bir şaka yapayım eşime..

Kızlar bende huzursuz uyuyorum bazen.
Geçen hafta yazmıştım bende. Eşime bişey oldu sanıyordum sürekli uyanıp baktım.
Allah huzur versin evlerimizde.

Kıymetli paylaşımlarınız için teşekkürler bacılar

ayşe jet gibi geldi hepimize yetiştin valla. benim eşim bana bir kere çok kötü şaka yaptı onun hala etkisindeyim.

bi akşam çok uykum geldi ben ondan önce yattım uyumuşum. sonra geldi odaya ayak seslerini duydum bend euyku sersemiyim arkam kapıya dönük yatıyorum. aşkım sen mi geldin dedim. yaklaştı bana arkadan sarıldı kulağıma yanaştırdı ağzını ve farklı bir ses tonuyla -- o içerde-- dedi . o yataktan nasıl çıktım nasıl kaçtım hatırlamıyorum saatlerce ağladım. çok pişman oldu ama hala korkutuyor beni

kızlar selammm nasılsınız....

1 hafta istanbulda nişanlımlarda kaldım çok güzeldi çok hafta sonu da annemler gelip beni aldılar

babamda artık işe gelmesin demiş anneme seninle vakit gecirsin demiş

çok üzülüyorum çokk çok duygusalım çok ordan ayrılırken onlarla ağlıyorum brdan ayrılırken burdakilerle ben napıcam ya

Ayşecim tarifler için bir topik süper olur çünkü bende çoğu zaman kaçırıyorum geçmişte olanları...
Albüm yapayım canım doğru diyosun :)

allahtan korkutma gibi bir huyu yok ama mesela su içer son damlasını sırtımdan döker huylandığımı biliyor o kadar kaç sene geçti huylandığım şeyleri söylemedim oyuncak haline getirmsin diye sanki söylemiş gibi buldu ayakalrımdan fena gıdıklanıyorum o tür konularda şakalar yapıyor yoksa korkutmak gibi bir eğilimde bulunmadı şimdiye kadar bir de sürüngenelrden çok korkarım onlarla ilgili tıs felan diyorlar işteo zmana kendimden geçiyorum isimlerini söyleyince resmen olduğum yerde kalıyorum bu tarz şeyler beni korkutuyor geçen evde konusu geçti tv de bir baktım sürüngen hemen kaçtım odadan e anlayınca ikidebir söylediler bende kendimden geçtim bir dahada söylemiyorlar çünkü kötü oluyor insan ayyy şmidi yine bir fena oldum

Kesinlikle katılıyorum edaya...
Bu haftasonu gelinlerine şiddetle tavsiye ediyorumm hiç oturmayın düğününüzün tadını çıkarınnnnnn...
Hoppiidiii hoppiidiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…