2011 gelin adayları buyrun sohbete

cevap verdim adaşım,

babasının profili nasıl ki? yani bazı babalar vardır otoriter dir, bazıları da daha sıcakkanlı sevecen ve esprili
belki babasının rahatsız olabilceğini veya utanacağını düşünmüştür canım

Abim boğa burcu...
Ve biz 8 yıl evli gibi başbaşa yaşadık aynı evde o yüzden Allah sabır versin kızlarr :)

benim de kardeşim boğa, 5 yıl biz de başbaşa aynı evi paylaştık
huyuna giderseniz gayet iyiler ama damarına basarsan vay geldi haline

benim de kardeşim boğa, 5 yıl biz de başbaşa aynı evi paylaştık
huyuna giderseniz gayet iyiler ama damarına basarsan vay geldi haline

aynen öle canım... işte bende burcumdan dolayı çoğu zaman huyuna gidemediğimden aramızda şimşekler çakardı
neyseki şimdi süperiz maşallahhhhh

neyseki çok fazla kızgın duramıyorum geçyor pöffff.
akşam gidip süpriz yapacağım karar verdim şimdilik değişmezse kaynıma pasta aldıracağım bende fırında patatesli tavuk seviyor pilav çorba güzelce süsleyeceğim masayı ben sonra kaynımla konsere gideceğim diyip evde olmuyor imajı vereceğim bakalım kıyamıyorum ya bu da farklı birşey heyecanlanıyorum birşeyler yapacağım diye bu günleri kızarak geçirmeyeyim zaten içim gidiyor surat yapınca onun o halini görünce seviyorum küslük felan gitti

benim eşim boğa burcu
çok sakindir normalde ama damarına bastın mı arkaya bakmadan kaç

eşimle annemin arasıda iyidir
ay geçenlerde gittik babam öptü beni aaa birde baktım eşime sarılıyor
ee baba dedim bana niye sarılmıon
annemde öle çok öper sever damadını.
geçer ortamıza bi kolunu bana atar diğerini eşime sarılır öper bizi evlatlarım die.
çok hoşuma gidiyor onların damatlarını böle sevmeleri kabllenmeleri.

boğa eşim bende yengeç ben duygusalım en çok bu özelliğimi taşıyorum fazlasıyla

boğa erkekleri asilesine düşkün kıskanç ön plandao lmayı sever sahipçi

bende hep şöyle duymuşumdur evlenilecek en iyi erkek burcu boğa kadın burcuda terazi diye.

kübracım tam tarif ettiğin gibiyiz biz
eşim boğa bende teraziyim
gerçi ben asla burçlara inanmıyorum orası ayrı tabi
kızlar yaa ben acayip uyuyorum ne olucak benim bu halim
dün akşam 9:30 dan beri uyuyorum
bu sabah kahvaltı da hazırlayamadım
bide çok garip rüyalar gördüm allah hayır etsin
bu sabahta tam kalkıcama yakın sanki biri yatağı salladı beni kaldırmak için korktum sanki yaa

EVET CANIM çok otoriterdir babası..kendisi bile gıkını çıkarmaz mesela..ne biliyim ben ilk kez böyle konustum aradaki mesafe çözülsün diye..tatlı dille uyarabilir..kendime kızdım ama iş işten geçti..

ay zeynep benim kayınvalidemde beni seviyor ama çok fazla esnek davranmıyoruz birbirimize hani

geçen kına malzemeleri almıştık bir hoşun gitti sarıldı bana ben şaşırdım içten içe hiç görmemiştim sonra eşimde benim anneme diyor ki sende bana sarılsana annemde sarıldı ama değişikti annem çekinir belli edemez sevgisini
ay günler geçti vay be bugün şu saatlerde evi süpürüp kahvaltıdan kalkmak üzereydik kuaföre yola çıkmak için

boğa eşim bende yengeç ben duygusalım en çok bu özelliğimi taşıyorum fazlasıyla

boğa erkekleri asilesine düşkün kıskanç ön plandao lmayı sever sahipçi

deniz belkide yengeç burcu olduğumuz için bu kadar yıpranıyoruz. benimkide koç burcu aman amannn fena. aslında ben inanıyorum burçların insnalar üzerinde etkisi var . ve bildiğime göre ben su yum eşim ateş grubu. yani o parlıyor ben söndürüyorum. gerçektende hep öyle oluyor. çok sinrili bende skain veduygusal. ama benimde duygusallık sebebiyle patlamalarım olabiliyor.

uyku değilde rüya bendede var bildiğin gerilim bilim kurgu filmi rüyalarım. bir haftadır gördüklerimden film yapılır hep uzun soluklu rüyalar.

