- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #78.541
dünde kayınvalidemdeydik...oturuyoduk..kayınpederime baba göbüş çıkmış dedim..
sonra nişanlım bana kızdı..lakayıt konusma bi daha.. saygılı ol dedi..aradaki mesafeyi bil dedi..
bundan sonra görsün mesafeyi..
benimkide boğa..
adaş bildirime bak...
Abim boğa burcu...
Ve biz 8 yıl evli gibi başbaşa yaşadık aynı evde o yüzden Allah sabır versin kızlarr :)
benim de kardeşim boğa, 5 yıl biz de başbaşa aynı evi paylaştık
huyuna giderseniz gayet iyiler ama damarına basarsan vay geldi haline
bende hep şöyle duymuşumdur evlenilecek en iyi erkek burcu boğa kadın burcuda terazi diye.
cevap verdim adaşım,
babasının profili nasıl ki? yani bazı babalar vardır otoriter dir, bazıları da daha sıcakkanlı sevecen ve esprili
belki babasının rahatsız olabilceğini veya utanacağını düşünmüştür canım
benim de kardeşim boğa, 5 yıl biz de başbaşa aynı evi paylaştık
huyuna giderseniz gayet iyiler ama damarına basarsan vay geldi haline
bende hep şöyle duymuşumdur evlenilecek en iyi erkek burcu boğa kadın burcuda terazi diye.
boğa eşim bende yengeç ben duygusalım en çok bu özelliğimi taşıyorum fazlasıyla
boğa erkekleri asilesine düşkün kıskanç ön plandao lmayı sever sahipçi
kübracım tam tarif ettiğin gibiyiz biz
eşim boğa bende teraziyim
gerçi ben asla burçlara inanmıyorum orası ayrı tabi
kızlar yaa ben acayip uyuyorum ne olucak benim bu halim
dün akşam 9:30 dan beri uyuyorum
bu sabah kahvaltı da hazırlayamadım
bide çok garip rüyalar gördüm allah hayır etsin
bu sabahta tam kalkıcama yakın sanki biri yatağı salladı beni kaldırmak için korktum sanki yaa
EVET CANIM çok otoriterdir babası..kendisi bile gıkını çıkarmaz mesela..ne biliyim ben ilk kez böyle konustum aradaki mesafe çözülsün diye..tatlı dille uyarabilir..kendime kızdım ama iş işten geçti..
fatih boğa ben terazi..
3 Arkadaş yolda yürürlerken kestirme bir yol bulmuşlar.Bu kestirme yol mezarlıktan geçiyormuş.3 arkadaş mezarlıktan yürürken tak tak sesleri duymuş.
Hayalet olduğunu düşünen bu 3 arkadaş titreye titreye ilerlemeye devam etmiş.Biraz daha yürüdükten sonra ileri de bir taşa elindeki çekiçle vuran yaşlı bir adam görmüşler.Adamın yanına gelip:
- Amca ne yapıyorsun.Korkuttun bizleri.
Adam:
- Adımı yanlış yazmışlar da…
kübracım tam tarif ettiğin gibiyiz biz
eşim boğa bende teraziyim
gerçi ben asla burçlara inanmıyorum orası ayrı tabi
kızlar yaa ben acayip uyuyorum ne olucak benim bu halim
dün akşam 9:30 dan beri uyuyorum
bu sabah kahvaltı da hazırlayamadım
bide çok garip rüyalar gördüm allah hayır etsin
bu sabahta tam kalkıcama yakın sanki biri yatağı salladı beni kaldırmak için korktum sanki yaa
deniz belkide yengeç burcu olduğumuz için bu kadar yıpranıyoruz. benimkide koç burcu aman amannn fena. aslında ben inanıyorum burçların insnalar üzerinde etkisi var . ve bildiğime göre ben su yum eşim ateş grubu. yani o parlıyor ben söndürüyorum. gerçektende hep öyle oluyor. çok sinrili bende skain veduygusal. ama benimde duygusallık sebebiyle patlamalarım olabiliyor.
uyku değilde rüya bendede var bildiğin gerilim bilim kurgu filmi rüyalarım. bir haftadır gördüklerimden film yapılır hep uzun soluklu rüyalar.
yani analmıyorum espirili yaklaşırsın sırnaşık olur mesaeli olursun soğuk bunun ortası nasıl acaba
benim ksyınpeder sert gibi durur ama espirili hatta bazen şakamı gerçekl mi ayır edemiyorum onunda göbeği maşallah hatta geçen badim göbeğimi fazla çıkarmış yemekten sonra inince bende dedim sizin gelin size çekmeli yetişiyorum arkanızdan dedim hoşuna bile gitti işte insandan insana fark var ne var şişko mu dedin sanki hayret birşey :)
kızlar ya, ürktüm şimdi....
bende 1- 2 haftadır sürekli garip garip rüyalar görüyorum
hatta geçen hafta yazmıştım size de. pazar sabahı ben uyanmadan önce biri bana - kalk git, ığğğğğ cok iğrenç bi kocan var bana gel - diye fısıldadı sanki, kulağıma vurdum bende reflex olarak gözlerimi açtım eşim uyuyor. nasıl korktuğumu anlatamam. bu sabah'a karşı da rüyamda adamlar geliyodu peşimden, servise binince hallederiz onun işini diyolardı :18:
kızlar ya, ürktüm şimdi....
bende 1- 2 haftadır sürekli garip garip rüyalar görüyorum
hatta geçen hafta yazmıştım size de. pazar sabahı ben uyanmadan önce biri bana - kalk git, ığğğğğ cok iğrenç bi kocan var bana gel - diye fısıldadı sanki, kulağıma vurdum bende reflex olarak gözlerimi açtım eşim uyuyor. nasıl korktuğumu anlatamam. bu sabah'a karşı da rüyamda adamlar geliyodu peşimden, servise binince hallederiz onun işini diyolardı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?