3 Arkadaş yolda yürürlerken kestirme bir yol bulmuşlar.Bu kestirme yol mezarlıktan geçiyormuş.3 arkadaş mezarlıktan yürürken tak tak sesleri duymuş.
Hayalet olduğunu düşünen bu 3 arkadaş titreye titreye ilerlemeye devam etmiş.Biraz daha yürüdükten sonra ileri de bir taşa elindeki çekiçle vuran yaşlı bir adam görmüşler.Adamın yanına gelip:
- Amca ne yapıyorsun.Korkuttun bizleri.
Adam:
- Adımı yanlış yazmışlar da…

yani analmıyorum espirili yaklaşırsın sırnaşık olur mesaeli olursun soğuk bunun ortası nasıl acaba
benim ksyınpeder sert gibi durur ama espirili hatta bazen şakamı gerçekl mi ayır edemiyorum onunda göbeği maşallah hatta geçen badim göbeğimi fazla çıkarmış yemekten sonra inince bende dedim sizin gelin size çekmeli yetişiyorum arkanızdan dedim hoşuna bile gitti işte insandan insana fark var ne var şişko mu dedin sanki hayret birşey :)

fatih boğa ben terazi..

canım şu bir gerçek erkek egemen bir toplumuz. benimkide modern dir bana kıyamaz sevgisini belli eder ama içinde ki oduncuğu yitirmiyor hiç bir zaman . iyi düşünmek lazım. ilişkileirnize pozitif bakın pozitif olsun. düşünce gücüyle yapalım bişeyleri.

tüyleirm diken diken oldu ya ofistede yalnızım. çok ödleğim ben yaaa

Son düzenleme:
herşey tamamne pisikolojik eğerki benim ruh halim kötüyse herşeye sebep olabiliyor gerginlik yaratmaya kızdırmaya veya üstünlük sağlamaya dün mesela yoldaki yorgunluğumun siniri farklı yansıdı yansıttım belkide ilk defa böyle birşey yaptım özellkile sanki garip birşeydi sinirlerim bozulmuş mu ne

ruh halim iyise allah o evde sanki yeni kumrular gibi amanda aman çocuk gibi oluyoruzx etrafa farklı yansıyır

aylincim geçen hafta bende sürekli aynı kişiyi rüyamda görüyordum hatta ark aradı bugün görmedin mi diye

yorgunluktan olabilir canım birde kansızlık problemin varsa halsizlik aşırı uyuma hissi yapar dermanın kalmaz gibi olur

kızlar ya, ürktüm şimdi....
bende 1- 2 haftadır sürekli garip garip rüyalar görüyorum
hatta geçen hafta yazmıştım size de. pazar sabahı ben uyanmadan önce biri bana - kalk git, ığğğğğ cok iğrenç bi kocan var bana gel - diye fısıldadı sanki, kulağıma vurdum bende reflex olarak gözlerimi açtım eşim uyuyor. nasıl korktuğumu anlatamam. bu sabah'a karşı da rüyamda adamlar geliyodu peşimden, servise binince hallederiz onun işini diyolardı :18:

aman canım sadece bu değilki..
evlendikten sonra namaz kılmak istiyorum..artık kuranı iyice öğrenmem lazım bol bol dua etmem lazımki sabrım sonsuz olsun.
o bişi desin susayım yeterki içimdede kalmasın

eda korkuttun beni yaaa. dua oku canım bol bol abdest al yat bence.

bir fıkrada benden gelsin kızlar...............

Diyarbakır'da Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere içinde, hoca sorar, "Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dövmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy." Bunun üzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda Şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. Bunu gören hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır. "Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hiç ses etmedim. Bunun üzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de Geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hiç bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus. Ertesi gün bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hiç ses çıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına geçti, "ben çocuk isterem, ben çocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Geçtim bubamın arkasına, " Ben de bisiklet isterem !!!! ""

ayy edacım seninkide ürkütücüymüş
bende rüyamda bi kedi gördüm önce
kediyi bi kabın içine sıkıştırmıştık ölsün diye
sonra ölmüyodu çıkıyodu ordan
bi adam geliyodu sonra kediyi kuyruğundan tutup savuruyodu pencereden atıcakmış
ölmesi için
kedi birden bebeğe dönüştü ama dönüştü gibi gelmedi bana rüyamda sanki baştan beri bebekti
sonra ben sarıldım bebeğe
nasıl kıyabiliyosunuz ona dedim
yapmayın öldürmeyin ben bakarım ona dedim
sarıldım ağladım falan çok garipti

kızlar daha önceleri şey duymuştum
yeni gelinlerde ilk 40 gün lohusa gibi olurlarmış
ruhani şeyler olabilirmiş diye
hani lohusalara da oluyo ya bazen bu tür şeyler
biri sana seslendiğinde 3 kez seslenmesini bekle falan derlerdi mesela
ben ilk zamanlar eve ilk girdiğimde çok korkuyodum
sanki evde biri varmış gibi benim arkamda dolanıyomuş gibi oluyodu ama
ilk yarım saat böyle hissediyodum sonra alışıyodum
şimdi olmuyo allahta artık
ama rüyadan çok etkilendim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…